dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-21, 20:17 
A ja to jestem takiego zdania, że to jaką się ma pewność, to już wiadomo w dniu narodzin.
Ludzie od samego początku dzielą się na pewnych siebie i na tych ,którzy powinni się schować w kąt.
Życie jak wszyscy wiemy jest cholernie głupie, nie mamy wpływu na nic, niektórzy ludzie mówią że są niezależni i że układają sobie wszystko po swojemu, ale to nieprawda, Los rzuca każdego w ułożoną już częściową historyjkę i wiele on naprawdę nie może ,to tylko zabawne złudzenia

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 20:30 
Pochłaniacz

po tym ,że zawsze nawet post później walisz quote mniemam ,że lubisz mieć wszystko doskonale poukładane ...a co chcesz zdziałać tymi wstawkami na koncu o milym dniu czy wieczorze ...każesz nam miec mily dzien .przeciez nie jestesmy w sklepie ...albo z Ciebie wylewa się miłość na lewo i prawo ...(miłość czyli miłe zachowanie ...mile odnosząc się do kogoś okazujesz mu co? ....miłość ) ....widocznie jestes albo bardzo uprzejma albo z Ciebie taki bóg :)
Misio ..masz racje ..bardzo groteskową ale racje ...nawet najbardziej niezależni myślą ale są od czegoś zależni ....podstawa, od prądu, stosunków, powietrza, a od TV nawet nie wspomne chociaz wspomniałem ..... "każdy jest kowalem swojego losu" ....tak to prawda ale jeśli masz pieniądze ..a jeśli nie to kowalem jest prezes firmy której nabijasz grubą mamone a dostajesz za to minimalna krajówkę

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 20:33 
Mamy wpływ na większość tylko musimy sami w to uwierzyć. Wystarczy zacząć dzień z uśmiechem. To dobry początek by wpłynąć pozytywnie na koniec dnia. Pozdrawiam

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 20:34 
Mamy wpływ na większość tylko musimy sami w to uwierzyć. Wystarczy zacząć dzień z uśmiechem. To dobry początek by wpłynąć pozytywnie na koniec dnia. Pozdrawiam

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 20:37 
Pochłaniacz

tak panie gościu ..nie żyjemy w świecie narkotyków ....ja jak wstaje to myśle tylko kiedy ludzkość upadnie ....i co ....jajco ....poza tym kim Ty jesteś ,że się wypowiadasz .... idź się zabij lepiej albo zarejestruj

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 21:15 
NIE MÓW TAK BRZYDKO, BO BĘDZIE KARA;D A WIESZ PRZECIEŻ ŻE MOJE KARY SĄ BOLESNE.
GDYBYM WIEDZIEŁA ŻE TAK BĘDZIE TO BYM SIĘ ODERWAŁA SIĘ OD NÓG BOCIKA I PODZIEKOWAŁA MÓWIĄC DALEJ NIE LĘCĘ :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 21:23 
Ewelinaaa napisał(a):
NIE MÓW TAK BRZYDKO, BO BĘDZIE KARA;D A WIESZ PRZECIEŻ ŻE MOJE KARY SĄ BOLESNE.
GDYBYM WIEDZIEŁA ŻE TAK BĘDZIE TO BYM SIĘ ODERWAŁA SIĘ OD NÓG BOCIKA I PODZIEKOWAŁA MÓWIĄC DALEJ NIE LĘCĘ :D

Eli, kara niepotrzebna nikogo nie bolało. Miałaś słoneczny dzień, u mnie było nawet nawet tyko wiatr nie dawał o sobie zapomnieć. Czyli ciekawie

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 21:33 
o tej karze to do Onie............... było, mi było zimno ,cały czas mi zimno, kocham gdy jest upalnie ,a tu mamy lato a już zimno jakby wrzesień. Dlaczego mówisz że mamy na wszystko wpływ gdy w to uwierzymy, przecież tak nie jest

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 21:41 
wiem, że do tamtego. Uważam, że mamy. Fakt, że rodzimy się z jakimiś zdolnościami jedne bardziej powiedzmy to opłacalne/dochodowe inne mniej, ale to od nas zależy, czy skorzystamy z tego co mamy ,czy się podszkolimy i zdobędziemy nowe. Każdy dzień możemy przeżyć w różny sposób, jedni będą ględzić i narzekać stojąc w miejscu inni pognają za... kimś, czymś, szansą, uśmiechem. Możemy dużo jeśli tylko sami damy sobie szansę. Ja zawsze szukam czegoś co mnie wzmocni, rozweseli, czy zamyśli.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-22, 10:26 
Ja myślę że gnając i tak wrócimy na miejsce w którym powinnyśmy być. To nie jest tak że robimy tak co byśmy sobie życzyli ,ja jestem przykładem żywym. Studiowałam chemię, to jest coś co mnie pociąga, poznałam tam ludzi z którymi można konie kraść, ale kończę teraz administrację, cieszę się że mi się udało, dobrnąć do tego momentu, ale to nie jest moje, nie czuję nic do tego kierunku
i co w tym momencie mam jak idiotka się uśmiechać, mówić "spoko loko luxas konto"

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2