Myślę, że telewizja jest bardzo edukacyjna. Co chwilę jakieś reklamy zmuszają nas do wyłączenia telewizora i czytania książek.
Człowieku! Nigdy się nie całuj! To prowadzi do seksu i w końcu będziesz musiał się do niej odezwać...
Zawsze bierz ślub wieczorem. Przynajmniej nie będziesz miał zmarnowanego całego dnia.
Jestem na diecie alkoholowej. Od tygodnia straciłem już 5 dni!
Gdy słyszę, że jakiś film kosztował 30 milionów dolarów - krew mnie zalewa! Przecież za te pieniądze można by najechać jakieś państwo!
Jeśli lekarz mówi, że zostało ci 6 miesięcy życia, powiedz mu, że nie masz pieniędzy aby zapłacić za wizytę. Wtedy doda 6 miesięcy.
Byłem kiedyś w japońskim barze szybkiej obsługi... Nie chcę nic sugerować, ale McDonald's w Tokio to parszywa zemsta za Pearl Harbor.
Chciałbym kiedyś spróbować mięsa flaminga. Chodzi mi głównie o jego jedną nogę, którą cały czas trzyma podniesioną w górze. Widać, troszczy się o nią i musi mieć wyjątkowy smak!
"Słuchaj, stary! W drużynie nie ma >>ja<<! W drużynie jesteśmy >>my<<, cały zespół!" - usłyszałem od kumpli po tym, jak zostałem wyrzucony z drużyny za picie wódki po kryjomu.
Myślę, że najtrudniejszą częścią zrywania z dziewczyną jest umówienie się z nią na randkę, a później udawanie, że widzi się ją pierwszy raz w życiu.
Wymyśliłem nowy model bransolety. Będzie symbolizować walkę z ludźmi, którzy nadużywają tych kolorowych ozdób.
Randka mojego kumpla skończyła się bardzo szybko. Powiedział partnerce, że ma cudowny, promienny uśmiech. Skąd miał wiedzieć, że pochodziła z Czarnobyla?!
Moja żona narzeka, że nie potrafię oddzielić białych ciuchów od czarnych. Bzdura! Zawsze przy praniu kładę czarne po lewej, a białe po prawej stronie. To już nie moja wina, że pralka zawsze je ze sobą wymiesza.
Znacie tych raperów... no, tych Tede i Peję czy jak im tam. Słyszałem, że zapuszczają dredy, będą mieli nowe fajowe ksywy Tedejasta i Pejerasta.
Nie jestem rasistą, mam kolorowy telewizor!
|
|