no ładnie ...na forum zaczęła się mała rewolucja ..a przynajmniej mini holokaust ...paru ludzi napisało kilka gorzkich słów zanim poszło do piachu ...a poza tym ja rządzę tym tematem i jest pozostawiony w moje ręce ..muahahaha ....swoją drogą , oglądam teraz Corpse Party - Tortured Souls ....jest to bardzo wymowne i shizofreniczne anime i uważam ,że ludzie o zdrowych zmysłach powinni trzymać się od tego z dala ...Jezz dlaczego tak bardzo nienawidzisz nas? ...nic takiego nikt Ci nie zrobił ...napisałem żebyś pisała więcej ,a Ty chcesz całkiem wyemigrować ahahahaha ...a Ew pokaż mi kiedy napisałem ,że zaniżasz poziom kulturalny ... co się z Wami dzieje ....chyba macie synchro-miesiączki bo nagle do wszystkiego macie pretensje ....za kilka dni się uspokuje wtedy napiszcie ,a nie kierujecie się emocjami ..jeśli chodzi o emocje trzeba być zimnym aby do czegokolwiek dojść
Cytuj:
Wiesz co, nie mam ochoty się tobie tłumaczyć, czy byłam i jestem oceniana przez innych w życiu wirtualnym czy realnym, to jedno, po drugie odechciało mi się wylewania się na forum i głębokiego analizowania, a wiesz dlaczego?? bo nie należę do osób wylewnych i wygadanych, tak więc przykro mi, ale nie udało ci się i nie uda ci się zachęcić mnie do wylewania na forum, a tym bardziej do pozostania w nim - taka jest moja decyzja i jej nie zmienię.
wiedziałem ,że to Ty nie musiałaś tłumaczyć bo jestem sobą ,a nie jakimś debilem dziwne ,że tego nie zaważyłaś ...chyba jesteś kierowniczką jakiegoś działu w jakiejś firmie bo tacy z góry taktują wszystkich jak debilo-kretyno-idiotów ....i tym bardziej są żałośni