dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-13, 08:39 
Witam , czekam na 2 wiadomości, kładłam się spać z nadzieją że jak wstanę będą, ale nie ma,
odpowiadam na post poprzednika:
Bo ja lubię pieniądze, nie lubię zbierać , ale jak najbardziej wydawać, co jak co , ale nie zauważyłam że to jest w moim przypadku było akurat chore. Uważam że gorsze jest takie skąpstwo, wydawanie na coś co jest akurat teraz niepotrzebne. Nigdy czegoś takiego nie miałam,

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-13, 19:50 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
Bawi, bawi... ja to aktualnie głównie pracuję, bo w lipcu urlop. :D Nie mogę się doczekac juz!

Witaj samba_mamba :-) nie pracuj tyle, bo się przepracujesz :-P (oczywiście żartuję) Pozdrawiam i miłego wieczoru tobie życzę ;-)

Onikarasu, mam prośbę zaglądaj tutaj częściej i nie olewaj moich postów ok?? bo tego nie lubię, chyba że nie życzysz sobie bym do ciebie pisała TO POWIEDZ i sprawa załatwiona. Pozdrawiam Cię i życzę ci miłego wieczoru.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-13, 22:15 
Ja np. nie lubię gdy się kasuję moje posty. Jeśli chodzi o olewanie, to już mi nie zależy serio.
Kiedyś to przeżywałam wszystko , a teraz to po mnie to wszystko spływa, nie ma potrzeby cokolwiek ulepszać, zmieniać i tak to nic nie da. Tak już bywa, świat jest podzielony na dwa rodzaje ludzi( podział zasadniczy .......?) każdy niech sam sobie dopowie , o wymyśliłam nowy temat :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 14:49 
Pochłaniacz

bardzo mi przykro ,że odniosłaś takie wrażenie jezabel zwykle wybieram sobie losowo jakis temat na ktory czuje ,ze cos moge napisac i stwierdzilem ,ze sobie pogaduszkujecie z samba mambą i stroniłem od tego odnosząc się do niezalogowanej Ew ....niestety jestem tylko czlowiekiem i popelniam bledy niepoprawnie oceniajac sytuacje ....prosze nie czuj sie odrzucona :D kazdy moze miec kawalek mnie , wszyscy na to zasluguja jesli sa godni ...hyhy .... poczulem sie troszke jak bug.... taka rzeczka do ktorej kazdy moze wejsc i przywlaszczyc sobie kawalek :) a co do pracy ...ja czesto lubie z siebie wycisnac duzo wiecej niz odemnie oczekuja tylko tak o dla sprawdzenia toteż podbudowania ego ...sprawdzenia ile moje cialo moze zniesc ....to daje spora satysfakcje jesli dam rade ....sila nie tylko bierze sie z budowy i wytrzymalosci miesni ale tez z psychiki i percepcji

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 17:21 
Awanturnik

Yo ludki, jak Wam weekendzik mija? Też macie pogodę w kratkę?

jezabel - muszę popracować, żeby w spokoju sumienia prysnąć na urlop w lipcu. ;)
onikarasu - serio można sobie kawałek rzeki wziąć? :D gdzie???

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 17:29 
Pochłaniacz

znasz takie zaawansowane urządzenie technologiczne jak butelka? Wbrew pozorom jest to skomplikowany proces produkcyjny ...jest granulat z ktorego wytapiaja preformy a pozniej te preformy jadą do innej maszyny ktora je dmucha tada i mamy buteleczki? ....ale po co komu kawałek ścieku :D ...to była bardzo zaawansowana alegoria która wchodzi w aspekt chrześcijanizmu który bardzo lubie negować :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 20:01 
Mam również emaila ,więc jeśli ktoś jest zainteresowany dyskusją ze mną wystarczy jedno słowo.
tylko że chyba muszę założyć nowego, bo ten to mój też i służbowy i szkolny jeszcze trochę

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 20:15 
Pochłaniacz

hm ....to prosze przekonaj nas aby prywatnie się do pani zgłosić ...ma pani jakiś zaawansowany psychicznie bodziec pociągający do osobistych wizyt? wiecie co najgłupszego na swiecie słyszałem ...mianowicie w programie śmierć na 1000 sposobów ....gosciu umiejscowił głowe pod wielkimi mechanicznymi nożycami i ucieło mu głowe .....a jako przyczyne smierci podali "brak doplywu tlemnu do pluc spowodowało zatrzymanie funkcji życiowych" .....przeciez ucieło mu łeb ..to wystarczający powod smerci ...

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 20:52 
też zauważyłeś że ja przyciągam? już kiedyś byłam zarejestrowana ale ja jako prawdziwy użytkownik forum nie byłam wcale lepiej traktowana, ogólnie to nie podoba mi się to forum, moje posty są kasowane, zostają te jednoznacznie pokazujące i podkreślające moja głupotę

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 21:10 
Pochłaniacz

przykro mi z tego powodu ...tu i w licznych przypadkach ekipy rządzących pomniejsi użytkownicy są źle traktowani i to powinno się zmienić ...bo czym byłoby forum bez użytkowników? pustym linkiem tak samo jak kraj bez podatników ...tylko pustą ziemią ale nikt o to nie dba

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2