kozi89 napisał(a):
Jest demokracja to dla
czedo nie moge pisac z włączonym Caps Lckiem.
Ponieważ to niekulturalne, a jeśli wszyscy przestaniemy przestrzegać podstawowych zasad netetykiety, to zrobi się bardzo niemiło.
kozi89 napisał(a):
Co do O.Rydzyka nie jestem jego ULTRASEM i wychodze założenia nie żucałem mu na tace nie narzekam czym jezdzi, w czym chodzi, w jakim domu śpi ile ma na koncie.
Ludize narzekacie a czy to zawasze rozumiem polityk z rzadzacej ale O. Rydzyk.
Jedynie na kogo możecie narzekac to na własnego proboszcza o ile wrzucacie mu na tace
Nie wiem czemu, ale jakimś cudem skasowało mi odpowiedź którą tu wysłałam.
No nic, napiszę jeszcze raz.
Po pierwsze: Z samej tacy, to on by sobie nie kupił samochodu, domu, ani co tam jeszcze ma...
Po drugie: Mieszając się w politykę i robiąc z siebie osobę publiczną, czego nie trawię u osób duchownych, Pan Rydzyk sam sprawił, że ludzie go oceniają.
Gdyby był tylko kolejnym żądnym kasy klechą, nie krytykowałabym go aż tak bardzo publicznie. Weźmy np. ks. Jankowskiego - kombinuje jak się tylko da, żeby zarobić. Nie cierpię człowieka niesamowicie, ale nie krytykuję go publicznie (no chyba że ktoś spyta mnie o zdanie), bo to co robi nie dotyczy mnie ani bezpośrednio, ani pośrednio. Chce - niech zarabia, uważam, że jest nie w porządku, ale to nie moja sprawa.
Pan Rydzyk miesza się w sprawy, w które nie powinien wtykać nosa, głosi swoje 'orginalne' poglądy na świat, nie szanuje innych ludzi i do tego sądzi, nie bez powodu, że jest nietykalny. Dopóki będzie robił to co teraz będę go krytykować, a biorąc pod uwagę to, że mamy w kraju wolność słowa, mam do tego prawo. Amen.