dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-05-28, 19:57 
Lubię czasem sama z sobą pogadać bo.............., więc sobie popiszę ( desperatka jak coś). Teraz znajduje post że nigdy nie wracaj do starej miłości, ale miłości, a ciekawe jak jej nigdy nie było, to teraz może wreszcie by zaiskrzyło, jak myślicie?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-28, 20:19 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
Ja bym tak chciała móc nic nie robić. Jestem niestety pracoholikiem strasznym i nie umiem tak w pełni odpoczywać i korzystać z wolnego. Ale pracuję nad tym! Kolorowych!

Witaj samba_mamba :-) ;-) Wiesz nie każdy umie sobie pozwolić na nic nie robienie, odpoczywanie i korzystanie z wolnego, ale skoro mówisz, że pracujesz nad tym by nauczyć się w pełni odpoczywać i korzystać z wolnego to trzymam kciuki i życzę ci powodzenia :-) ;-) Straszna dzisiaj pogoda :-| brrrrrrr :-/ :-? Pozdrawiam cię bardzo serdecznie i życzę ci miłego wieczoru samba_mamba :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-28, 22:35 
Władca pierścieni

Ja już zmykam tak, więc życzę ci kolorowych snów samba_mamba i DOBRANOC :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-01, 18:24 
Pochłaniacz

Cieszę się ,że nie masz nic do moich wypociń zacna moderatorko sambo mambo :)aczkolwiek jest jeden aspekt budzący moje wątpliwości .....mianowicie masz mnie za dziewczyne :) ....wbrew moim bardzo wylewnym wypowiedzią jestem mężczyzną ...przepraszam za błąd :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-03, 18:14 
W sumie to dobrze że to się nie przyjęło, ten typ tak ma że myśli po fakcie.
Dziś nie myślę, nie mam siły, głowa, gardło mnie bolą. Wczoraj sobie zaaplikowałam bardzo mocną
dawkę leków a dziś już nie mam nic. Muszę być zwarta i gotowa do pracy i innego działania też.
Nie mogę sobie obecnie pozwolić na leniuchowania w żadnej sferze. Ale powiem Wam że jak się nie ma celu, to nie chcę się. Ja nigdy nie byłam materialistką, żadnej wagi do pieniędzy nie przykładam, muszę je posiadać ,jak mam to od razu wydam, nie wiem co to zbieranie pieniędzy, chociaż zbieranie to coś takiego czego mi brak wnioskując z tego co napisałam, ale ja nie jestem materialistką, i nie widzę celu w tym że jak będę miała pieniądze to sobie coś fajnego kupię. Nie. Na raty można sobie to wziąć.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-05, 21:48 
Władca pierścieni

Samba_mamba, gdzie ty się podziewasz, co porabiasz?? Pozdrawiam cię bardzo serdecznie trzymaj się pa pa ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-07, 16:36 
Awanturnik

jezabel wyjechałam na kilka dni i nawet jak wpadam na forum to dosłownie na chwilkę, posprzątać. :) Wracam jutro wieczorkiem i nie omieszkam tu do Ciebie zajrzeć. Miłej soboty Ci życzę i mam nadzeję, że spędzaszz ją równie przyjemnie jak ja. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-07, 20:51 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
jezabel wyjechałam na kilka dni i nawet jak wpadam na forum to dosłownie na chwilkę, posprzątać. :) Wracam jutro wieczorkiem i nie omieszkam tu do Ciebie zajrzeć. Miłej soboty Ci życzę i mam nadzeję, że spędzaszz ją równie przyjemnie jak ja. :)

Witaj samba_mamba ;-) :-) Fajnie, że odpisałaś, bo tak szczerze to już martwiłam się twoją przedłużającą nieobecnością na forum :-| A ja mam nadzieję, że jak wrócisz jutro to tutaj zajrzysz do mnie, będę czekać ;-) Sobotę spędzałam na dworze opalając się przez 2 godziny ;-) :-) Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru oraz udanego weekendu ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-13, 00:12 
Pochłaniacz

Ev napisałaś ,że wydajesz pieniądze jeśli tylko masz ...czy to nie jest skrajny materializm i lubliwosc pieniadza ? w zasadzie to w cywilizowanym swiecie liczy sie tylko pieniadz popatrz na prezesów i włascicieli spółek jak ganiają za pieniądzem niczym muchy za gównem i to jest bardzo trafna alegoria bo w niecywilizowanym ludki pojda do lasu nazbieraja sobie ziolek i beda sie czaic na moby jak "Twoja Stara" ... o samba ...miło słyszeć ,że chociaż jedna osoba się dobrze bawi ...

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-13, 08:30 
Awanturnik

Bawi, bawi... ja to aktualnie głównie pracuję, bo w lipcu urlop. :D Nie mogę się doczekac juz!

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2