niezidentyfikowany napisał(a):
Witaj niezidentyfikowany choć jak doczytałam o imieniu Daniel
Ja jestem Amelka z Krakowa. Mam nadzieję że się nie obrazisz jak zapytam się Ciebie o coś.
Czy w awatarze jest Twoje zdjęcie? Pytam bo w ubiegłym roku cały miesiąc zerkał na mnie albo ktoś łudząco do Ciebie podobny albo Ty albo ktoś kogo zdjęcie jest w awatarze
(przepraszam że tak pytam bezpośrednio ale nie potrafiłam wysłać prywatnej wiadomości)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
No witaj Amelko. Hmm - no jak już zapytałaś to odpowiem: Oczywiście że zdjęcie jest moje. Cały Lipiec w 2011 roku mogłaś na nie patrzeć
Swoją drogę skąd masz ten kalendarz - nigdy nie było go w sprzedaży? Ktoś z Rodzinki pracuje w V......?
Pozdrawiam
Ale niespodzianka! No mama jest kierowniczką salonu. A na 2012 też jesteś bo w ogóle Waszych twarzy nie widać. Niefajnie to pomyślane zostało. Najfajniejszy był 2010,wszyscy tak samo ubrani jako maturzyści i to chyba z okresu międzywojennego? Pozdrawiam:*[/quote]
To Amelko mówisz, że nam wszystkim po znajomości załatwisz kalendarz, że zdjęciem "Daniela"