dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-11-17, 17:09 
Przyjaciel

Ja uwielbiam właśnie takie robione soki, te w kartonach to cukier i chemia z dodatkiem odrobiny soku. Polecam soki mieszane: jabłko z pomarańczą pycha! pomarańcz z bananem... no to raczej już koktail JEśli ktoś ma sokowirówkę to polecam sok z gruszki yumi :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-19, 14:56 
Pożeracz niewiniątek

od niedawna mam sokowirówke, super sprawa, właśnie dziś zrobiłam sok marchwiowo-jabłkowo-gruszkowy, pychotka... bez sztucznych dodatków, cukru i konserwantów :)
dopóki mi świeżych warzyw i owoców wystarczy to będę mogła dołączyć świeże soki do mojej dziennej normy płynów, wiec moze się uda wreszcie pić te przepisowe 2 litry... w tej chwili to mam tak: ze 2 szkl wody, szklanka soku, jeden plusssz up, no i naturalnie kawa...

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-20, 16:51 
Władca pierścieni

Świeżo wyciskany sok, to wspaniała rzecz. Jest zbawienne dla organizmu, ale co najważniejsze, świetnie smakuje.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-21, 17:56 
Szczypior

Ja uwielbiam, wlasnie zaczelismy sezon marchewkowo-jablkowo-pomaranczowy w ramach przygotowania sie do przesilenia zimowego.
Polecam wszystkim!
Mniam :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-27, 01:53 
Szczypior

Mmmmm, moje ulubione zestawienie - jabłko, marchew, pomarańcz :-D Ale nie mam sokowirówki :-( Więc pozostają mi te hydrowitaminy i kupne soki... A tak fajnie by było móc sobie zrobić taki soczek rano na śniadanie :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-30, 14:27 
Adept

ja mam taką maszynę do robienia soków z pomarańczy- przekrawa się owoc na pół i dociska do takiej kręcącej się części a dołem leci sok... ta maszynę kupowałam dobrych parę lat temu i szczerze mówiąc to czas chyba na coś bardziej nowoczesnego, bo na przyrządzenie szklanki soku potrzebne z 15-20 min :D taką zawrotną prędkość ma mój robot :) teraz pewnie są bardziej nowoczesne maszyny... ale smak jest nie do porównania z tymi sokami w kartonach

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-30, 10:40 
Oczytany mnich

Kiedyś miałam taka zwykła wyciskarkę do soków, ręczna wtedy jeszcze - zrobienie soku ze świeżych owoców to była masakra. Kiedy mogę coś zrobić sama, to nie chodzę do sklepu po gotowe produkty. Postanowiłam kupić sobie wyciskarkę do cytrusów i znalazłam bardzo wypasiona na megamedia.pl. Udało mi się kupić w promocji. Polecam każdemu model DeLonghi KS 5000H Esclusivo.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-03, 12:09 
Szczypior

Uwielbiam szczególnie z pomarańczy ;>

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-03, 13:39 
Adept

Bardzo lubię pić z samego rana świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy. Dawniej męczyłam się wyciskając go sama,ale zdecydowanie za długo to trwa i dużo owoców się marnuje. Od tygodnia mam taką sokowirówkę http://www.moderni.pl/towar-10974-sokow ... sive_.html to bardzo przydatne urządzenie:) Spróbuję teraz soku z grejfruta- podobno jest zdrowy

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-04, 16:53 
Szczypior

Mam tę sokowirówkę z moderni.pl, właściwie nie tyle ja co moja siostra,ale przez to,ze pomieszkuję u niej od czasu do czasu to tak jakbym miała. Bardzo fajne i przydatne urządzenie- nie ma to jak witać ranek ze szklanką soku pomarańczowego w ręce. Z grejfruta nie polecam

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2