dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-07-03, 22:14 
Władca pierścieni

wydaje mi się napisał(a):
a włączyłaś radio? Jakiej stacji lubisz słuchać?

Mówiłam ci, że nie mam ochoty z tobą gadać, dlaczego nie potrafisz, uszanować mojego zdania??!!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-03, 22:21 
mylisz się, ja je szanuję nawet bardzo. Chyba jesteś jakaś spięta, na rozluźnienie najlepszy jest ponoć masaż. Tylko przez neta się nie da, przykro mi. Choć jako masażysta jestem tragiczny, ale jak nie ma lepszego to dobry i taki. Szacun Jezabel i do jutra mam nadzieję, że znowu miło porozmawiamy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-03, 22:23 
Władca pierścieni

wydaje mi się napisał(a):
mylisz się, ja je szanuję nawet bardzo. Chyba jesteś jakaś spięta, na rozluźnienie najlepszy jest ponoć masaż. Tylko przez neta się nie da, przykro mi. Choć jako masażysta jestem tragiczny, ale jak nie ma lepszego to dobry i taki. Szacun Jezabel i do jutra mam nadzieję, że znowu miło porozmawiamy.

Człowieku, ja nie chcę z tobą w ogóle gadać - rozumiesz i nie będzie żadnego jutra i żadnej miłej rozmowy. czekam tylko na sambę_mambę i tyle.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-03, 22:36 
Władca pierścieni

Dobranoc samba_mamba ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-03, 23:28 
Awanturnik

O rany mordeczki kochane... co Wy się tak przekomarzacie! Na chwilę spuścić Was z oka i cała awantura! Nie kłócić mi się tutaj<grozi paluchem>, no no no! ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 20:56 
sambko nasza miła, jaka awantura takie rozbieżne zdania i tyle. Jak możesz to napisz do Jezabel potrzebuje pilnie z Tobą porozmawiać. Wczoraj bidula koczowała przed kompem do późnej nocy. Próbowałem ją zagadać zając rozmową, ale była zbyt przybita lub zmęczona wiesz jak to w życiu bywa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 21:22 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
O rany mordeczki kochane... co Wy się tak przekomarzacie! Na chwilę spuścić Was z oka i cała awantura! Nie kłócić mi się tutaj<grozi paluchem>, no no no! ;)

Samba_mamba, my się nie kłócimy - SŁOWO ;-) Widzisz jak: "wydaje mi się" jest słodziutki i milutki w stosunku do mnie jak baranek, powiem więcej: jest milutki jak "do rany przyłóż". A teraz na poważnie - jak będzie z tą naszą rozmową co?? Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 22:11 
ej to nie jest Wasze forum, więc nie rzucajcie się tak. Swoim zachowaniem odstraszacie innych , jak tak dalej będzie to zlikwidują nam ten temat dzięki Jezabel, która nikogo nie lubi , zachowuję się dość dziwnie i ten "wydaję mi się" ale to chyba ktoś więcej , ale to nie upoważnia do odbierania radości z pisania innym. Ja np. nie odzywam się ,bo boję się że oberwę za niewinność

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 22:14 
Jak minął dzionek. Nie podoba Ci się osobnik "wydaje mi się " Chyba się sprawdził w trudnym okresie jak myślisz?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-04, 22:27 
jestem Ewelina nie Ela , ale spoko każdy się może pomylić, bo zdrobnienie to Ewela tak na mnie w liceum mówili.
Mój każdy dzień jest udany, od dziś rozpoczęłam dietę i czuję się lepiej gdy jestem głodna,
a o jakich złych czasach mówisz w których mi osobnik "wydaje mi się " pomógł?

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2