DoradcaOnlineZepter napisał(a):
Jeżeli zdajesz sobie sprawę, że Twoje kolano nie jest w pełni sprawne to warto ograniczyć obciążenia aby nie spowodować poważniejszego uszkodzenia kolana. Warto też udać się na wizytę do specjalisty, który wskaże właściwy tok leczenia. Jeżeli chodzi o kurację światłem i lampami Bioptron Medall to z cała pewnością poczujesz ulgę jednakże ilość naświetleń może być różna i jest to kwestia bardzo indywidualna. Jednakże już po kilku sesjach naświetlania obolałego miejsca poczujesz ulgę.
Zabrzmiało poważnie ;] tak tak wiem . Lekarz i te sprawy, Wolę jednak w domu chociaż spóbować,dlatego taka kuracja naświetlaniem była by odpowiednia dla mojej asymilacji ;]
kogmaw napisał(a):
Słońce, inaczej mówiąc jego promienie też pomagają na wiele rzeczy. Przykładowo na reumatyzm :)
wiadomo,każdy by sie wygrzał z chęcią jak jaszczurka ;] ale co za oknem mamy kazdy widzi
DoradcaOnlineZepter napisał(a):
Urządzenie BIOPTRON są stosowane na szeroką skalę w medycynie ze względu na szeroką gamę schorzeń i problemów z którym światło jest w stanie sobie poradzić. Aby terapia była skuteczna faktycznie zalecane jest wielokrotne naświetlanie chorego lub bolącego miejsca przez 5-10 minut dwa razy dziennie.
systematyka , to wymaga każde leczenie . Czy lampe przykłada się bezpośrednio do skóry?