dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-19, 20:15 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
oj dawno nie wpadałem a tu już jakieś ....to ,że raz się spotkaliśmy i wskoczyliśmy do łóżka nic nie znaczy Misiu :> ....fakt było fajnie ale nie chwalmy się takimi rzeczami na forum ok? ... ups ...nie działa mi backspace i juz nic sie nie da zrobic ..hyhy ... sambo ...nie wiem dlaczego jak zapytałaś ,że można mieć kawałek mnie to napisałem o rzece .....zdaje się ,że temat był o braniu rzeczki ...pozmieniałaś wpisy? :O(edycja: ahahahahahhaa zapomniałem ,że porównałem się do rzeczki ..przepraszam :D ale owszem ....ogarne was wszystkie dziewczyny ..nie wiem czy zaspokoje ale możliwe ,że chociaż opanuje :)) ) ... jezz ..to dobrze ,że się nie boczysz :) jeśli nie mam się jak do kogoś odnieść to nie zaczepiam bez powodu wiesz :) napisz jakiś temat rzeke i się wszyscy rozwiną ..bo widze ,że tu kilka osob często wpada więc grono jest ograniczone. ...dobra ..wzywa mnie zew whisky ...spadam :D dobranoc miłego długiego weekendu ...ja mam 4 dniowy :D

hmm, ja mam napisać temat rzekę... jakoś nie mam za bardzo dzisiaj pomysłu jaki temat wymyśleć :-/ może zacznę o pogodzie, a ty może rozwiniesz DALEJ co ty na to?? ;-) Otóż dzisiaj Boże Ciało, ale pogoda do niczego zmarzłam dzisiaj jak DIABLI.... ehhhh....... :-( :-/ Z niecierpliwością czekam na ciepło i upały :-D :mrgreen: :lol: To tyle, bo dalej nie wiem co napisać ;-) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życzę ci miłego wieczoru :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-19, 21:03 
Pochłaniacz

hm .....to jest bardzo płytka rzeczka :D ale jedno co przykuło mą uwage to to ,iż wspomniałaś o bożym ciele ,a chwile po tym o diable ....oni nie maja ze sobą nic wspólnego :)) no nic może poza tym ,że są przewodniczymi ideologii dobra i zła ...ano pogoda nie sprzyja wakacyjnemu nastrojowi aczkolwiek dla mnie to miłe odstępstwo od ostatnio długotrwałej duchoty w takie dni chciałbym być zakopany w grobie aby po trzech godzinach powstać ponownie i wrócić do ojca który tak na prawde jest mną ! ...jezz stawiam na to ,że jesteś pogodynką ...tak mięsiście wypowiadasz się o pogodzie ...a co na zachodzie i mapka pogodowa świata ?! :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-19, 22:59 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
hm .....to jest bardzo płytka rzeczka :D ale jedno co przykuło mą uwage to to ,iż wspomniałaś o bożym ciele ,a chwile po tym o diable ....oni nie maja ze sobą nic wspólnego :)) no nic może poza tym ,że są przewodniczymi ideologii dobra i zła ...ano pogoda nie sprzyja wakacyjnemu nastrojowi aczkolwiek dla mnie to miłe odstępstwo od ostatnio długotrwałej duchoty w takie dni chciałbym być zakopany w grobie aby po trzech godzinach powstać ponownie i wrócić do ojca który tak na prawde jest mną ! ...jezz stawiam na to ,że jesteś pogodynką ...tak mięsiście wypowiadasz się o pogodzie ...a co na zachodzie i mapka pogodowa świata ?! :)

