dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-28, 11:26 
Pochłaniacz

a to to już był spam ...niby to temat wszystko i nic ale bez przesady trzeba coś rozwinąć albo coś nawinąć żeby forum wydawało się bardziej żywotne ...nic dziwnego ,że mało ludzi się angażuje skoro dwie osoby piszą ,a jedna napisze tylko dobranoc miłego dnia ;) ... teraz już nawet życie poza szkołą jest obarczone ocenami ...na każdej stronie internetowej czy aplikacji czy cokolwiek jest opcja ocenienia produktu i dodanie komentarza ...dzięki temu działa system poleceń ale niedługo albo już jest możliwość komentowania komentarzy i dodawania oceny i komentarza do tego komentarza komentarza i co za tym idą "hejterzy" komentarza komentarzy ...wszystko składa się z gotowych klocków które dają nam inni ..ale czy naprawdę musimy te klocki układać ?

swoją drogą z czym Wam się to kojarzy? ...mi przychodzi jakieś dwie trzy myśli :)
Obrazek
w końcu sprawdziłem opcje pełnego wysyłania wiadomości ....bo kiedyś na forum jakim byłem traktującym o DB wystarczyło wstawić bezpośredni link i się wyświetlał obrazek ...albo coś trzeba było dodać przed i po ....nie pamiętam ...cóż ..spodziewajcie się spamowania zdjątek róznych teraz gdy opanowałem tą zdolność :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 20:22 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
a to to już był spam ...niby to temat wszystko i nic ale bez przesady trzeba coś rozwinąć albo coś nawinąć żeby forum wydawało się bardziej żywotne ...nic dziwnego ,że mało ludzi się angażuje skoro dwie osoby piszą ,a jedna napisze tylko dobranoc miłego dnia ;) ... teraz już nawet życie poza szkołą jest obarczone ocenami ...na każdej stronie internetowej czy aplikacji czy cokolwiek jest opcja ocenienia produktu i dodanie komentarza ...dzięki temu działa system poleceń ale niedługo albo już jest możliwość komentowania komentarzy i dodawania oceny i komentarza do tego komentarza komentarza i co za tym idą "hejterzy" komentarza komentarzy ...wszystko składa się z gotowych klocków które dają nam inni ..ale czy naprawdę musimy te klocki układać ?

swoją drogą z czym Wam się to kojarzy? ...mi przychodzi jakieś dwie trzy myśli :)
Obrazek
w końcu sprawdziłem opcje pełnego wysyłania wiadomości ....bo kiedyś na forum jakim byłem traktującym o DB wystarczyło wstawić bezpośredni link i się wyświetlał obrazek ...albo coś trzeba było dodać przed i po ....nie pamiętam ...cóż ..spodziewajcie się spamowania zdjątek róznych teraz gdy opanowałem tą zdolność :D

Onikarasu - przeszkadza ci to, że napiszę MIŁEGO DNIA i DOBRANOC...???? Wiesz mogę wcale tu nie pisać, wtedy pisz sobie z Eweliną, bo widzę, że bardzo dobrze się ze sobą dogadujecie, a ja znikam stąd i nie będę pisać, ani tu przeszkadzać. Tak, więc dziękuje za uwagę, miło się rozmawiało i żegnam. I jeszcze jedno ci powiem tak dla jasności, to nie moja wina, że tak mało osób w tym temacie pisze, bo nie wiem, czy wiesz, ale ludzie w większości mają swoje życie w realu i jemu się poświęcają i nie każdy masz czas lub nie każdy ma ochotę poznawać, oraz siedzieć w świecie wirtualnym, którym jest komputer z internetem i to tyle co mam ci do powiedzenia w tym temacie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 20:42 
Pochłaniacz

i to był doskonały przykład rodzenia z igły wideł ....Izabelo nie chciałem Cię urazić lecz zachęcić do większego wylewania się na forum :) i chyba mi się udało ....wylałaś się .... piszesz o życiu w realnym świecie, a kto ma ustawiona "Lokalizacja: Wirtual" :) nie obrażaj się tak łatwo , widocznie w życiu nigdy nikt Cię nie oceniał dlatego tak zareagowałaś ....wcale nie miałem tego na myśli żebyś sobie poszła tylko chciałem Cię zachęcić do głębszej analizy aktualnych zdarzeń w tym temacie i polemikę na temat który aktualnie jest poruszany albo zmyślenie własnego :) ...bardzo miło słyszeć ,że ktoś się troszczy o poziom kulturalny forum więc proszę , nie żegnaj się ale pisz więcej :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 20:59 
Pochłaniacz

