mery_blue napisał(a):
Butters, nie tylko do klusek ale i do ryżu czy makaronu warto dolać troszkę oleju.. :)
[ Dodano: 2009-03-10, 21:23 ]
Jeśli rozgotuje się Wam makaron to można go wykorzystać jako wkładkę do zupy lub odlać wodę, makaron wymieszać z żółtkiem i podsmazyć na patelni. doprawić do smaku na słodko lub na ostro.
[ Dodano: 2009-03-10, 21:24 ]
Jeśli rozgotuje się Wam makaron to można go wykorzystać jako wkładkę do zupy lub odlać wodę, makaron wymieszać z żółtkiem i podsmazyć na patelni. doprawić do smaku na słodko lub na ostro.
[ Dodano: 2009-03-10, 21:24 ]
Jeśli rozgotuje się Wam makaron to można go wykorzystać jako wkładkę do zupy lub odlać wodę, makaron wymieszać z żółtkiem i podsmazyć na patelni. doprawić do smaku na słodko lub na ostro.
I tak trzy razy koniecznie?
A tak btw - trick do gotowania mleka
Denko i ścianki naczynia, w którym gotujecie mleko zwilżyć wodą, na dnie może cienka warstwa wody zostać. Zapobiega to przypalaniu mleka przy gotowaniu.