dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-24, 15:16 
Pochłaniacz

tutaj pisze ja , Ew, koko jambo mambo, jezabel i teraz od niedawna gental ale ostatnio napisał przykrą rzecz
Cytuj:
gantal napisał(a):
Nienawidzę was wszystkich i życzę wam śmierci w agonii płonąc!!!

...tylko ,że ja wpadam od czasu do czasu często, a czasami znikam na miesiące ....

Cytuj:
Ewelinaaa napisał(a):
jak taki mężuś jest na tyle dobry że robi zakupy żonie to jak bym mogła odebrać kobicinie taki skarb
ale jeśli by się skusił na Twoje wdzięki to czy byłby warty podrywania jeśli jest niewierny? rok później z Tobą taki idealny mężuś to samo by zrobił z Tobą ...bardziej wartościowi są ci którzy nie zdradzają partnerów ...ale tacy są niedostępni więc paradoks .... ogólnie to nie wiem o co chodzi z tą pazernością ludzi ...tak jakby mieli coś na czym im zależy np. kolczyk w ....gdzieś tam gdzie słowa nie dochodzą ....i w to samo miejsce chcą upchnąć jeszcze jeden inny ...

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-24, 15:22 
Ewelinaaa napisał(a):
ale solidarność, jestem pod wrażeniem, ale dziś jestem a tu tak cicho, nieobecność jednego formowicza jest usprawiedliwiona ale jest nas miliady:)

Cześć, miliardy? Myślisz że kryją się gdzieś za rogiem i zaraz tu przyjdą. Na tym forum ruch generują emotikony i my.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-24, 16:10 
chopaki:D ja nie mam czasu, ale jak nie odpiszę to będę myślała i to nie da mi się skupić
jak mąż zdradza żonę to ta kochanka jest tyle warta co ten mąż. Nie wiem jak to jest, bo ja nigdy nie miałam męża ani też nie byłam kochanką, jak już to kochanicą : D , nie wiem dlaczego ludzie się zdradzają, często brakuję im miłości, takiej bliskości nie tylko cielesnej. nie potrafię tego zrozumieć , gdy jest małżeństwo to ok może i ich ciągnie do drugiego nieznanego człowieka, ale luźne pary to po jakiego są razem skoro się chcą zdradzać? zabiera jedno drugiemu czas który nie powróci.
Czyli mamy forum Oni...... ma plan, że firmę założy i mnie zatrudni, tu łapiemy rozpęd : D
nie interesuje, mnie zbytnio że tylko garstka ludzi się odzywa, reszta zapewne się wstydzi:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-24, 16:18 
Temat zdrad mnie nie interesuje. To kłuci się z pozytywnym nastawieniem i dobrym samopoczuciem, a jak wiesz nie chciałbym tego stracić. Pisz kiedy będziesz miała czas, co bym nie miał później stresa, że znowu odrywam Cie od zajęć. Miłego, milszego, najmilszego spędzenia wolnego czasu. Kiedyś chyba odpoczywasz?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-24, 16:36 
Pochłaniacz

nie mamy .... dzisiaj zajrzałem ile osób ma konto i to przekracza 12000 ludków , nie licząc tych co nie mają konta ... po najmilszym jest jeszcze najmilsiejszuniejszy ..zapomniałeś , swoją drogą pilnuj się ..bo niedługo bedziesz wykorzystany do niecnych celów g ;))

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-24, 21:19 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
nie mamy .... dzisiaj zajrzałem ile osób ma konto i to przekracza 12000 ludków , nie licząc tych co nie mają konta ... po najmilszym jest jeszcze najmilsiejszuniejszy ..zapomniałeś , swoją drogą pilnuj się ..bo niedługo bedziesz wykorzystany do niecnych celów g ;))

Pozdrowienia dla ciebie Onikarasu oraz dla samby_mamby :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-25, 21:46 
hej. muszę się uczyć, ale wiecie co Wam powiem: nie chcę mi się, braki mam duże i jak próbuję jednak się przymusić to pojawiają się nowe , nie mam już czasu, więc jestem zdania ,że odkopując coś na pewno znajdę. Efektem tego jest moja postawa, nie chcę , aby mnie ktoś oceniał , stawiał noty niepromujące do następnej klasy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-27, 20:52 
Pochłaniacz

yolo jezabel ....co wsiąkasz na niewiadomo ile, dzięki za pozdrowka i nawzajemnie :) ? Ew jak widać nie ma czasu się ucząc ale nie chcąc ,a samba chyba wakacjuje ....a pozatym sporadycznie jakiś gość się pojawia ......a gdzie te 12 tysięcy ludzi się pytam.... Ew swoją drogą ciekawe ...nie chcesz być oceniana aczkolwiek udałaś się do szkoły której głownym celem jest ocenienie adepta ... fajna by była szkoła bez ocen ...idziesz przygotowujesz się i po jakimś egzaminie nie ma ocen tylko ptaszek albo krzyżyk ....w sumie to też forma oceny ....macie jakieś koncepcje szkoły bez ocen? mi się wena dzisiaj skończyła ..

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-27, 21:57 
przedszkole w tym wieku ?:D to że powiem Ci przyszalał, moja grupa jest podzielona odgórnie na stopnie jakie otrzymujemy, nie ma się co tak wysilać, bo ocena już wystawiona, a tak w ogóle to teraz już oceny nie są tak ważne jest tak lub nie

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-27, 22:06 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
yolo jezabel ....co wsiąkasz na niewiadomo ile, dzięki za pozdrowka i nawzajemnie :) ? Ew jak widać nie ma czasu się ucząc ale nie chcąc ,a samba chyba wakacjuje ....a pozatym sporadycznie jakiś gość się pojawia ......a gdzie te 12 tysięcy ludzi się pytam.... Ew swoją drogą ciekawe ...nie chcesz być oceniana aczkolwiek udałaś się do szkoły której głownym celem jest ocenienie adepta ... fajna by była szkoła bez ocen ...idziesz przygotowujesz się i po jakimś egzaminie nie ma ocen tylko ptaszek albo krzyżyk ....w sumie to też forma oceny ....macie jakieś koncepcje szkoły bez ocen? mi się wena dzisiaj skończyła ..

Onikarasu - tak dla jasności, ja nie WSIĄKAM tylko od czasu do czasu tu zaglądam. Pozdrawiam ciebie jeszcze raz i życzę ci miłego wieczoru.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2