dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-12, 23:46 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
jezabel napisał(a):
Znuzonaaa napisał(a):
Witam wszystkich ;* jest tu może ktoś? ;D

No nareszcie gdzieś ty się podziewała julitko?? martwiłam się o ciebie bardzo:)

A weź przestań ;D jestem upośledzona i to dlatego :shock: po zmianie miejsca nie mogłam was znaleźć :lol: znaczy wciskałam na swój post i wyskakiwał mi ten gdzie Grzesiek tylko pisał :mrgreen: i myślałam, że was po prostu nie ma :lol: masakra :mrgreen: ale na szczęście się połapałam i już z wami jestem.... ufff :lol:

O mój boże to tak jak ja ychyyy jutro też bede upośledzona bo nie wiem czy was znajdę :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-12, 23:47 
Bohater

wiedziałam, że będziecie się śmiać :lol: haha ja się nadal ginę :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-12, 23:48 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
jezabel napisał(a):
Znuzonaaa napisał(a):
Witaj Aniu to jeszcze nie idziesz spać? ;D a co tam u was słychać ? :) jak minął dzień?

A mnie minął dzionek bardzo fajnie, a tobie?? :-)

A też w miarę fajnie... najpierw ta rozmowa urzędowa, później byłam u mamy w pracy - wpadła przyjaciółka z 9 miesięczną córeczką... posiedziała z 2h na plotach (akurat była w mieście... bo mieszka u męża ponad 30km...) i tak jakoś później na zakupach ;) wróciłam do domu i się obijam dziś :-P trochę doła złapałam - przez chwilę... ale już mi przeszło. :mrgreen:

To dobrze że ci dołek przeszedł :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-12, 23:48 
Bohater

Ja już się wycwaniłam :mrgreen: i wiem gdzie szukać :-P a więc myślę, że nie będzie źle :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-12, 23:49 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):
jezabel napisał(a):
Znuzonaaa napisał(a):
Witaj Aniu to jeszcze nie idziesz spać? ;D a co tam u was słychać ? :) jak minął dzień?

A mnie minął dzionek bardzo fajnie, a tobie?? :-)

A też w miarę fajnie... najpierw ta rozmowa urzędowa, później byłam u mamy w pracy - wpadła przyjaciółka z 9 miesięczną córeczką... posiedziała z 2h na plotach (akurat była w mieście... bo mieszka u męża ponad 30km...) i tak jakoś później na zakupach ;) wróciłam do domu i się obijam dziś :-P trochę doła złapałam - przez chwilę... ale już mi przeszło. :mrgreen:

Jak poszło na tej rozmowie? Spotkałaś wielbiciela u Mamy w pracy. I jaki to dół, że tak śmiał ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-12, 23:50 
Władca pierścieni

Masz twarde dowody więc nie zaprzeczę ;-)[/quote]

Tak mam twarde dowody bo ty mi je dałeś ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-12, 23:55 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
wiedziałam, że będziecie się śmiać :lol: haha ja się nadal ginę :lol:

Ależ ja sie nie śmieję tylko ci współczuje :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:01 
Przyjaciel

Dziękuję Danielku za tak szczegółowe informacje ale tak się składa że mam też w domku ten z 2010 i nie Ty jesteś na głównej stronie,no tak mi się wydaje przynajmniej ;-) :mrgreen: :lol:[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Amelko nie piszmy już tutaj o tym - jak coś to "ysl7@o2.pl".... odpowiem Ci na pytania :-)
... no wydaję Ci się przynajmniej.... zobacz awatar i nie komentuj - proszę ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:02 
Przyjaciel

O widzę mimo późnej pory jest jeszcze kilka osób :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-13, 00:03 
Bohater

A na rozmowie zajebiście :mrgreen: mam więcej szczęścia niż rozumu... :lol: trafiłam na tą samą facetkę-dziewczynę... no młoda kobieta... co za 1 razem z 6 stanowisk akurat na nią :mrgreen: , a wtedy tak jej się rozgadałam, taka byłam przygotowana że mnie centralnie wyprosiła bo nie dawałam jej dojść do słowa :lol: no więc tym razem już mi się nie chciało... (ile można mówić to samo...) wyszła z pokoju wyczytać mnie po nazwisku i zaprosić na rozmowę luk i teks " tak myślałam, że to pani i się już uśmiechała - bardzo sympatyczna... " no więc co do tego tej rozmowy psychologicznej... kazała mi usiąść i mówię eee to już 2 raz nie musimy jej przeprowadzać :mrgreen: skoro na siebie trafiliśmy... :lol: na to ona z uśmiechem, że niestety musimy bo nie pamięta wyniku tamtego testu, ale to będzie tylko powierzchowne... i pytała się czemu mi się wtedy nie udało na tamtej komisji... na to ja " a długa historia" i tam powierzchownie jej tylko powiedziałam... na to ona, że teraz żebym się lepiej przygotowała, że już wiem co i jak... i w ogóle zaczęliśmy ten test pytała jak wyobrażam się siebie za 5l, dalej czy otworzyłabym działalność bez dofinansowania... na to ja, że będę ich gnębić do tej pory, aż mi ją dadzą :lol: gdyż nie chcę się u kogoś zapożyczać tym bardziej na taką kwotę... bo wiadomo ciężko by mi było spłacić... no chyba, że już będę musiała to będę kombinować skąd wziąć pieniądze, może wygram w lotka - ostatnio było 40 milionów :mrgreen: na to ona a co by pani zrobiła jakby wygrała w lotka? tak na żarty :mrgreen: na to ja " Ooooo na pewno by mnie tu dzisiaj nie było :mrgreen: " hehe i w ogóle różne pytania... w końcu tekst żebym patrzyła w necie na wyniki tego etapu... na to ja "a jak pani myśli czy przeszłam ten etap?" na to ona "ostatnio pani przeszła to tym razem tym bardziej ;D" i żebym się lepiej przygotowała do tej przed komisją :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i powaliła ich na kolana :lol: masakra :-P

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2