dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Problemy z pęcherzem
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-08-21, 11:06 
Adept

My kobiety jesteśmy narażone na infekcje, które pojawiają się nagle i często wracają. Sama miałam zapalenie pęcherza, od tego czasu regularnie piję herbatę z żurawiną i póki co jest w porządku. Pamiętajcie tylko, żeby zwracać uwagę na skład, bo kiedyś kupiłam w aptece herbatę z żurawiną, któej właściwie w niej nie było :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-14, 11:43 
to pewnie njalepiej moim zdaniem zakupic jakis suplement z żurawina zeby miec pewnosc że to zurawina :-D Moja walka z nawracajacymi infekcjami ukladu moczowego skonczyla sie jak lekarz mi poradziła lykac urinal z zurawina, nawlocia pospolita i wit D. Skład unikalny a polaczenie składnikow bardzo profesjonalne bo nawloc ma dzialanie pluczace i szybciej organizm pozbywa sie bakterii.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-25, 19:41 
Oczytany mnich

zurawina bardzo pomaga i woda z cytryna!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-17, 23:32 
Zurawina to podstawa wszystkich preparatów na infekcje ukladu miczowego. Co do urinalu to sklad ma faktycznie bardzo unikalny, w zadnym innym suplemencie nie widzialam podobnych skladnikow. Pewnie z tym zwiazana jest jego skutecznosc.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-21, 05:48 
Faktycznie ten sklad jest idealnie dobrany. Wiadomo zurawina to podstawa wszystkich takich preparatow na infekcje ale nabiera wlasciwej mocy z nawlocia pospolita i wit D. Po wylwczonej infekcji warto pamietac o prawidlowej infekcji zeby infekcja nie powrocila.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-27, 23:21 
Bohater

Wydaje mi się, że wiele jest takich produktów na rynku i warto testować zanim którys się wybierze. Ja sprawdziłam kilka i najbardziej podpasował mi Plusssz Care Uro w takim biało rózowym opakowaniu. Jak kupowałam to widziałam, że jest w postaci zwykłych tabletek i pastylek musujących. Ja mam ten w tabletkach.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-28, 22:23 
Pożeracz niewiniątek

też go biorę, mi pomaga, teraz już nawet profilaktycznie piję, drogi nie jest, więc wolę sobie oszczędzić bólu i kolejnych infekcji, tak wyglada: http://www.plussszcare.pl/#urocomfort

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-29, 23:14 
Przyjaciel

A on ma taki działanie, że przy silnej infekcji pomaga? czy tak bardziej profilaktycznie? no i czy to tylko tabletki do rozpuszczania w wodzie?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-30, 12:23 
Szczypior

Najlepiej profilaktycznie bo tak też można. Wiadomo, że najlepiej zapobiegać bo po co się męczyć z bólem pęcherza, szczypaniem, pieczeniem itp. Jak już się zachowuje to dodatkowo polecam nasiadówki, sprawdziłam na sobie, czasami jeszcze odwiedzam solarium żeby się cała wygrzać.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-30, 12:58 
Awanturnik

Pomijając takie rzeczy jak napisała groszka, pamiętajmy, że od zapalenia pęcherza mały krok do infekcji intymnych.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2