dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Sprzęt Agd
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-07-11, 19:06 
Ja też byłam na pokazie i kupiłam cały zestaw garnków. pokaz był ciekawy, przedstawione były fajne pomysły na gotowanie. Dużą zaletą takiego pokazu jest, że można kupić na raty i ja skorzystałam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-13, 15:18 
anabella napisał(a):
Jeśli jesteś zadowolona z ich lodówki i zmywarki, to może właśnie warto poszukać pralki również w ofercie Whirlpoola.

No właśnie przeglądam różne modele i widzę, że oferta jest ciekawa:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-13, 21:23 
Pochłaniacz

cellyna napisał(a):
anabella napisał(a):
Jeśli jesteś zadowolona z ich lodówki i zmywarki, to może właśnie warto poszukać pralki również w ofercie Whirlpoola.

No właśnie przeglądam różne modele i widzę, że oferta jest ciekawa:-)

Rzeczywiście oferta jest bardzo szeroka, także można sobie dobrać sprzęt do swoich potrzeb i możliwości finansowych.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-14, 17:14 
No właśnie cena ma znaczenie a w przypadku whirlpoola nie trzeba wydawać majątku, żeby dostać coś dobrego.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-14, 17:41 
Ja jestem za whirlpoolem. Od jakiegoś czasu już korzystam ze zmywarki i pralki i teraz myślę o zakupie suszarki. Co myślicie?:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-14, 21:35 
przyzwyczajenie do marki :). Kojarzy ktoś philipiak i produkty, czy to tylko garnki?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-15, 14:32 
Marka philipiak ma swojej ofercie zarówno najwyższej jakości garnki jak i porcelanę, noże i sztućce. Zachęcam do odwiedzenia strony internetowej oraz zadawania pytań.

Pozdrawiam
Marta Kowalewska

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-15, 23:08 
Adept

Hmmm... skoro tak mówicie... A orientujecie się ile taki pokaz może trwać?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-18, 22:10 
Oczytany mnich

A to są jakieś specjalne garnki, że tak o tych pokazach mówicie?
Jeśli chodzi o przyzwyczajenie do marki to chyba dużo osób ma taką swoją sprawdzoną, ulubioną. Jak już raz się coś dobrze sprawdzi to później do tego wracamy:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-21, 20:48 
Naczynia te wyróżniają się cechami, których nie posiadają produkty innych marek. Są wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, w technologii TEKNOTHERM, która umożliwia równomierne grzanie niezależnie od źródła energii, posiadają ciężkie pokrywy, dzięki którym para wodna jest powtórnie wykorzystywania zachowując tym samym wszystkie wartości odżywcze potrawy, przy minimalnej zawartości tłuszczu. Garnki Philipiak pozwalają również na gotowanie w systemie wieżowym, co oznacza szybkie, zdrowe i wartościowe posiłki dla całej rodziny. Czekam na Państwa pytania.
Pozdrawiam
Marta Kowalewska

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2