dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 397 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-09-16, 21:32 
Cichy podróżnik

Ema nasz kochana wielka ciocia, Zna rozowego mieszka w jakiejs wsia pod ciechanowem, nzaczy sie miasteczku :P Nie ewiwe o co chodzi jesli mowi sie o pontonie na nozkach aczkolwiek kiedys sie na niego wspeila? Zastanawiala sie czy pojsc na ruski czy niemiecki do liceuum i nie lubi fizyki :P

You've got a reason to live, say I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-16, 21:45 
Kasioolka eee no ten tego to jest:) ma fajnego avatara podlizuje się emie (ona nie jest zła tylko wredna!)
Wydaje się miła ale czasem wystawia leciutkie pazury no i należy do młodej mafii tego forum

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-16, 22:36 
Cichy podróżnik

Różowy Satanista napisał(a):
Wydaje się miła ale czasem wystawia leciutkie pazury no i należy do młodej mafii tego forum

ŻE ja?
Rozowy ma 24 dizewyczny w klasie :P zżerał kartki w podstawowce. Lubi historię. Chodiz do kościoła ale i tak jest satanista. Nie da nam sowjego zdjecia? :P

You've got a reason to live, say I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-16, 22:41 
Wszechmogący/a

Kasioolka to straszliwy leniuch, nawet jej linki do forum trzeba podawać.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-16, 22:50 
kasioolka56, 23dziewczyny (na tą chwile) a zdięcie to moge dać, ale mojego chomika bo sam od 4lat sobie nie robiłem
A co do Szostolla to porządny gości, z młodej mafii forum ale widać że coś robi bo sygnaturka chyba jest twojej roboty?? Ma dwa ostrzeżenia i nie zanosi się na to by dostał więcej (ale co ja moge wiedzieć?!)
W skrócie "Szostol Good Man"

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-16, 23:30 
Wszechmogący/a

z młodej mafii forum ale widać że coś robi bo sygnaturka chyba jest twojej roboty??

Owszem

z młodej mafii forum

:diabel:

Ma dwa ostrzeżenia i nie zanosi się na to by dostał więcej

Mam taką nadzieję :-P

porządny gośc

Ma się rozumieć :-P

------------------------------------------------------------------------------------

Różowy Satanista, spoko gość, fajnie piszę, nie wszystkie, ale większość jego żartów jest ok. Ma ciekawy nick i ogólnie ok.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-17, 09:18 
Starszy wodolej

szostoll - kojarzy mi się z ruską mafią a nie młodą mafią forumową :-P Fajny chłop, ostatnio nawet wstrzymał się ze spamowaniem :-P

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-17, 11:47 
Bohater

haha czekalam na ten moment, wreszcie moge ocenic Natty :diabel: to ja juz mowie Justa to zboczona masazystka,zzyna na zaliczeniach 8-) zaczela kopcic faje a nie palila cale wakacje nu nu nu a tak na serio to bardzo tolerancyjna osobka,rozmowna i da sie lubic :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-17, 14:43 
Starszy wodolej

Eve21 napisał(a):
Justa to zboczona masazystka

odezwała się ta co nie jest zboczona - sorry ale to nie ja chciałam wiązać pewną osobę do fotela i robić jej masaż pośladków :-P
Eve21 napisał(a):
zzyna na zaliczeniach 8-)

Tyy a masz dowody ? To nie szastaj oskarżeniami bo ja akurat nie ściągam - ja mam zwykle gotowce - jest różnica ? jest :-D

To teraz ja :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:
Eve21 - Hmm ostatnio zapałała wielką miłością do osób czarnoskórych ... ciekawe od kogo sie tym zaraziła ... :diabel: Zawsze ma wielkie plany ale rzadko kiedy starcza jej entuzjazmu i zapału żeby je realizować (sorry - pisze to na zachętę żebyś nie rezygnowała tak szybko z czegoś na co ciężko pracujesz ;)) Generalnie lubie tego kopciucha no :mrgreen:

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-18, 13:36 
Natty zdemoralizowana przez znajomosci na forum - nie podam wiecej... Czesto ma kudlate mysli i zeby tylko kudlate :D , kto wie moze skrycie podkochuje sie w Emie lub w Eve21 :D. Da sie z nia pogadac i dogadac , jest w miare tolerancyjna , ma poczucie humoru i jak narazie to wmiare dobrze (nie mozna zbytnio schlebia bo bedzie siedziec na laurach) administratorka :D - tylko czasami ma wreny charakter - chyba chlopa jej trza ...

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 397 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2