dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-07-05, 11:06 
no pytaj, bo zaraz wybędę, powiesz że specjalnie uchylam się od odpowiedzi na niewygodne pytanie, a wczoraj to ja usnęłam ,potem się obudziłam i już nie odpisywałam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 16:21 
nie licz, raczej będziemy pracować do śmierci. Pytałem jak się widzisz ogólnie, konkretów nie muszę wiedzieć bo to nie miejsce na takie pytania. Szumu nie robiłem choć najpierw dołożyłem by później odjąć trochę od pieca

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 16:29 
Ewelinaaa napisał(a):
no pytaj, bo zaraz wybędę, powiesz że specjalnie uchylam się od odpowiedzi na niewygodne pytanie, a wczoraj to ja usnęłam ,potem się obudziłam i już nie odpisywałam.

Niestety ja wybyłem przed Tobą. Jeżeli usnęłaś to kiepsko o mnie świadczy. Działam usypiająco hmm

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 16:42 
A to Ty, to dobrze, bo już martwiłam,zastanawiałam się co się z Tobą dzieję. Teraz też przed chwilą wstałam, jestem niemowlakiem, emerytką, kim tam ja nie jestem i dobrze mi z tym :D Dlaczego tak oszukujesz? boisz się przyznać do tego kim jesteś?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 17:36 
tylko piszę z Tobą. Jako niezalogowany nie ma znaczenia nick każdy może go użyć i pisać sobie. Bardziej liczy się treść. Wstałaś ząbki umyłaś, grzecznie zjadłaś obiadek i co dalej? Deser!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 19:52 
właśnie każdy i nie wiadomo komu się odpisuję, głupio tak jest ,bardzo głupio, nie lubię tak. weź się zaloguj albo nie wiem. to Twoje forum? dobrze ja zrozumiałam?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 20:29 
tak jak i Twoje, czyli nasze. Dla czego sama się nie zalogujesz?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 20:46 
a forum nasze. ja nigdy za nikogo się nie podaję , a nie zaloguję się ,bo ja mam nadzieję że mój rycerz mnie stąd zabierze. kiedyś byłam zalogowana ale tak mnie tu traktowano że postanowiłam usunąć konto i pisać jako Ewelina niezalogowana

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 20:53 
ale wciśnij pedał prędkość, tu autostrada nie trzeba tak się wlec.
A ja znam Grzegorza, który uważa że wolniej zawsze jest lepiej, ale Eli ja nigdy nie byłam dla niego ,
bo ja jestem tak skomplikowana że mam imię na co dzień i wyjściowe:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 23:05 
Jak zauważyłaś ja też się za nikogo nie podawałem, zbyt cenie sobie indywidualizm i pozytywizm.
Ciekawe jak i kto Cię tak traktował, usunięcie konta dość ostateczna decyzja. Ja nadal mam tu konto, ale korzystam przynajmniej na razie do kontaktów z kwiaciarką. Dzisiaj miałem poszarpany dzień nie mogłem usiąść na dłużej przy Tobie. Myślę, że jeszcze będzie okazja zanudzić Cię na sen, dla tego spokojnie odpręż się i przygotuj Jasia. Wolniej lepiej? Chodzi o relacje? U mnie nie ma na to reguł, neta traktuje jako odprężenie i miły przerywnik. Moje imię jest na wszystkie okazje nawet do bierzmowania dałem sobie takie samo. Widzę, że już śpisz, nie wstawaj sam zgaszę światło. dobranoc

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2