dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-14, 21:41 
i wiesz ja bardzo nie lubię gdy się ze mną rozmawia jak z idiotką. Prawda ja rzadko kiedy zauważam ironię, jestem naiwna, chociaż kiedyś byłam bardziej. Wmówiłam sobie że ja się nie zmieniłam ,ale to nieprawda ,zmieniłam się i to bardzo, nie jestem w stanie powiedzieć czy bardziej lubiłam siebie przed laty czy tą obecnie ? wszystko ma swoje plusy i minusy, kiedyś byłam młoda bardzo, cieszyłam się z najmniejszej rzeczy , a teraz jestem młoda jeszcze i nie potrafię się cieszyć

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 22:02 
Pochłaniacz

no cóż ...lekko zgorzkniałaś albo bardzo ... nie mnie oceniać .....ja też bardzo wiele razy byłem stawiany przed sytuacjami które mnie zmieniły i utwardziły takie życie aczkolwiek ja ociekam ironią, sarkazmem i groteską ....polecam takie japońskie arcydzieła jak Higurashi no naku koro ni, Tengen toppa gurren lagan. Hellsing, Gantz, Darker then black 1 2, One Piece ....te anime tak brutalne okraszone masowymi śmierciami i dużą dawką humoru ukształtowały moją psyche na tego kim jestem dziś ...obcy mi jest strach przed śmiercią, kreatywność wylewa się ze mnie wszystkimi możliwymi dziurami ... a mój skrajny socjopatyzm pozwala mi być obojętnym na cierpienie innych i tym samym zdystansować się do własnych problemów .....również co mnie ukształtowało był wielki zawód miłosny kiedy byłem młody ...dziewczyna wyczuła ,że mam do niej słabość i wykorzystywała mnie .....gdy sobie to uświadomiłem było mi bardzo przykro ....prawie się zabiłem ...lecz przezwyciężyłem to i jestem o wiele potężniejszy niż kiedyś dzięki temu ....może jednak to nie było negatywne doświadczenie skoro uczyniło mnie silniejszym.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 22:26 
mnie też życie bardzo zahartowało, nie tyle może miłość, bo to nie była miłość ,a przywiązanie, ale co by to nie było, skończyło się dawno, wszystko się skończyło, teraz pozaczynałam ,wiele innych rzeczy ale one nawet w połowie mnie nie pociągają, nie są mną, ale lepiej tak niż jak być powinno.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-15, 20:27 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
bardzo mi przykro ,że odniosłaś takie wrażenie jezabel zwykle wybieram sobie losowo jakis temat na ktory czuje ,ze cos moge napisac i stwierdzilem ,ze sobie pogaduszkujecie z samba mambą i stroniłem od tego odnosząc się do niezalogowanej Ew ....niestety jestem tylko czlowiekiem i popelniam bledy niepoprawnie oceniajac sytuacje ....prosze nie czuj sie odrzucona :D kazdy moze miec kawalek mnie , wszyscy na to zasluguja jesli sa godni ...hyhy .... poczulem sie troszke jak bug.... taka rzeczka do ktorej kazdy moze wejsc i przywlaszczyc sobie kawalek :) a co do pracy ...ja czesto lubie z siebie wycisnac duzo wiecej niz odemnie oczekuja tylko tak o dla sprawdzenia toteż podbudowania ego ...sprawdzenia ile moje cialo moze zniesc ....to daje spora satysfakcje jesli dam rade ....sila nie tylko bierze sie z budowy i wytrzymalosci miesni ale tez z psychiki i percepcji

Witaj Onikarasu :-) Wybaczam i możemy zapomnieć o tej sprawie :) Wiesz nikt nie jest idealny i każdy z nas jest tutaj człowiekiem, który popełnia błędy (nawet ja tak mam) więc to jest normalna kolej rzeczy :-) nie czuję się odrzucona tylko po prostu zignorowana potraktowana jak powietrze, a bardzo często ludzie pod różnymi nickami na forum tak robią, że piszą z tyloma osobami i potem nie wszystkim odpisują i ich ignorują... ale tym się absolutnie nie przejmuj, nie obraziłam się o to na ciebie możesz być o to spokojny ;-) każdy może mieć kawałek ciebie... hmmm....pięknie to jest napisane naprawdę :-) może ja też mam coś kawałek z ciebie???? :-D I jeszcze jedno na koniec dodam, otóż jak wspomniałeś tutaj o "wyciskaniu dużo więcej niż od ciebie oczekują" to przypomniała mi się myśl Jana Pawła II - MUSIMY OD SIEBIE WYMAGAĆ CHOCIAŻBY INNI OD NAS NIE WYMAGALI :-) Pozdrawiam Cię i życzę ci miłego wieczoru :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-15, 20:30 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
Yo ludki, jak Wam weekendzik mija? Też macie pogodę w kratkę?

jezabel - muszę popracować, żeby w spokoju sumienia prysnąć na urlop w lipcu. ;)
onikarasu - serio można sobie kawałek rzeki wziąć? :D gdzie???

Witaj samba_mamba :-) ;-) Rozumiem, rozumiem w takim razie życzę ci miłego pracowania, miłego leniuchowania na urlopie oraz miłego wieczoru i dobrej nocy :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-15, 22:43 
Awanturnik

I Tobie kochana także wszystkiego dobrego!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-16, 19:50 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
I Tobie kochana także wszystkiego dobrego!

Dziękuje sambo_mambo ;-) nawzajem ;-) Życzę ci miłego wieczoru oraz dobrej nocy DOBRANOC :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-16, 20:24 
Patrzeć i uczyć się, tak się dupeczki wyrywa :D , no cóż ma się to coś, co powinna mieć każda kobieta.
Przepraszam, że zabrałam jedynego mena, ale nie moja wina, że kolejny do mnie lgnie:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-19, 00:08 
Pochłaniacz

oj dawno nie wpadałem a tu już jakieś ....to ,że raz się spotkaliśmy i wskoczyliśmy do łóżka nic nie znaczy Misiu :> ....fakt było fajnie ale nie chwalmy się takimi rzeczami na forum ok? ... ups ...nie działa mi backspace i juz nic sie nie da zrobic ..hyhy ... sambo ...nie wiem dlaczego jak zapytałaś ,że można mieć kawałek mnie to napisałem o rzece .....zdaje się ,że temat był o braniu rzeczki ...pozmieniałaś wpisy? :O(edycja: ahahahahahhaa zapomniałem ,że porównałem się do rzeczki ..przepraszam :D ale owszem ....ogarne was wszystkie dziewczyny ..nie wiem czy zaspokoje ale możliwe ,że chociaż opanuje :)) ) ... jezz ..to dobrze ,że się nie boczysz :) jeśli nie mam się jak do kogoś odnieść to nie zaczepiam bez powodu wiesz :) napisz jakiś temat rzeke i się wszyscy rozwiną ..bo widze ,że tu kilka osob często wpada więc grono jest ograniczone. ...dobra ..wzywa mnie zew whisky ...spadam :D dobranoc miłego długiego weekendu ...ja mam 4 dniowy :D

Ostatnio edytowano 2014-06-19, 09:20 przez onikarasu, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-19, 08:27 
Pochłaniacz

sambuniu..nieopatrznie zrobiłem nowy temat w dziale TESTY "dobrze się z tym czujecie?" :compcrush: .....i proszę abyś przeniosła ten temat w jakieś miejsce żeby jak najwięcej osób mogło to zobaczyć .....ładnie plosię :) ..tak pamiętam ,że nienawidzisz zdrobnionek :D ...nie miej czarnej duszy, przecież masz kwiatki w awatarze.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2