dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-07-04, 22:38 
mówiłem Eli i było dobrze. Dla mnie jest po prostu krócej i poręczniej nic nie ujmując Tobie oczywiście.
Pomógł nie tylko Tobie, ale tak ogólnie rozładować napięcie. Takie miał zadanie.
Ja też miąłem udanie miły, udało mi się skończyć pewne rzeczy i teraz mam możliwość dopiąć kolejne. Niepotrzebnie się stresujesz pisz swobodnie tak jak lubisz. Jest ciekawie kiedy jesteśmy inni. Wyobraź sobie, co by to było kiedy wszyscy byliby jednakowi. Wpadasz na forum i załóżmy wszyscy mają dobry humor. W sumie nie jest źle tak, ale w sytuacji odwrotnej każdy ma doła! Tragedia. Dzięki Tobie jest tu kolorowo jak na tęczy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 22:49 
a wiem piszesz tak jakbyś chciał mnie do jakiejś sekty zwerbować. Jak tak to odpuść sobie :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 22:52 
ja wieżę w siebie i swoje możliwości. A werbować mi się nie chce, nawet na wczasy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 22:59 
na wczasy mówisz i masz mnie :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 23:05 
ja Cię mam. Zaraz niech się rozejrzę... musisz być hen daleko za górą i jakąś rzeką.
To Eli jest dobrze, czy zmienić na Elili lub Elulu, Ele, Elemelek I co mi tu z tą sektą wyjeżdżasz. Raptem do kościoła sobie chodzę, ale nikogo na nic nie namawiam. Jesteś kolorem tęczy? Jak sama uważasz?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 23:22 
po piętnastu minutach czekania usnąłem, dla tego teraz jesteś moim jaśkiem. Miło śnij

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 08:22 
BO WIESZ KOBIETY W MOIM WIEKU TO JUŻ NIE TAKIE NARWANE JAK PARĘ LAT WCZEŚNIEJ.
ZDOBYĆ TAKĄ KOBIETĘ, MOŻE NIE LADA ŚMIAŁEK I JEDNO CI POWIEM NA PEWNO NIE SŁOWAAMI.
POWZDRAWIM. EWELINA

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 09:31 
piszę z emerytką!. Zadał bym kolejnych kilka pytań, ale znowu mi nie odpowiesz. Skleroza nie boli jest jednak trochę upierdliwa. Miłego dnia

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 10:46 
pytaj. Kto nie ryzykuję ten nie zyskuję :D piszesz tak samo jak Jezabel ,wydaje mi się że zrobienie takiego szumu na forum było celowe

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 10:50 
miałam to na zajęciach ,że ta ustawa o wydłużeniu lat pracy nie przeszła, oby nie przeszła jeszcze kilka lat, bo inaczej do emerytury się nie dożyje.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2