onikarasu napisał(a):
bardzo mi przykro ,że odniosłaś takie wrażenie jezabel zwykle wybieram sobie losowo jakis temat na ktory czuje ,ze cos moge napisac i stwierdzilem ,ze sobie pogaduszkujecie z samba mambą i stroniłem od tego odnosząc się do niezalogowanej Ew ....niestety jestem tylko czlowiekiem i popelniam bledy niepoprawnie oceniajac sytuacje ....prosze nie czuj sie odrzucona :D kazdy moze miec kawalek mnie , wszyscy na to zasluguja jesli sa godni ...hyhy .... poczulem sie troszke jak bug.... taka rzeczka do ktorej kazdy moze wejsc i przywlaszczyc sobie kawalek :) a co do pracy ...ja czesto lubie z siebie wycisnac duzo wiecej niz odemnie oczekuja tylko tak o dla sprawdzenia toteż podbudowania ego ...sprawdzenia ile moje cialo moze zniesc ....to daje spora satysfakcje jesli dam rade ....sila nie tylko bierze sie z budowy i wytrzymalosci miesni ale tez z psychiki i percepcji
Witaj Onikarasu
Wybaczam i możemy zapomnieć o tej sprawie :) Wiesz nikt nie jest idealny i każdy z nas jest tutaj człowiekiem, który popełnia błędy (nawet ja tak mam) więc to jest normalna kolej rzeczy
nie czuję się odrzucona tylko po prostu zignorowana potraktowana jak powietrze, a bardzo często ludzie pod różnymi nickami na forum tak robią, że piszą z tyloma osobami i potem nie wszystkim odpisują i ich ignorują... ale tym się absolutnie nie przejmuj, nie obraziłam się o to na ciebie możesz być o to spokojny
każdy może mieć kawałek ciebie... hmmm....pięknie to jest napisane naprawdę
może ja też mam coś kawałek z ciebie????
I jeszcze jedno na koniec dodam, otóż jak wspomniałeś tutaj o "wyciskaniu dużo więcej niż od ciebie oczekują" to przypomniała mi się myśl Jana Pawła II - MUSIMY OD SIEBIE WYMAGAĆ CHOCIAŻBY INNI OD NAS NIE WYMAGALI
Pozdrawiam Cię i życzę ci miłego wieczoru