dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: nowosci kinowe
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-08-22, 13:04 
Przyjaciel

marawila napisał(a):
Sztanga i cash 30 sierpnia ma u nas premierę [..]

To ten o kulturystach prawda ? Też pójdę popatrzeć sobie na ciało Marka Wahlberga ;P

A jutro już Kick Ass 2 :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-23, 14:49 
Szczypior

Miły, miły - a jaki przystojny! :P W gruncie rzeczy wszyscy spostrzegali go jako złego, a tak naprawdę był lepszy od większości z nich.[/quote]
A ja wiem, czy Riddick był taki miły? Na pewno nie dla obcych ludzi. W pierwszej części widać, że nie chce ryzykować życia, dla grupy rozbitków. Dopiero później, jak już trochę ich poznał, zaczął im pomagać. :)
Oglądaliście już trailer?
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=nx5Tijbn-UY

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-26, 13:12 
Oczytany mnich

Frezja napisał(a):
marawila napisał(a):

To ten o kulturystach prawda ? Też pójdę popatrzeć sobie na ciało Marka Wahlberga ;P

ja wole Dwayna Johnsona hihi:D zapowiada sie cakliem dobry film

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-26, 18:59 
Adept

Serij napisał(a):
Frezja napisał(a):
marawila napisał(a):

ja wole Dwayna Johnsona hihi:D zapowiada sie cakliem dobry film

Ja też wolę Dwayna ... :D ale i film sam w sobie też mnie interesuje, akcja, humor - to takie moje klimaty:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-26, 20:59 
Oczytany mnich

moje klimaty to tez fitness i ogolnie silka i cwiczenia, a w filmie tego tez jest sporo (wnioskujac po trailerze) :) a no wlasnie mozna sobie zobaczyc trailer filmweb.pl/video/trailer/nr+1+%28polski%29-30243

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-27, 15:19 
Adept

no sporo, racja:) i to mi też się podoba, przynajmniej film jest o "czymś", przez co jest ciekawy dla widza :) Bo niektóre produkcje to już na prawdę, żal patrzeć. Ta Sztanga ma ogólnie dobre opinie, i na filmwebie i na innych takich.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-29, 18:28 
Szczypior

Teraz ma się pojawić w kinach Sztanga i Casch. W sumie jeszcze nie oglądałam ale patrząc na zwiastun to będzie świetny film. http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+ ... i%29-30243 :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-30, 15:18 
Szczypior

Daria117 napisał(a):
Marecki napisał(a):
Kobieteczka- oglądałem specjalnie w tym roku na wakacjach i ci powiem, że nawet po tych wszystkich latach zachowały urok. Riddick jest po prostu niezły. :) Nie ma mocy jak spider man, ale widzi w ciemnościach i wszyscy się go boją. Wręcz na wyrost, bo to raczej miły gostku.:) Chyba, że ktoś mu grozi.

Miły, miły - a jaki przystojny! :P W gruncie rzeczy wszyscy spostrzegali go jako złego, a tak naprawdę był lepszy od większości z nich.

Bo Riddick nie jest złym bohaterem, on po prostu czasami się nie patyczkuje z wrogami. ;) W sieci pojawił się ostatnio red trailer - taki z ograniczeniami. Na nich widać, co Riddick robi z łowcami głów, którzy próbują go dopaść. Na koniec muszą się jednak zgodzić, żeby im pomógł, bo trafili na zamieszkałą planetę. :) Zamieszkałą przez przeróżne stwory.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-31, 10:39 
Adept

a ja byłam w kinie wczoraj, sztanga i cash okazał się jak przypuszczałam bardzo dobrym filmem, przyjemnie się go oglądało. Jak ktoś ma chęć się wybrac to śmiało, bo warto. Teraz trzeba się rozejrzeć za jakąś nową premierą na przyszły miesiąc. Ktoś coś słyszał, co będzie ciekawego, nie nudnego?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-05, 12:51 
Adept

Riddick nie jest ani dobrym ani złym bohaterem moim zdaniem. Nie jest czarny ani biały. To mi się własnie strasznie podoba w nim. Okoliczności zmusiły go do zabijania, inaczej by nie przeżył. W każdym z nas drzemie zło, nie ma tylko zawsze warunków, aby się ono ujawniło.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2