dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-13, 00:18 
Bohater

niezidentyfikowany napisał(a):
brave napisał(a):
O widzisz Julitko i trochę szczęścia się pojawiło :-) Cieszę się, że było lekko z górki :-)

I ja pozwolę sobie się dołączyć i życzyć powodzenia dalej.... :-)

Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;p

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:18 
Przyjaciel

Izuniu kochana wszystkim Wam powysyłam ale błagam Cię zakończmy ten temat już.... bo się naprawdę źle z tym czuję :oops: :oops: :oops:[/quote]

No dobra możemy zakończyć ten temat kalendarza jak mi go wyślesz to przyślę pieniądze w kopercie :-D[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobrze Izuniu zrobimy jak chcesz. Wpłacisz w pierwszą niedzielę Stycznia na WOŚP i dostaniesz takie wielkie czerwone serducho i wszyscy będą zadowoleni. Koniec tematu :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:19 
Władca pierścieni

brave napisał(a):
jezabel napisał(a):
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Amelko nie piszmy już tutaj o tym - jak coś to "ysl7@o2.pl".... odpowiem Ci na pytania :-)
... no wydaję Ci się przynajmniej.... zobacz awatar i nie komentuj - proszę ;-) :-)

Danielu mam pytanie: Czy zgodzisz wysłać kalendarz Alexie jako pierwszej osobie??

Nie no pokonałaś mnie :-D czapki z głów i na kolana wszyscy jak tutaj jesteśmy! :lol:[/quote]

Co ty gadasz brave??? Dlaczego myślisz że cie pokonałam?? Nie chcę nikogo pokonywać, a zwłaszcza ciebie:P[/quote]

To tylko taki żart :-D Ale swoją drogą jesteś niesamowita :lol:[/quote]

Proszęęęęę cięęęę brave przestań gadać z tą niesamowitością proszę cię bardzo..

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:23 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):
Aaaa a Grzesiek co do tego kolesia ;D to do mojej mamy same ładne chłopaki przychodzą ;D hehehe dziś wyczekiwałam w oknie na chłopaka z artykułami fryzjerskimi bo chciałam go dorwać gdyż muszę włosy przefarbować, a mieszka obok... i często w godz. pracy przesiaduję w domu w porze obiadowej... mówiłam mamię żeby mi jakąś wybrała, ale zawszę było "przyjdź, złap tego chłopaka i wybierz sobie jaką chcesz z palety" i patrz przeoczyłam jak przyjechał... i mało brakowało żebym przeoczyła jak odjeżdża ;p przyjaciółka zobaczyła bo stałam tyłem dodając "przystojny" lol ;D na to ja "wiem... i fajny ;p" bo na prawdę bardzo sympatyczny.... Na to moja mama " ej ej masz męża... nie powinnaś się rozglądać za innymi..." to nic moja mama szalona ;D o jej... pyta się mojej przyjaciółki jak tam rowerek się sprawuję, czy ćwiczy... bo ostatnio jej teściowa sprzedała, że pojechali kupić żeby się po ciąży doprowadziła jakoś do stanu... na to ona, że nie ma czasu na to moja mama "po co Ty wydawałaś kasę trzeba było na drążku poćwiczyć od razu byś nabrała linii" ta się zastanawia jak na drążku ;D każdy już płaczę ze śmiechu ;p po chwili hmm zaczęła rzucać teksty na mój temat... bo mój chłopak jest ode mnie niższy i cytując, że ja niby mówię " Pawełek albo do dołu do roboty, albo do góry do gadki" lol i tego typu teksty... bez przypału ;D zawszę mi siary narobi ;p ale już się ludzie do jej szaleństwa przyzwyczaili... No a co do tego chłopaka z mamy pracy co tak się za mną ugania... to właśnie weszłam na nk od Bóg wie kiedy i zauważyłam, że 2 dni temu mnie zaprosił do znajomych...

Ale masz wesoło! Z tym drążkiem hehe no tak można poćwiczyć jak facet leży spokojnie ;p :-D No jak Twój Pawełek Twoją obsługę ma opanowaną to nie ma się czemu dziwić, że taki tekst wystarcza :lol: I co masz nowego znajomego ;-)

Ostatnio edytowano 2012-03-13, 00:26 przez brave, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:23 
Bohater

brave napisał(a):
O widzisz Julitko i trochę szczęścia się pojawiło :-) Cieszę się, że było lekko z górki :-)

I ja pozwolę sobie się dołączyć i życzyć powodzenia dalej.... :-)

Nie dziękuję wam żeby nie zapeszyć :mrgreen: a tak po za tym to... ten etap wiem, że przeszłam dało się to po niej wyczytać... gorzej z następnym :-/ na tamtym na bank zawale... no ale co zrobić :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:24 
Przyjaciel

Znuzonaaa napisał(a):
... No a co do tego chłopaka z mamy pracy co tak się za mną ugania... to właśnie weszłam na nk od Bóg wie kiedy i zauważyłam, że 2 dni temu mnie zaprosił do znajomych...

