ten kawal opowiada mi wlasnie moja corka:
Jasio pyta sie mamy:mamo moge sie z Toba kapac?Tak tylko nie zagladaj pod pianke dobrze
jasio niechcacy zagladnal pod pianke i pyta sie mamy:co masz pod spodenkami?majteczki
a co pod majteczkami?-tunel
na drugi dzien Jasio pyta sie taty czy moze sie znim kapac tata na to ze tak tylko nie zagfladaj pod pianke Jasio specjalnie zagladnal pod pianke co masz pod spodenkami majteczki a co pod majteczkami ?pociag
pyta sie babci Jasio czy moze sie z nia kapac babcia na to ze tak.Jasio pyta sie abbci co ma pod bluzeczka staniczek a co pod staniczkiem?reflektory
Jssio sie pyta rodzicow czy moze z nimi spac oni na to ze tak tylko nie zagladaj pod kolderke Jasiu zagldanal pod kolderke i widzi ze pociag wjezdza do tunelu wola babcie :babciu babciu zapal reflektory bo pociag wjezdza do tunelu:):)))))))
[ Dodano: 2007-10-04, 17:40 ]Zosia napisał(a):
Jasio przychodzi do domu po szkole i skarży się mamie:
- Pan policjant, co stoi na rogu, powiedział, że mi nogi z dupy powyrywa!
- To jest niemożliwe - mówi mama. Policjanci są po to by cię chronić. Pokaż mi go to wyjaśnimy sprawę.
Idą na róg, policjant stoi.
Mama pokazuje na Jasia:
- Czy to prawda, że groził pan mojemu synowi, że mu Pan powyrywa nogi z dupy?!
- Pani! Zabierz pani stąd tego gnoja, bo mu nogi z dupy powyrywam! Już czwarty dzień z rzędu przyprowadza mi swoją suczkę jamniczkę i chce, żebym ją pokrył, bo marzy o tym, by mieć psa policyjnego!!!
oten jest mocny