kyra napisał(a):
Z Helikonem to podobno trzeba uważać bo lubią mieć za dużą rozmiarówkę, także trzeba być ostrożnym,, A tak z ciekawości to co z Helikona chcesz kupić? Mi mi kojarzy się jedynie z ponczem przeciwdeszczowym xD
Spodnie, kurtki, bluzy, nerki, plecaki, torby podróżne - wszystko możesz kupić od Helikona. Przejrzyj sama może jakiś prezent wynajdziesz dla kogoś z rodziny militaria.pl/szukaj.xml?mode=0&search-clause=helikon&_offset=96 ;)
Aria napisał(a):
i coś wybrałeś stamtąd ? ja zastanawiam się nad ostrzałką dla dziadka :p
Owszem, zrobiliśmy zrzutkę na prezent dla ojca www.militaria.pl/sig_sauer/wiatrowka_sig_sauer_p226_4,5_mm_-_czarna_air-226f-177-12g-16-blk_p65390.xml bo zawsze chciał sobie móc strzelać na ogrodzie :)
kyra napisał(a):
Zobaczyć na pewno Ci się uda, tylko że może nie aż do gwiazd :D a wiecie może jak wybrać lornetkę ? Zastanawiam się nad prezentem dla taty, tylko , ze on ma wadę wzorku i astygmatyzm i nie wiem czy to ma jakiś wpływ na wybór.. ;/
To może zapytaj u jakiegoś optyka jak to wpływa. Jak chodzi o samą lornetkę to powtórzę się i polecę Bushnella :) Jakość najwyższa, duży wybór, a cena to już zależy od zasobności portfela. Zresztą sama zobacz militaria.pl/szukaj.xml?mode=0&search-clause=bushnell