Re: Wpisujcie wasze najlepsze dowcipy
|
Autor |
Wiadomość |
Hornika
|
Napisane: 2013-12-05, 18:48 |
|
Nudziarz |
|
|
Spotyka się w knajpie dwóch górali, a ponieważ jeden z nich niedawno się ożenił, to drugi pyta się go jak mu poszło w noc poślubną. - Ano, Stasiu, normalnie. Jak weszliśmy do sypialni to się rozebrałem, żeby se psiakrew nie pomyślała, że się jej wstydzę. Potem dałem jej w gębę, żeby sobie nie pomyślała, że jej się boję. Na sam koniec sam się zaspokoiłem, żeby se psiakrew nie pomyślała, że jej potrzebuję.
|
|
Góra |
|
|
|
Kimberka
|
Napisane: 2013-12-06, 19:05 |
|
Nudziarz |
|
|
Wrócił mąż z wędkowania i mówi do żony: - Ty wiesz, nawet nie sądziłem, że mam takich skąpych kolegów! Jak jechaliśmy nad rzekę, to się dogadaliśmy, że ten, który złowi pierwszą rybę, stawia wódkę, a drugi - zakąskę. Siedzimy, patrzę a Michała spławik poszedł pod wodę. A on nic! U Mariusza też - jak szarpnęło, to aż się wędka zgięła. A ten siedzi i jakby nic nie widział... - No, a ty miałeś branie? - Nie ma głupich! Ja nawet przynęty nie zakładałem
|
|
Góra |
|
|
|
UltraJeanette99
|
Napisane: 2013-12-12, 08:45 |
|
Nudziarz |
|
|
Na bazarze wspaniała lasencja, której Megan Fox, Kate Upton i inne takie nie byłyby godne szpilek polerować, podchodzi do stoiska owocowo-warzywnego, gdzie handluje stary Gruzin. Pyta go: - Po ile te jabłka? - Dziesięć rubli kilo - odpowiedział Gruzin. Zadarła nieco spódniczkę, ukazując większość swoich smukłych, opalonych ud: - A ile teraz? - Osiem rubli - odparł Gruzin. Zadarła jeszcze bardziej spódniczkę: - Ile teraz? - Sześć rubli - odparł Gruzin. Zadarła już całkiem mocno spódniczkę: - Ile teraz? - Trzy ruble - odparł Gruzin. Zadarła spódniczkę tyle, ile się dało, i pyta: - A ile teraz? - Dziesięć rubli kilo - odpowiedział Gruzin, wyciągając mokrą dłoń spod fartucha.
|
|
Góra |
|
|
UltraJeanette99
|
Napisane: 2013-12-12, 08:45 |
|
Nudziarz |
|
|
Na bazarze wspaniała lasencja, której Megan Fox, Kate Upton i inne takie nie byłyby godne szpilek polerować, podchodzi do stoiska owocowo-warzywnego, gdzie handluje stary Gruzin. Pyta go: - Po ile te jabłka? - Dziesięć rubli kilo - odpowiedział Gruzin. Zadarła nieco spódniczkę, ukazując większość swoich smukłych, opalonych ud: - A ile teraz? - Osiem rubli - odparł Gruzin. Zadarła jeszcze bardziej spódniczkę: - Ile teraz? - Sześć rubli - odparł Gruzin. Zadarła już całkiem mocno spódniczkę: - Ile teraz? - Trzy ruble - odparł Gruzin. Zadarła spódniczkę tyle, ile się dało, i pyta: - A ile teraz? - Dziesięć rubli kilo - odpowiedział Gruzin, wyciągając mokrą dłoń spod fartucha.
|
|
Góra |
|
|
|
|
|