Onikarasu - daj spokój, ja nie jestem pogodynką po prostu uwielbiam lato i ciepło oraz upały z tym związane :-P a wiesz na co mi potrzebne były upały?? do opalania się :-D oczywiście nie mam tu na myśli upałów typu 40 czy 50 :-P tylko 20 czy 30 stopni (tutaj zaznaczam ile stopni, byśmy się czasami źle się tu nie zrozumieli) ;-) a jeżeli chodzi o zachód i mapkę pogodową świata to nie miałam jeszcze okazji pojechać czy polecieć i zwiedzić, a tym bardziej się tam opalić :-) A z tym diabłem i bożym ciele to masz rację, ach o tej ideologii dobra i zła, można by było długo dyskutować :-) Pozdrawiam i życzę ci kolorowych snów DOBRANOC :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-20, 08:30 
onikarasu napisał(a):
oj dawno nie wpadałem a tu już jakieś ....to ,że raz się spotkaliśmy i wskoczyliśmy do łóżka nic nie znaczy Misiu :> ....fakt było fajnie ale nie chwalmy się takimi rzeczami na forum ok? ... ups ...nie działa mi backspace i juz nic sie nie da zrobic ..hyhy ... sambo ...nie wiem dlaczego jak zapytałaś ,że można mieć kawałek mnie to napisałem o rzece .....zdaje się ,że temat był o braniu rzeczki ...pozmieniałaś wpisy? :O(edycja: ahahahahahhaa zapomniałem ,że porównałem się do rzeczki ..przepraszam :D ale owszem ....ogarne was wszystkie dziewczyny ..nie wiem czy zaspokoje ale możliwe ,że chociaż opanuje :)) ) ... jezz ..to dobrze ,że się nie boczysz :) jeśli nie mam się jak do kogoś odnieść to nie zaczepiam bez powodu wiesz :) napisz jakiś temat rzeke i się wszyscy rozwiną ..bo widze ,że tu kilka osob często wpada więc grono jest ograniczone. ...dobra ..wzywa mnie zew whisky ...spadam :D dobranoc miłego długiego weekendu ...ja mam 4 dniowy :D

oj Oni .......... tak każdemu o tym musisz gadać :D jak ja się teraz na mieście pokaże jak wszyscy wiedzą :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-20, 22:45 
Tam się przepraszają, nawet znakiem tego trzeba przepraszać za to że się żyje.
Forum jak wiadomo tworzą użytkownicy, więc ja nie rozumiem tego że nie można tego co się myśli tu ujawnić, wiadomo że elegancko ,kulturalnie ,ale dlaczego każde wyjaśnienie jest kasowane?
żeby się mogło coś napisać trzeba przeprosić i poprosić : D , paranoja

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 09:45 
Pochłaniacz

chyba ,że się jest mną ....czuje się taką kukurydzą która zostaje niestrawiona i wystaje z ekskrementów ...coś jak rodzyn ale bardziej wymownie :D ...ano musiałem bo było cudownie ..aż się dobrze czuje gdy o tym wszystkim myślę ...nie przejmuj się ...powinnaś chodzić teraz z podniesioną głową ...bo przyleciał Ci OniKarasu (z jap. kruk demon) i to nie jest jakieś stwierdzenie czy znany zlepek słów w Japonii ...tak sobie to wymyśliłem spodobało mi się i używam. Lubie też dodawać przed tym Lord albo Arcyhierarcha ale to już nie tak sobie ...

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 13:54 
a znasz to : nie dla psa kiełbasa:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 15:53 
[quote="Ewelinaaa"]a znasz to : nie dla psa kiełbasa:D[/quote]
Cześć, ja nie pies! Dostanę kiełbasę?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 18:14 
Pochłaniacz

Dostaniesz ....ale mojego kumpla pedała do ryja ..pasuje? .....Sambinoza, możesz mi zmienić nick ..tzn powiększyć literki O K ...bo u mnie wszystko ok :D .....ale żeby wyglądało OniKarasu ....zacząłem czuć się ważnie ostatnio ....nabieram pewności życia ....skoro napisałem o budowaniu pewności siebie ....co o tym myślicie? ...macie dużą pewność siebie czy kryjecie się po kątach ?
:koncert:

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-21, 19:33 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
Dostaniesz ....ale mojego kumpla pedała do ryja ..pasuje? .....Sambinoza, możesz mi zmienić nick ..tzn powiększyć literki O K ...bo u mnie wszystko ok :D .....ale żeby wyglądało OniKarasu ....zacząłem czuć się ważnie ostatnio ....nabieram pewności życia ....skoro napisałem o budowaniu pewności siebie ....co o tym myślicie? ...macie dużą pewność siebie czy kryjecie się po kątach ?
:koncert:

Onikarasu, ja mam taką sobie pewność siebie, ale mnie to nie przeszkadza - tak to jest, że jedni mają dużą pewność siebie, a drudzy nie :-) Takie jest moje zdanie :-) Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru :-) ;-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2