dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-28, 21:51 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
jak zwał tak zwał, ale ma się to ciepło, magnesy które przyciągają, Jeza nie musisz mi zazdrościć i wymyślać że zaniżam poziom kulturalny, wiesz przecież że to nieprawda, zresztą ja nie mam nic sobie do zarzucenia. Robię to co lubię i myślę że krok do szczęścia, które na każdego gdzieś czeka.

Posłuchaj mnie uważnie: Po pierwsze nie rozmawiam z tobą w ogóle jakbyś nie zauważyła, po drugie - mylisz się i to bardzo grubo, bo niczego ani nikogo ci zazdroszczę, a tym bardziej Onikarasu i waszej rozmowy, a po trzecie i ostatnie: przestań mnie zaczepiać na forum i od mojego nicka też się odczep. Tak dla jasności to by było na tyle - Ewelino. To jest mój ostatni post do ciebie i mam nadzieję, że samba_mamba go nie wykasuje i że mi wybaczy że z tobą zadzieram, bo umawiałyśmy się, że nie będę z tobą zadzierała. Żegnam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 22:48 
I LOVE YOU

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 22:58 
Awanturnik

Dzięki jezabel. :) Nie wykasuję. Cenię sobie słownych ludzi!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 00:11 
Dzień dobiegł końca i noc objęła nas swoim urokiem. Jak widać, dla jednych czas na burzę, dla innych na buzi. Pozdrawiam

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 09:01 
Pochłaniacz

no ładnie ...na forum zaczęła się mała rewolucja ..a przynajmniej mini holokaust ...paru ludzi napisało kilka gorzkich słów zanim poszło do piachu ...a poza tym ja rządzę tym tematem i jest pozostawiony w moje ręce ..muahahaha ....swoją drogą , oglądam teraz Corpse Party - Tortured Souls ....jest to bardzo wymowne i shizofreniczne anime i uważam ,że ludzie o zdrowych zmysłach powinni trzymać się od tego z dala ...Jezz dlaczego tak bardzo nienawidzisz nas? ...nic takiego nikt Ci nie zrobił ...napisałem żebyś pisała więcej ,a Ty chcesz całkiem wyemigrować ahahahaha ...a Ew pokaż mi kiedy napisałem ,że zaniżasz poziom kulturalny ... co się z Wami dzieje ....chyba macie synchro-miesiączki bo nagle do wszystkiego macie pretensje ....za kilka dni się uspokuje wtedy napiszcie ,a nie kierujecie się emocjami ..jeśli chodzi o emocje trzeba być zimnym aby do czegokolwiek dojść

Cytuj:
Wiesz co, nie mam ochoty się tobie tłumaczyć, czy byłam i jestem oceniana przez innych w życiu wirtualnym czy realnym, to jedno, po drugie odechciało mi się wylewania się na forum i głębokiego analizowania, a wiesz dlaczego?? bo nie należę do osób wylewnych i wygadanych, tak więc przykro mi, ale nie udało ci się i nie uda ci się zachęcić mnie do wylewania na forum, a tym bardziej do pozostania w nim - taka jest moja decyzja i jej nie zmienię.

wiedziałem ,że to Ty nie musiałaś tłumaczyć bo jestem sobą ,a nie jakimś debilem dziwne ,że tego nie zaważyłaś ...chyba jesteś kierowniczką jakiegoś działu w jakiejś firmie bo tacy z góry taktują wszystkich jak debilo-kretyno-idiotów ....i tym bardziej są żałośni

Ostatnio edytowano 2014-06-29, 09:07 przez onikarasu, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 09:06 
witam rewolucję wywołałam i poszłam spać :D ale to prawda jak kobiety `się biją to śmiech na sali:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 19:49 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):

Dzięki samba_mamba :) A czytałaś mój post z moją prośbą?? Jaka jest twoja decyzja?? Czy kasujesz ten temat i ten dział czy po prostu zostawiasz ten temat dla siebie i będziesz jego właścicielem?? Odpowiedz mi na to bardzo cię proszę, będę czekać na twoją odpowiedź :-) ;-) Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru i dobrej nocy :-) ;-) P.S. Na posty pozostałych użytkowników w tym temacie - nie odpowiadam!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 20:02 
jezabel napisał(a):
samba_mamba napisał(a):

Dzięki samba_mamba :) A czytałaś mój post z moją prośbą?? Jaka jest twoja decyzja?? Czy kasujesz ten temat i ten dział czy po prostu zostawiasz ten temat dla siebie i będziesz jego właścicielem?? Odpowiedz mi na to bardzo cię proszę, będę czekać na twoją odpowiedź :-) ;-) Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru i dobrej nocy :-) ;-) P.S. Na posty pozostałych użytkowników w tym temacie - nie odpowiadam!

wydaje mi się, że temat założyła Znuzonaaa i jeśli już to ona ma prawo prosić o zamknięcie topiku. Pisało tu wiele osób jest tu ich czas, przemyślenia, zaangażowanie. Twoje zachowanie jest bardzo niestosowne w stosunku do nich właśnie. Jeżeli nie chcesz to nie pisz, ale praw do karania innych raczej nie masz.
Zmieniłaś się, szkoda tamta jezabel była pozytywna.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 20:17 
Władca pierścieni

wydaje mi się napisał(a):
jezabel napisał(a):
samba_mamba napisał(a):

wydaje mi się, że temat założyła Znuzonaaa i jeśli już to ona ma prawo prosić o zamknięcie topiku. Pisało tu wiele osób jest tu ich czas, przemyślenia, zaangażowanie. Twoje zachowanie jest bardzo niestosowne w stosunku do nich właśnie. Jeżeli nie chcesz to nie pisz, ale praw do karania innych raczej nie masz.
Zmieniłaś się, szkoda tamta jezabel była pozytywna.

Oooooo, widzę że kolejny troll teraz będzie mnie oskarżał, mieszkał z błotem i z gównem i czym tylko popadnie i jeszcze będzie mi mówił co mam robić i jeszcze czy się zmieniłam czy nie...... hahahahahahahahahahaha :-D :-D :-D :-D Możesz sobie pisać co ci żywnie podoba ;-) Ja nie zamierzam w ogóle reagować na twoje nic nie warte posty i poproszę sambę_mambę by wykasowała twój powyższy wpis :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 20:38 
wydaje mi się, że samba to rozsądna dziewczyna i w Twoje gierki wdawać się nie będzie.
Kiedyś tworzyłaś teraz chcesz niszczyć. Jest tu ktoś kto chce dalej prowadzić ten topik, ktoś z kim jeszcze kilka dni temu umiałaś pisać. Chyba zapomniałaś, że to jest przyjazne forum. Pojawiasz się tutaj jak zły szeląg, w złych emocjach i zamiarach, a rządzisz jak byś miła prawa do każdego człowieka, do każdej wypowiedzi. Utraciłaś prawa do decyzji, kiedy zdecydowałaś niszczyć. Nie musisz zaglądać jeśli nie chcesz, ale innym praw do pisania nie odbieraj.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2