ema napisał(a):
Rouge jeśli kobieta założy męskie spodnie, to jeszcze nie będzie tak źle, może nawet jeśli dobrze dobierze, będzie wyglądać fajnie, ale facet w damskim modelu zawsze wygląda... powiedzmy dziwaczne ;)
Nie zgodze sie z Toba. Wszystko zalezy od kroju spodni i figury danej osoby. Sam mam kilka par damskich spodni, bo jestem strasznie drobnej budowy i ciezko znalezc na mnie spodnie meskie. Po jednych widac (tych nie nosze), ze sa damskie, po innych w ogole. A wszystkie moje spodnie to dzwony- wiekszosc biodrowki (jak moge miec spodnie pod pachami? to okropne, zreszta takie to nawet z paskiem zawsze ze mnie leca).
W niektorych spodniach po prostu znaczne zwezenie w kolanie mowi wszysto... fakt wyglada to dziwnie, chociaz mi sie nawet podoba, ale przeciez nie bede pajaca z siebie robil na ulicy. Szerokosc w biodrach tez jest rozna- przymierzalem modele (w tym samym rozmiarze), ktore byly bardzo szerokie, ale tez takie, ktore byly ok). W kroczu nic nie cisnie- prawde mowiac tutaj nie odczuwam roznicy miedzy meskimi, a dobrze dobranymi damskimi spodniami.