eva.biedrona87 napisał(a):
hej... mam problem ;/ ostatnio moja mama bardzo narzeka na ból głowy, ciągle chodzi jakaś zgaszona, nic nie mówi, ale ja podejrzewam, że to ma jakiś związek z pracą - i co za tym idzie stres z tym związany bardzo ją przytłacza. Niedługo mój tata wraca z zagranicy (tam pracuje) i pomyślałam, że mogłabym go namówić, aby gdzieś razem wyjechali - w końcu jemu też by się przydał odpoczynek... Jak myślicie, czy to dobry pomysł, czy to może mojej mamie pomóc?? Jeśli tak to co polecacie - jakie wakacje, czy regiony o tej porze roku? polskie morze raczej odpada ;) myśle bardziej o jakiś ciepłych krajach...
Zawsze fajnie jest gdzies wyjechac, szczegolnie gdy za oknem taka paskudna pogoda jak teraz - oczywiscie jezeli finanse na to pozwalaja i mozna dostac przynajmniej tych pare dni urlopu... Ja zima najlepiej odpoczywam aktywnie, a wiec na snowboardzie, a moja dziewczyna na nartach. Wprawdzie po pierwszym dniu jazdy ledwo chodze z powodu zakwasow :P, to tego typu wysilek fizyczny polaczany z przyjemnoscia jaka jest szusowanie po stokach dziala naprawde 'oczyszczajaco' i odstresuwujaco. Co roku czekam na taki wyjazd jak male dziecko na przyjscie swietego Mikolaja :D W tym roku udalo mi sie dostac tydzien wolnego przed swietami (szok :D) - i jade na tydzien posmigac do Wloch (a dokladniej to do miejscowosci Livigno, polecanej mi przez znajomych -
http://zima.funclub.pl/category/kraje-i ... hy/livigno). Jezeli wiec Twoi rodzice rowniez jezdza na nartach moze warto byloby ich namowic jakis wypad w gory? Z doswiadczenia wiem ze cenowo najkorzystniej wypada grudzien oraz marzec.