dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Sprzęt Agd
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-04-13, 21:05 
Eee pewnie i tak można kupić tylko w zestawie. A na zestaw Philipiak nie stać mnie niestety. Poza tym ja bym na przykład wolała najpierw mieć np. garnek i patelnię, żeby zobaczyć czy rzeczywiście jest to taka dobra jakość. Po co mi od razu zestaw jak nie jestem pewna?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-15, 22:01 
Jeżeli nie chcesz kupować całego zestawu garnków philipiaka to możesz zakupić pojedyncze elementy. Ja byłam na pokazie i właśnie kupiłam taką patelnię osobno.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-16, 23:14 
Witam,

Jak najbardziej można zakupić naczynia pojedynczo, nie w zestawie. Dużym udogodnieniem może być również zakup w systemie ratalnym. Z możliwości takiej korzysta wielu naszych klientów. Jeżeli mogę okazać się pomocna w rozwianiu wątpliwości - zapraszam.

Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-20, 12:52 
Awanturnik

Ja ostatnio zaskoczona byłam, że oni mają w ofercie coś poza garnkami i nożami. :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-27, 21:06 
Poza garnkami i nożami w ofercie philipiaka jest są tez porcelanowe serwisy obiadowe, zresztą bardzo szykowne i piękne. Mają też kosmetyki. Zajrzyj na stronę internetową, tam jest cała oferta.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-27, 22:23 
To prawda, Philipiak to nie tylko garnki. Firmowane przez nas produkty może Pani obejrzeć na naszej stronie internetowej. Znajdzie Pani tam także adresy sklepów i salonów firmowych. Jeżeli są do mnie jeszcze jakieś pytania, chętnie pomogę.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-07, 16:06 
A ja chciałam zapytać czy prawdą jest, że na produkty philipiaka dostaję aż 20-letnią gwarancję? znajoma kupiła sobie zestaw garnków z waszej firmy i powiedziała mi, ze dajecie tak długa gwarancję.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-10, 22:19 
Zgadza się, philipiak na swoje naczynia daje 20-letnią gwarancję. Garnki są bardzo wysokiej jakości dlatego gwarancja jest aż tak długa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-31, 15:11 
A ja jako Online Ekspert, pozwolę sobie tę informację potwierdzić. W istocie - naczynia Philipiak objęte są 20-letnią gwarancją. Pozostaję do dyspozycji.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-31, 19:34 
A jak to jest z patelniami, które macie w swojej ofercie. To prawda, ze do smażenia na nich nie trzeba używać ani grama tłuszczu?

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2