onikarasu napisał(a):
hm .....to jest bardzo płytka rzeczka :D ale jedno co przykuło mą uwage to to ,iż wspomniałaś o bożym ciele ,a chwile po tym o diable ....oni nie maja ze sobą nic wspólnego :)) no nic może poza tym ,że są przewodniczymi ideologii dobra i zła ...ano pogoda nie sprzyja wakacyjnemu nastrojowi aczkolwiek dla mnie to miłe odstępstwo od ostatnio długotrwałej duchoty w takie dni chciałbym być zakopany w grobie aby po trzech godzinach powstać ponownie i wrócić do ojca który tak na prawde jest mną ! ...jezz stawiam na to ,że jesteś pogodynką ...tak mięsiście wypowiadasz się o pogodzie ...a co na zachodzie i mapka pogodowa świata ?! :)
Onikarasu - daj spokój, ja nie jestem pogodynką po prostu uwielbiam lato i ciepło oraz upały z tym związane
a wiesz na co mi potrzebne były upały?? do opalania się
oczywiście nie mam tu na myśli upałów typu 40 czy 50
tylko 20 czy 30 stopni (tutaj zaznaczam ile stopni, byśmy się czasami źle się tu nie zrozumieli)
a jeżeli chodzi o zachód i mapkę pogodową świata to nie miałam jeszcze okazji pojechać czy polecieć i zwiedzić, a tym bardziej się tam opalić
A z tym diabłem i bożym ciele to masz rację, ach o tej ideologii dobra i zła, można by było długo dyskutować
Pozdrawiam i życzę ci kolorowych snów DOBRANOC