dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: e-papieros
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-03-24, 09:49 
Pochłaniacz

hydro napisał(a):
Jak chcesz palić różne smaki liquidów naprzemiennie to żeby nie myć po każdej zmianie lepiej sobie kupić taki podwójny zestaw. Tak możesz rano wapować np. liquid wiśniowy a po południu mojito.

Do tego wychodzi to taniej niż w przypadku kupna dwóch pojedynczych e-papierosów.

lolo napisał(a):
naprawdę tak ciężko znaleźć?

Większość e-p w tej cenie ma gorsze baterie. Gorsza bateria to częstsze jej ładowanie a to oznacza mniejszy komfort.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-30, 00:26 
pol_loq napisał(a):
nie wiem czy oryginalny ale widziałem tego foof 1100 za 40 zł nawet

też to widziałem, w makro albo selgrosie- w takich sklepach promocja na tym poziomie cenowym jest mozliwa ale nie wiem czy to stała pozycja.

violetfusion napisał(a):
Większość e-p w tej cenie ma gorsze baterie. Gorsza bateria to częstsze jej ładowanie a to oznacza mniejszy komfort.

by skuteczie przerzucić się ze zwykłych papierosów na elektroniczne należy niestety zainwestować chociaż tą stówkę. poza tym jeżeli nie masz maksymalnego możliwego komfort przy e-paleniu to szybko wrócisz do zwykłych fajek. duża bateria, dobry liquid to podstawa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-30, 15:31 
Jeśli nie masz kasy żeby na początku wydać tyle, to możesz się zainteresować opcją z abonamentem. Wtedy masz e-p za 1zł

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-30, 15:33 
violetfusion napisał(a):

To tak jakby ładować telefon codziennie.. Bateria musi być wytrzymała żeby się przyjemnie z tego korzystało.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-01, 00:24 
lolo napisał(a):

znalezc i kupic fajne e-p to nie sztuka, znalezc w dobrej cenie to co innego,
jak cchcesz placic za lime czy volish po 200-300zl, a ja za to samo jako foof zaplacilem 100zl to smialo

lolo napisał(a):
klemens napisał(a):
zwykle jak kupujesz zestaw to jest jednostkowo taniej, jesli drugi e-p z zestawu jest Ci nie potrzebny to mozesz go dac komus, albo sie z kims złożyc na zakup

a zestaw nie polega przypadkiem na tym, że dostajesz drugą baterię jedynie? albo drugą baterię i clearomizer ale tylko jedną ładowarkę?

rozne sa zestawy, czasem masz cale dwa kompletne e-p z jedna ladowarka, a czasem dwie baterie, jeden clearomizer i 1 ladowarke, rozne ceny, a wybierasz co uwazasz za bardziej potrzebne Tobie

bodoom napisał(a):
violetfusion napisał(a):

To tak jakby ładować telefon codziennie.. Bateria musi być wytrzymała żeby się przyjemnie z tego korzystało.

zgadzam sie z tym, to dosc wazne dla mnie zeby przynajmniej te 1,5 dnia trzymala, czasem jestes w podrozy czy cos w tym stylu i nie masz jak w nocy naladowac, a baterie <700mAh nie przetrzymaja doby

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-08, 23:34 
klemens napisał(a):
lolo napisał(a):

znalezc i kupic fajne e-p to nie sztuka, znalezc w dobrej cenie to co innego,
jak cchcesz placic za lime czy volish po 200-300zl, a ja za to samo jako foof zaplacilem 100zl to smialo

faktycznie roznica w cenie miedzy foof czy mild jest znaczna, a jakosc ta sama, czesci i liquid tez podobny, nie widze sensu przeplacaac

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-15, 15:03 
Przyjaciel

no tak e papieros to bardzo duża oszczędność, dlatego warto zainwestować w epapierosa, ja tez długo się wachalam zanim kupiłam swojego pierwszego e papierosa, teraz nie wyobrażam sobie wrócić do normalnych papierosów.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-08, 02:58 
ten program freepal to fajna sprawa, e-p za free, liquid za free dostarczany do domu, same korzysci

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-08, 11:44 
Przyjaciel

wszystko za darmo, to gdzie tutaj producent ma zysk??? Co prawda ja kupiłam swojego e papierosa z firmy Lime i trochę za niego zapłaciłam, ale uważam że warto było ponieważ jest to sprzęt dobrej jakości, nie to co produkty z sieci, które po kilkurazowym użyciu zaczynają przeciekać, daltego warto zainwestować w coś dobrego.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-10, 15:52 
dobry e-papieros to wydatek 300 zł przecież...

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2