dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
  Drukuj | Powiadom znajomego

portmonetka czy portfel?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-10-31, 16:57 
:jury: Zastanawiam się jakie macie portfele, dlatego, że jak każdy chyba człowiek wymienilam pare/nascie razyporfel( choc faceci zawsze maja problem z wymienieniem porfela na nowy,nie wiadomo czemu).Teraz jestem na etapie szukania kolejnego, choc nie ukrywam, ze mam dosc wymieniania ich co rok, wiec doradzcie, gdzie mozna kupic porzadny skorzany porfel, taki ktory nie rozleci sie od razu? Dodam, ze mam dosc sklepow sieciowych, te rzeczy sa niewyobrazalnie powtarzalne jak dla mnie, a ja lubie miec cos unikatowego, nawet jesli jest to tak drobna rzecz jak porfel.

Zgłoś post

Re: portmonetka czy portfel?
PostNapisane: 2015-11-01, 11:05 
jak chcesz miec cos niepowtarzalnego to szukaj na necie. zawsze jest o wiele wiekszy wybor. mozesz porownywac produkty - co tez jest dobre. moja zona caly czas siedzi na torbytorebki24 , tam masz cala galanterie online, takze powinienes cos wybrac odpowiedniego dla siebie

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-11-01, 11:06 
powinnas* przepraszam

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-11-29, 23:14 
Pochłaniacz

Ja lubie małe, zgrabne portmonetki, zawsze wybieram podobne do poprzednich, zawsze czerwone :). Ta poniżej to mój ulubiony model:

Obrazek

na domodi.pl kosztuje 259 zł - sporo, ale jesli szukasz czegoś porządnego, co posłuzy Ci kilka lat, to to jest dobry wybór.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2