dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-11-16, 23:09 
Szczypior

Ja też cały czas płacę podatek do marzeń -Totek ... największa wygrana hmm... 4 ... jakieś 200 .... no ale zawsze coś :) w niczym innym nie mam szczęścia...
Niby wygrałam kiedyś puder.... hihi... ale do dziś go nie dostałam...

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-11-27, 19:26 
a mój synek maluje obrazki na konkursy z dziecięcych gazet i oczywiście do akademii też go zgłosiłam. liczymy na nagrody :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-12-01, 11:46 
Szczypior

asiula gratulacje :) moja siostrzenice tez zglosilismy do akademi umiejetnosci. nie tylko nagrody ale fajna zabawa dla maluchow.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-02-05, 00:46 
Wszechmogący/a

Ja mam szczęście do konkursów radiowych ;) Tyle razy ile brałam udział, tyle razy wygrałam ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-02-21, 15:59 
Nudziarz

Słuchajcie znalazłam fajny konkurs polegający na udziale w castingu do reklamy tp http://www.ithink.pl/artykuly/aktualnos ... imowe-dni/ . Jeśli macie czas i ochotę to walcie do Zakopanego jeśli to za daleko to możecie nagrać swój filmik w domowym zaciszu i wysłać go drogą internetową. Dla uczestników castingu internetowego przewidziano nagrody - 42calowe telewizorki i iPhony. Życzę powodzenia. :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-02-22, 20:08 
Szczypior

przypomnialo mi sie jak w samolocie losowali bilet lotniczy i ja wygralam. niezle szczescie tylko szkoda ze bilet okazal sie klapa. trzeba bylo pokryc oplaty lotnicze, bilet byl tylko w jedna strone a do tego trzeba bylo wyslac swoje dane lacznie z karta kredytowa faxem. gra niewarta swieczki. a skad wiadomo kto ten fax odbierze. poza tym ze koszty potem wcale takie malenie byly.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-04-16, 15:57 
Pożeracz niewiniątek

Jeśli ktoś z Was jest z Warszawy to w poniedziałek rusza ciekawy konkurs, wystarczy ruszyc w miasto z aparatem, chociaz takim w telefonie i zrobić zdjęcie ustawionej w tajemniczym miejscu ogromnej butelce plusssza...
http://www.aktivist.pl/tekst/tId,641,konkurs.html

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-04-17, 12:01 
Szczypior

cos mi sie nie dodalo bo sie zawiesilo. szkoda ze ten konkurs tylko w warszawie organizuja. ja teraz znalazlam taki dla kazdego.
http://specials.ecco.com/stylroku-landingpage/
trzeba wstawic swoje zdjecie i potem pojawi sie film. do tego napisac chyba jaki jest twoj styl. do wygrania 500zl wiec calkiem sporo i roboty malo :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-04-17, 15:50 
Pożeracz niewiniątek

no szkoda, że tylko w Warszawie, ale może zorganizują też w innych miastach, myślę, ze całkiem łatwo byłoby coś trafić :)

(też mi się coś dzisiaj zawieszało przed południem)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-04-17, 17:12 
Oczytany mnich

No, ja w totka to gram regularnie. Zawsze stawiam 1,2,3,4,5,6, bo prawdopodobienstwo takie same, a pewnie nikt tak prosto nie postawi :) Parę trójek się zdarzyło, nic więcej.

Ogólnie to dużo gram w konkursach. Na razie średnio idzie, ale nie ma co, jakas frajda jest. Czasami zdarza mnie sie pograc w totomixa w zakładach sportowych.

Dorota - ciekawy pomysł, ale raczej dla mojego znajomego, bo z aparatem jesem na bakier :(

Teresita - byłam na linku i jeśli chodzi o mnie to bardziej interesujace wydaje sie (dla mnie) konkurs na twarz dziecka. Moje dziecko wydaje sie łądniejsze ode mnie :)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2