.... no ale jak tak patrzę w Twoje oczy to się nie dziwię temu chłopakowi :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:25 
Bohater

jezabel napisał(a):
brave napisał(a):
jezabel napisał(a):
Amelko nie piszmy już tutaj o tym - jak coś to "ysl7@o2.pl".... odpowiem Ci na pytania :-)
... no wydaję Ci się przynajmniej.... zobacz awatar i nie komentuj - proszę ;-) :-)

Danielu mam pytanie: Czy zgodzisz wysłać kalendarz Alexie jako pierwszej osobie??

Nie no pokonałaś mnie :-D czapki z głów i na kolana wszyscy jak tutaj jesteśmy! :lol:

Co ty gadasz brave??? Dlaczego myślisz że cie pokonałam?? Nie chcę nikogo pokonywać, a zwłaszcza ciebie:P[/quote]

To tylko taki żart :-D Ale swoją drogą jesteś niesamowita :lol:[/quote]

Proszęęęęę cięęęę brave przestań gadać z tą niesamowitością proszę cię bardzo..[/quote]
Mam przestać być sobą ;-) Czy aby na pewno tego chcesz? :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:27 
Władca pierścieni

Izuniu kochana wszystkim Wam powysyłam ale błagam Cię zakończmy ten temat już.... bo się naprawdę źle z tym czuję :oops: :oops: :oops:

No dobra możemy zakończyć ten temat kalendarza jak mi go wyślesz to przyślę pieniądze w kopercie :-D[/quote]
Dobrze Izuniu zrobimy jak chcesz. Wpłacisz w pierwszą niedzielę Stycznia na WOŚP i dostaniesz takie wielkie czerwone serducho i wszyscy będą zadowoleni. Koniec tematu :-)[/quote]

A swoją drogą Danielu WOŚP mnie ominęło pieniędzy nie wpłacałam również mam też swoje konto.. No masz rację koniec tematu i możemy pogadać o czym innym:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:27 
Bohater

brave napisał(a):
Znuzonaaa napisał(a):
Aaaa a Grzesiek co do tego kolesia ;D to do mojej mamy same ładne chłopaki przychodzą ;D hehehe dziś wyczekiwałam w oknie na chłopaka z artykułami fryzjerskimi bo chciałam go dorwać gdyż muszę włosy przefarbować, a mieszka obok... i często w godz. pracy przesiaduję w domu w porze obiadowej... mówiłam mamię żeby mi jakąś wybrała, ale zawszę było "przyjdź, złap tego chłopaka i wybierz sobie jaką chcesz z palety" i patrz przeoczyłam jak przyjechał... i mało brakowało żebym przeoczyła jak odjeżdża ;p przyjaciółka zobaczyła bo stałam tyłem dodając "przystojny" lol ;D na to ja "wiem... i fajny ;p" bo na prawdę bardzo sympatyczny.... Na to moja mama " ej ej masz męża... nie powinnaś się rozglądać za innymi..." to nic moja mama szalona ;D o jej... pyta się mojej przyjaciółki jak tam rowerek się sprawuję, czy ćwiczy... bo ostatnio jej teściowa sprzedała, że pojechali kupić żeby się po ciąży doprowadziła jakoś do stanu... na to ona, że nie ma czasu na to moja mama "po co Ty wydawałaś kasę trzeba było na drążku poćwiczyć od razu byś nabrała linii" ta się zastanawia jak na drążku ;D każdy już płaczę ze śmiechu ;p po chwili hmm zaczęła rzucać teksty na mój temat... bo mój chłopak jest ode mnie niższy i cytując, że ja niby mówię " Pawełek albo do dołu do roboty, albo do góry do gadki" lol i tego typu teksty... bez przypału ;D zawszę mi siary narobi ;p ale już się ludzie do jej szaleństwa przyzwyczaili... No a co do tego chłopaka z mamy pracy co tak się za mną ugania... to właśnie weszłam na nk od Bóg wie kiedy i zauważyłam, że 2 dni temu mnie zaprosił do znajomych...

Ale masz wesoło! Z tym drążkiem hehe no tak można poćwiczyć jak facet leży spokojnie ;p :-D No jak Twój Pawełek Twoją obsługę ma opanowana to nie ma się czemu dziwić, że taki tekst wystarcza :lol: I co masz nowego znajomego ;-)

ta weź przestań :-P Moja mama najwięcej wie co i jak ma opanowane :mrgreen: haha ale chyba mu muszę wyskoczyć z tym tekstem kiedyś :lol: haha ostatnio wyskoczyłam mu z tekstem pt. "jak Ci się chcę to kup sobie 3kg słoniny i wsadź pomiędzy kaloryfer" :lol: tekst znajomej do chłopaka... :mrgreen: musiałam mu sprzedać :lol: a co do tego wesoło... to rzeczywiście z moją mamą jest bardzo wesoło... zawszę :lol: szalona kobieta :mrgreen: no jak widać mam nowego znajomego....

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:29 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):
... No a co do tego chłopaka z mamy pracy co tak się za mną ugania... to właśnie weszłam na nk od Bóg wie kiedy i zauważyłam, że 2 dni temu mnie zaprosił do znajomych...

.... no ale jak tak patrzę w Twoje oczy to się nie dziwię temu chłopakowi :-) ;-)

dobra dobra nie słódź :-P oczy może rzeczywiście mam ładne... ale nic po za tym ;-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2