Autor |
Wiadomość |
SparrowPL
|
Napisane: 2011-01-18, 00:52 |
|
Nudziarz |
|
|
Witajcie, zastanawiałem się długi czas nad kupnem odpowiedniego prezentu dla mojej dziewczyny z okazji naszej „ 5 rocznicy” bycia razem ze sobą ( prezent musi być idealny bo w końcu wytrzymała ze mną już 5 lat! Szok ). Szukałem kilka dni na allegro oraz w sklepach internetowych. Kupienie Kobiecie prezentu nie jest tak proste jakby mogło się wydawać. Poradziłem się mojej dobrej przyjaciółki i zasugerowała mi pomysł z biżuterią. Ale biżuteria od razu kojarzy mi się z tysiącami czyli półroczną pensją … Co się okazuje. Byłem z wielkim błędzie. Można kupić świetny prezent mieszcząc się w rozsądnych granicach cenowych. Ów moja przyjaciółka poleciła mi firmę Biagi porównując ją pod względem jakości do takich Firm jak Pandora, Apart. Ceny o wiele mniejsze niż w tym markach. Jak mi powiedziała, kupując w sklepach bardzo znanych płacę za „markę”. I w ten sposób zacząłem oglądać ofertę sklepu internetowego firmy/marki Biagi. Po konsultacji z kilkoma osobami doszedłem do wniosku, że najlepszym prezentem będzie „ charmsy Carlo Biagi w kształcie serc i łączniki Biagi. Oczywiście do tego będą kwiaty, kolacja przy świecach, winko ;). Sądzę, że to najlepszy wybór jeżeli chodzi o prezent dla Ukochanej Kobiety. W sklepie firmy Biagi( strona internetowa: reklama) zapewne będę robił zakupy kilka razy w roku ( rocznica, walentynki, święta, urodziny, imieniny …). misia24
|
|
|
Góra |
|
Re: Dla ukochanej wszystko
|
|
|