jobb094 napisał(a):
1)Muzyka przy której można poskakać , taka z POWERem?(coś w stylu Inna, BLACK EYED PEAS <3 , ect)
Jakich wykonawców/utwory byście mi polecili ?
Włącz komputer, otwórz stronę youtube.com i pozwól gościom by sami decydowali, czego chcą słuchać.
Cytuj:
2)Klimat ?(zgaszone /przyciemnione/zapalone światło ?,świeczki ? itp )
Wymień żarówki na takie mleczne. To powinno starczyć.
Cytuj:
3)Alkohol(lepiej sama wódka czy mieszać ? jak tak to co ? Tutaj mi chodzi o to byście mi dali jakieś przepiski na jakieś nieznane a pysznościowe drinki dla dziewczyn . Takie z własnego doświadczenia jeżeli macie ; P
I powiedzcie mi jakie alkohole ? Sama woka ? Czy może jeszcze coś innego .. No i nie zapomnijcie o tych drinkach .. Jeśli ktokolwiek zna jakiś super przypiski na drink z wódka dla lasek to niech się nie krepuje ;) )
Appletini: zmieszaj wódkę z likierem jabłkowym
Gin z tonikiem: wiadomo
Martini: 90 ml dobrego wermutu i 30 ml ginu
Pinacolada: 30 ml białego rumu, 30 ml mleczka kokosowego i 60 ml soku z ananasa
Cytuj:
3)Używki? Bedzie faja wodna ale zastanawiam się nad ziołem .. Myślicie ze zioło to przesada ? A możne tylko fajka wodna wystarczy ? W sumie zioło to nie przesiada , pośmieli byśmy się ale boje się ze w połączeniu z alcoo może coś się stać ;/
Raczej byłbym ostrożny z kupowaniem marihuany. Pamiętaj, że na forum mają wgląd różni ludzie, różnych zawodów
Pozwól gościom samemu przynieść "zioło". W przeciwnym wypadku, mogłabyś zostać pociągnięta do odpowiedzialności, za udzielenie substancji zakazanych.
Ciekawe jest palenie fajki wodnej przez piwo.
Cytuj:
5)Jedzenie?(Chipsy na pewno , ale moze znacie jakieś rzeczy które dobrze komponują się z wódka ? ^^)
Nabiał. Np. kanapki z twarożkiem, jajkiem, szynką. Takie minikanapeczki. Lepiej pić na pełen żołądek, niż na pusty.
Cytuj:
6)Jak pic by się nie porzygać ;/ (Moze macie jakieś leki/domowe sposoby na to by się nie porzygać? Moze pic tylko raz na jakiś czas ? <- ale wtedy nie ma zabawy D; )
Wypij łyżkę oleju z oliwek, bądź do smażenia przed. Uchroni żołądek.
Cytuj:
7)Zapach wódki (jak pozbyć się zapachu wódki ? tak by nie było czuć z ust?)
Rozgryźć goździka. Albo liść laurowy. Smak paskudny, ale zabija wszystkie inne.
Cytuj:
8)Kac ;/ (jakieś leki /domowe sposoby na kaca ?)
Rano wypić 25 g wódki. A potem pić dużo wody i dużo mleka. Dobrze jest także wypić dużo wody przed położeniem się spać.