dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Programy Lojalnościowe – bierzecie udział?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-11-30, 20:46 
Szczypior

Haha :P Jest jest, nawet kilka :P Ale faktycznie zakupy internetowe są mega wygodne :) Dobrze, że Payback ma tyle sklepów zrzeszonych, przynajmniej można zniżki wyciągnąć za uzbierane punkty ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-01, 02:16 
Oczytany mnich

albo wygrac wycieszke do Laponii , o! :-))

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-04, 18:59 
Przyjaciel

Słuchajcie jak to jest z tym paybackiem bo moja siostra ma - kiedyś wzięła na BP i jak tankuje to jej się te punkty nabijają. A jak robiłaby zakupy np. na allegro bo widziałam że też tam dają punkty :) albo w innym sklepie to też jej się punkty zbierają? Czy to jakoś trzeba zgłosić kartę? Ona ma ale chyba nie wyciąga z tego programu tyle ile by mogła.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-09, 14:23 
Szczypior

W payback się akurat nie bawię ale zbieram punkty na stacji orlenu, za te cztery lata jak mam prawko już kilka razy tankowałem u nich za darmo, wiec takie programy partnerskie są jak najbardziej przydatne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-12, 21:18 
Oczytany mnich

Varna niech siostra wejdzie na payback pl i sie zarejestruje. Wtedy karta jest w systemie i raz ze wiesz ile masz punktow ogolem, a dwa ze dostajesz na maila informacje o dodatkowych promocjach, na stronie programu po zalogowaniu sa tez dostepne kupony na dodatkowe punkty. Ja tak od czasu do czasu nabijam sobie extra punkty w Realu

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-13, 14:47 
Adept

Cytuj:
wzielam sobie wczoraj w Jysku pakiet informacyjny i karty, przestudiowalam tez strone internetowa programu ;-) i postanowilam zaryzykowac przy okazji urodzin, programu nie moich heheh

jysk to payback. ogólnie fajny program tylko trzeba pilnować punktów bo jakoś chyba po 36miesiacach zaczynają przepadać więc wypadało by je wykorzystać. Kiedyś pisałem do nich w sprawie przepadających punktów czy to tylko taki zapis i straszak ale nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Regulamin nie mówi też konkretnie czy przepadają na 100% czy mogą przepadnąć.

Ja nabiłem dość dużo przez zakupy przez neta i szkołę Speak Up. Dość dużo możnaby sobie nabić punktów dzięki karcie od WBK Payback. Ale na taką zabawę szkoda mi pieniędzy (prowizja za kartę), a niedawno rezygnowalem z ich usług.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-14, 23:58 
Przyjaciel

No dzięki. Rejestracja zrobiona. Ale ta stronka rozbudowana i sporo partnerów. Właśnie widziałam te kupony które zwiększają ilość nabijanych punktów. Chyba są ograniczenia do nich prawda? To znaczy jak wydrukuję np. 2 takie kupony to mogę wykorzystać 1 na karcie głównej i 1 na tej dodatkowej? Jeśli o powiadomienia chodzi to dla mnie wygodniejsze smsy niż na @.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-19, 17:29 
Oczytany mnich

Varna wydaje mi sie ze nie ma ograniczeń, chyba tylko termin waznosci kuponu. Ale w praktyce czy wydrukujesz siebie 50 tych kuponoow? Ja sie nad tym szczerze mowiac nie zastanawialam, zwykle drukuje jeden.

Powiadomienia na sms... diii nie znosze tego! Pewnie dlatego ze para razy zdarzylo mi sie brac udzial w konkursie smsowym, a potem mnie zameczali tysiacamy sms "wzywamy do odebrania nagrody", "zostales wytypowany" Matko swieta to jakis koszmar jest... Dobrze ze kolega jeden wpadl na pomys by wejsc na strone konkursu i napisac maila zeby wykasowali moj numer

Barczasty - mysle ze przepadaja na 100% Mnie tak przepadly punkty w 5Plus, programie Plusa. Przypuszczam ze tu jest podobnie

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-24, 13:47 
Przyjaciel

Na razie nie odczułam bombardowania na telefon. Za to dostałam na @ info, że za zakup powyżej 50zł dostanę 500pktów - jeśli to taki bonus za tę rejestrację to gut!

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-20, 15:33 
Adept

ostatnio z allegro sobie nabilem praktycznie z 1000 punktow na tych kuponach

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2