onikarasu napisał(a):
a to to już był spam ...niby to temat wszystko i nic ale bez przesady trzeba coś rozwinąć albo coś nawinąć żeby forum wydawało się bardziej żywotne ...nic dziwnego ,że mało ludzi się angażuje skoro dwie osoby piszą ,a jedna napisze tylko dobranoc miłego dnia ;) ... teraz już nawet życie poza szkołą jest obarczone ocenami ...na każdej stronie internetowej czy aplikacji czy cokolwiek jest opcja ocenienia produktu i dodanie komentarza ...dzięki temu działa system poleceń ale niedługo albo już jest możliwość komentowania komentarzy i dodawania oceny i komentarza do tego komentarza komentarza i co za tym idą "hejterzy" komentarza komentarzy ...wszystko składa się z gotowych klocków które dają nam inni ..ale czy naprawdę musimy te klocki układać ?
swoją drogą z czym Wam się to kojarzy? ...mi przychodzi jakieś dwie trzy myśli :)
w końcu sprawdziłem opcje pełnego wysyłania wiadomości ....bo kiedyś na forum jakim byłem traktującym o DB wystarczyło wstawić bezpośredni link i się wyświetlał obrazek ...albo coś trzeba było dodać przed i po ....nie pamiętam ...cóż ..spodziewajcie się spamowania zdjątek róznych teraz gdy opanowałem tą zdolność :D
Onikarasu - przeszkadza ci to, że napiszę MIŁEGO DNIA i DOBRANOC...???? Wiesz mogę wcale tu nie pisać, wtedy pisz sobie z Eweliną, bo widzę, że bardzo dobrze się ze sobą dogadujecie, a ja znikam stąd i nie będę pisać, ani tu przeszkadzać. Tak, więc dziękuje za uwagę, miło się rozmawiało i żegnam. I jeszcze jedno ci powiem tak dla jasności, to nie moja wina, że tak mało osób w tym temacie pisze, bo nie wiem, czy wiesz, ale ludzie w większości mają swoje życie w realu i jemu się poświęcają i nie każdy masz czas lub nie każdy ma ochotę poznawać, oraz siedzieć w świecie wirtualnym, którym jest komputer z internetem i to tyle co mam ci do powiedzenia w tym temacie.