dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: nowosci kinowe
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-10-27, 21:00 
Oczytany mnich

Bardzo fajna bajka - znam Czkawkę ;)
Widziałem tylko zwiastun władzy wygląda spoko, ale mnie najbardziej emocjonuje "W pierścieniu ognia" :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-10-28, 12:46 
Szczypior

kobieteczka napisał(a):
W sumie wszystkie wymienione tu filmy chciałabym zobaczyć, ale najbliżej nam chyba do Piątej wladzy i jednoczęsnie wydaje mi się to film najważniejszy, bo traktujący o nas, o rzeczywistości w jakiej żyjemy.

Jak tak myślisz, to się nie pomyliłaś. Jestem już po filmie i chociaż się napaliłem, to chwile przed seansem miałem wątpliwość, czy taką sprawę się w ogóle da zekranizować. Dało się. :) Wszystko jest jeszcze okraszone emocjami i wyszedł z tego naprawdę niezły dramat. Najwazniejsza była jednak tak kwestia, czy w ogóle powinno się ujawniać np. wojskowe raporty, albo śmierdzące sprawy wielkich banków? Ja myślę, że tak i w sumie, to dziwne mi się wydaje, że tego Assagna się dwuznacznie ocenia. (w samym filmie też to czuć, że każdy ma miejsce i czas, żeby sobie wyrobić opinię). Można to nie jest kryształowa postać, ale tak jak mówię - ile ten facet ryzykował dla sprawy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-10-28, 16:14 
Nudziarz

Marecki napisał(a):
kobieteczka napisał(a):
W sumie wszystkie wymienione tu filmy chciałabym zobaczyć, ale najbliżej nam chyba do Piątej wladzy i jednoczęsnie wydaje mi się to film najważniejszy, bo traktujący o nas, o rzeczywistości w jakiej żyjemy.

Jak tak myślisz, to się nie pomyliłaś. Jestem już po filmie i chociaż się napaliłem, to chwile przed seansem miałem wątpliwość, czy taką sprawę się w ogóle da zekranizować. Dało się. :) Wszystko jest jeszcze okraszone emocjami i wyszedł z tego naprawdę niezły dramat. Najwazniejsza była jednak tak kwestia, czy w ogóle powinno się ujawniać np. wojskowe raporty, albo śmierdzące sprawy wielkich banków? Ja myślę, że tak i w sumie, to dziwne mi się wydaje, że tego Assagna się dwuznacznie ocenia. (w samym filmie też to czuć, że każdy ma miejsce i czas, żeby sobie wyrobić opinię). Można to nie jest kryształowa postać, ale tak jak mówię - ile ten facet ryzykował dla sprawy.

rozumiem że ten film dotyczy historii założyciela wikileaks? już była premiera?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-11-16, 14:51 
Szczypior

A byl ktos z Was moze w kinie Cinema City - Škoda 4DX
w Wawie? To jedyne takie kino w Polsce, gdzie mozna zobaczyc i poczuc:> prawdziwe holywoodzkie produkcje, w kinie 4D!

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-11-28, 14:11 
Ja byłam ostatnio na "W Pierścieniu Ognia", czyli drugiej części Igrzysk Śmierci. :)
Bardzo mi się podobało, super gra aktorska i efekty - ta część była jeszcze lepsza niż pierwsza. Cieszę się, że było dużo uwagi poświęconej wątkowi polityczno-społecznemu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-04, 01:06 
Mnie też najbardziej zaintrygował wątek polityczny i bunt , który rozpoczęła Katniss...ale nie będę więcej zdradzać:) Czytała już całą sagę i ekranizacja "W pierścieniu ognia" mnie nie zawiodła, a wręcz przeciwnie mam wrażenie, że jest jeszcze lepsza niż pierwsze Igrzyska.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-06, 14:02 
Nudziarz

ja polecam "Last Vegas", śmieszny film

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-08, 20:27 
Oczytany mnich

bardzo ciekawym filmem jest hobbit polecam

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-09, 12:03 
Wybiera się ktoś na najnowszego Hobbita?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-12, 02:10 
Nudziarz

ja już po obejrzeniu Hobbita. nie polecam w 3D, bo mało efektów, ale film zacny :D

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2