dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Sprzęt Agd
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-11-23, 15:47 
Adept

Od wesela używam Philipiaka, nadają się na indukcję i ogólnie są bardzo dobre jakościowo.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-11-23, 15:59 
samba_mamba napisał(a):
A jakie gary byście polecili na indukcję? Wymieniliśmy kuchenkę i trzebaby też o naczyniach pomyśleć...

Na kuchnię indukcyjna (jak i na wszystkie inne rodzaje energii cieplnej), idealnie nadają się garnki marki Philipiak, które posiadają termodyfuzyjne dno TEKNOTHERM. Zachęcam do zadawania pytań.
Pozdrawiam
Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-11-26, 23:29 
Awanturnik

A można gdzieś takie garnki zobaczyć na żywo? Czy ja je dobrze kojarzę z systemem wieżowym?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-02, 14:00 
Oczywiście, istnieje możliwość zobaczenia ich w salonach marki Philipiak na terenie całej Polski oraz na prezentacjach naczyń organizowanych co jakiś czas w większych miastach. W rzeczy samej, garnki Philipiak poprzez swą konstrukcję umożliwiają gotowanie w systemie wieżowym.
Pozdrawiam
Marta Kowalewska

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-09, 02:49 
hmmmm integra smart to wg mnie jeden z lepszych piekarników obecnie

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-18, 14:36 
Nudziarz

philipiak jest fajny tylko ze drogi;/

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-18, 18:38 
Awanturnik

Wiesz co, akurat ceną bym się w tym przypadku nie kierowała. Jeśli kupujemy na lata, to warto kupić porządne garnki. Philipiak jakość ma świetną, jeśli wierzyć opiniom na forach, a już zwłaszcza jeśli chodzi o jakość, a jakość zawsze jednak trochę kosztuje. Mnie dodatkowo przekonuje 20 lat gwarancji (jestem na bieżąco, bo koleżanka kupiła niedawno) i ten system wieżowy, o którym wcześniej była mowa. A jeśli chodzi o cenę - zawsze można przecież kupić na raty, aby nie przeciążyć budżetu domowego.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-28, 12:27 
samba_mamba napisał(a):
Wiesz co, akurat ceną bym się w tym przypadku nie kierowała. Jeśli kupujemy na lata, to warto kupić porządne garnki. Philipiak jakość ma świetną, jeśli wierzyć opiniom na forach, a już zwłaszcza jeśli chodzi o jakość, a jakość zawsze jednak trochę kosztuje. Mnie dodatkowo przekonuje 20 lat gwarancji (jestem na bieżąco, bo koleżanka kupiła niedawno) i ten system wieżowy, o którym wcześniej była mowa. A jeśli chodzi o cenę - zawsze można przecież kupić na raty, aby nie przeciążyć budżetu domowego.

Faktycznie, tak jak wspomniała Pani wyżej istnieje możliwość zakupu na raty.
Marka Philipiak współpracuje z firmą Żagiel, za pośrednictwem której można zakupić produkty na raty.
Pozdrawiam,
Marta Kowalewska

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-13, 23:39 
Szczypior

Wyglądają super :) Mnie ciekawi jak z wytrwałością drobnych elementów typu uchwyty od garnka, od pokrywek, termometr?? Ja zawsze jak kupię garnek, patelnię cokolwiek i to niezależnie ile kasy wydałam zawsze się luzowały uchwyty a w garnkach philipiak jak to wygląda??

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-27, 00:33 
Naczynia Philipiak wyposażone zostały w solidnie umocowane, stabilne, ergonomiczne rączki produkowane z materiałów termoizolacyjnych, które nie nagrzewają się w czasie gotowania. Dodatkowo wygodnie można na nich oprzeć pokrywę. Proszę się zatem nie obawiać - są to produkty niezwykle trwałe. Przypominam, że jakość Philipiak przekłada się na 20 długich lat gwarancji. To naprawdę świetna wizytówka.

Pozdrawiam,
Marta Kowalewska

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2