Obrazek
kto zgadnie co to jest ....nagroda niespodzianka :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:05 
onikarasu napisał(a):
i to był doskonały przykład rodzenia z igły wideł ....Izabelo nie chciałem Cię urazić lecz zachęcić do większego wylewania się na forum :) i chyba mi się udało ....wylałaś się .... piszesz o życiu w realnym świecie, a kto ma ustawiona "Lokalizacja: Wirtual" :) nie obrażaj się tak łatwo , widocznie w życiu nigdy nikt Cię nie oceniał dlatego tak zareagowałaś ....wcale nie miałem tego na myśli żebyś sobie poszła tylko chciałem Cię zachęcić do głębszej analizy aktualnych zdarzeń w tym temacie i polemikę na temat który aktualnie jest poruszany albo zmyślenie własnego :) ...bardzo miło słyszeć ,że ktoś się troszczy o poziom kulturalny forum więc proszę , nie żegnaj się ale pisz więcej :)

Wiesz co, nie mam ochoty się tobie tłumaczyć, czy byłam i jestem oceniana przez innych w życiu wirtualnym czy realnym, to jedno, po drugie odechciało mi się wylewania się na forum i głębokiego analizowania, a wiesz dlaczego?? bo nie należę do osób wylewnych i wygadanych, tak więc przykro mi, ale nie udało ci się i nie uda ci się zachęcić mnie do wylewania na forum, a tym bardziej do pozostania w nim - taka jest moja decyzja i jej nie zmienię.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:11 
Pochłaniacz

spoko Gość nie wylewaj się ..nie zmuszam Cię ..wartość każdego człowieka równa się to co może, potrafi podzielić na to co jest wstanie przyjąć, przetrwać i zjebać :) ...dobra post byłby dziesięć razy dłuższy i wartościowszy ale słyszę ,że idzie moja ekipa z alkoholem :D .....miłego życia Wam życze

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:14 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
spoko Gość nie wylewaj się ..nie zmuszam Cię ..wartość każdego człowieka równa się to co może, potrafi podzielić na to co jest wstanie przyjąć, przetrwać i zjebać :)

Ten post powyżej był mój, bo się zorientowałam nie w porę że jestem nie zalogowana :-/

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:16 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
spoko Gość nie wylewaj się ..nie zmuszam Cię ..wartość każdego człowieka równa się to co może, potrafi podzielić na to co jest wstanie przyjąć, przetrwać i zjebać :) ...dobra post byłby dziesięć razy dłuższy i wartościowszy ale słyszę ,że idzie moja ekipa z alkoholem :D .....miłego życia Wam życze

ja również ci tego życzę i żegnam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:29 
jak zwał tak zwał, ale ma się to ciepło, magnesy które przyciągają, Jeza nie musisz mi zazdrościć i wymyślać że zaniżam poziom kulturalny, wiesz przecież że to nieprawda, zresztą ja nie mam nic sobie do zarzucenia. Robię to co lubię i myślę że krok do szczęścia, które na każdego gdzieś czeka.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:41 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
I Tobie kochana także wszystkiego dobrego!

Samba_mamba - zapomniałabym na śmierć o tobie :-/ Miałabym do ciebie taką wielką prośbę: Jak będziesz mogła i będziesz chciała oraz miała na to czas to zaopiekuj się tym tematem oraz działem tego forum, powierzam ci go w twoje ręce no i od dzisiaj ty jesteś właścicielem tego tematu oczywiście możesz tutaj pisać i robić w tym temacie co chcesz, jeżeli jednak zdarzy się tak, że nie będziesz mogła i nie będziesz miała na to czasu to wtedy bardzo cię proszę: "wykasuj ten temat" - zgoda?? Mam nadzieję pozytywnie rozpatrzysz moją prośbę ;-) Ja znikam z tego tematu, działu i tego forum. Trzymaj się i wszystkiego dobrego ci życzę, no i bardzo ci dziękuje za dobre słowa oraz miłą fajną konwersację ;-) Pa :-) ;-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2