dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-13, 01:28 
Władca pierścieni

niezidentyfikowany napisał(a):
Znuzonaaa napisał(a):
prawdę mówiąc jestem wykończona i ledwo żyję :mrgreen: ale tak mi tu dorze z wami jest... że nie mam sumienia odejść :-P cieszę się, że udało nam się znaleźć ustronne miejsce i wszystkich zebrać :-D

Ja też się cieszę... choć jak wiesz miało mnie tu nie być :-)
00:30 ... dochodzi - trzeba iść spać... dziękuję Wam dziewczyny za rozmowę :*
Dobranoc.... :-)

Dobranoc Danielu miło było z tobą znowu pogadać pa pa :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:29 
Bohater

Dobranoc Danielu ;) ;*

Ostatnio edytowano 2012-03-13, 01:31 przez Znuzonaaa, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:30 
Przyjaciel

Dobranoc Danielu miło było z tobą znowu pogadać pa pa :-)[/quote]
Dobranoc Izuniu..... dla Ciebie :*
http://www.youtube.com/watch?v=G7mk2lDgdSE

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:33 
Bohater

dobra to i ja może powoli pójdę spać... bo już majaczę głupoty... zresztą czeka mnie ciężki tydzień. a więc dobranoc Izo ;* I w ogóle wszystkim... jeśli ktoś tu jest ;) słodkich ;*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:34 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
No fakt mam rodzinę... na codziennie ich mam... I tak na prawdę "Święta" miały magię za dziecka... czy "Wielkanoc" czy "Boże Narodzenie" teraz to mi tak na prawdę nie sprawia takiej satysfakcji i świta wyglądają monotonnie, jak codziennie... Mówicie "chłopaka" a ja wiem czy on przyjedzie... od 16 lutego go nie widziałam i się nie zapowiada... po za tym nie wiem czy to dobry pomysł... udało mi się go przez 3l namówić żeby przyjechał w 2 dzień świąt bożego narodzenia... to tak mi popsuł święta... brak słów... zresztą od 3 dni nawet z nim kontaktu nie mam... dzisiaj go nawet wyzwałam przez esy, a ja potrafię być wkurzająca... nie wiem mam upierdliwy charakter chyba po matce... (ojciec tak bynajmniej powtarza, że coraz bardziej mu ją przypominam z charakteru jak go tam ćwiczę ;D) ale to nie moja wina, że mówię, piszę co myślę... więc mu tam wiązankę wysłałam... to mnie wszystko wkurza ta cała chora sytuacja... przyjaciółki facet za 2l planuje 2 dzieciaka druga ma ponad rocznego syna co wejdę na fb to któraś a to foty ze ślubu wrzuci, a to zaręczona, szczęśliwa... foty dziecka a to w ciąży bla bla a ja? tak na prawdę nie mam nic... nawet prawdziwego związku... czuję jakby mi życie przemijało koło palców...

Oj Julitko wiem wiem znam twoją sytuację z tamtego forum... i naprawde mi przykro uwierz mi, ale nie myśl o tym przecież masz rodziców i siostry to z nimi możesz spędzić te świeta a nie ze swoim byłym który ma cie gdzieś to przykre naprawde ;(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:34 
Przyjaciel

Znuzonaaa napisał(a):
No fakt mam rodzinę... na codziennie ich mam... I tak na prawdę "Święta" miały magię za dziecka... czy "Wielkanoc" czy "Boże Narodzenie" teraz to mi tak na prawdę nie sprawia takiej satysfakcji i świta wyglądają monotonnie, jak codziennie... Mówicie "chłopaka" a ja wiem czy on przyjedzie... od 16 lutego go nie widziałam i się nie zapowiada... po za tym nie wiem czy to dobry pomysł... udało mi się go przez 3l namówić żeby przyjechał w 2 dzień świąt bożego narodzenia... to tak mi popsuł święta... brak słów... zresztą od 3 dni nawet z nim kontaktu nie mam... dzisiaj go nawet wyzwałam przez esy, a ja potrafię być wkurzająca... nie wiem mam upierdliwy charakter chyba po matce... (ojciec tak bynajmniej powtarza, że coraz bardziej mu ją przypominam z charakteru jak go tam ćwiczę ;D) ale to nie moja wina, że mówię, piszę co myślę... więc mu tam wiązankę wysłałam... to mnie wszystko wkurza ta cała chora sytuacja... przyjaciółki facet za 2l planuje 2 dzieciaka druga ma ponad rocznego syna co wejdę na fb to któraś a to foty ze ślubu wrzuci, a to zaręczona, szczęśliwa... foty dziecka a to w ciąży bla bla a ja? tak na prawdę nie mam nic... nawet prawdziwego związku... czuję jakby mi życie przemijało koło palców...

... mam 27 lat - powiem Ci że jeszcze kilka miesięcy miałem prawie tak samo jak TY... może nie identycznie ale wewnętrzne pytania bardzo podobne. Dzisiaj wszystko się zmieniło... mimo że nic tego nie zapowiadało. Zobaczysz Julito i dla Ciebie nadejdzie ten czas.... jestem tego pewny i z całego serca Ci tego życzę :-) :-) :-) Dobranoc:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:35 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
dobra to i ja może powoli pójdę spać... bo już majaczę głupoty... zresztą czeka mnie ciężki tydzień. a więc dobranoc Izo ;* I w ogóle wszystkim... jeśli ktoś tu jest ;) słodkich ;*

Dobranoc kochana i naprawdę nie przejmuj się tym będzie dobrze zobaczysz pa pa :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:37 
Władca pierścieni

http://www.youtube.com/watch?v=G7mk2lDgdSE[/quote]

ooo kurczę to moja ulubiona piosenka dzięki :*:*:* jesteś wielki wiesz ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:37 
Bohater

Dziękuje wam... myślałam, że zdołam to usunąć zanim to przeczytacie... no ale hm się nie pośpieszyłam ... tak jakoś doszłam później do wniosku, że głupio tak się ciągle użalać nad sobą i swoim życiem... dlatego też chciałam to usunąć... Dziękuję wam za miłe słowa i życzę słodkich snów :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 01:38 
Władca pierścieni

jezabel napisał(a):

http://www.youtube.com/watch?v=G7mk2lDgdSE

ooo kurczę to moja ulubiona piosenka dzięki :*:*:* jesteś wielki wiesz ;-)[/quote]

Dobranoc wszystkim do jutra pa pa ;-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2