dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-05-24, 21:39 
Witam, ja się nie pogniewałam, bo niby z jakiego powodu? Ale idę spać, bo normalnie zabiłabym teraz jestem tak podminowana, ale są postępy :) dziś cały dzień ,byłam prawie spokojna :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-24, 23:05 
Awanturnik

A ja się nie poopalałam dzisiaj jezabel, bo musiałam nadrobić zaległe raporty. Ale mam to w planie na jutro :) I całą masę przyjemnego "lenienia się" i szamania młodej kapustki mam w planie też. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-25, 20:03 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
A ja się nie poopalałam dzisiaj jezabel, bo musiałam nadrobić zaległe raporty. Ale mam to w planie na jutro :) I całą masę przyjemnego "lenienia się" i szamania młodej kapustki mam w planie też. :)

Witaj samba_mamba :-) Mam nadzieję, że dzisiaj się poopalałaś i przyjemnie poleniuchowałaś tak jak miałaś w dzisiejszych planach zrobić :-) ;-) Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-25, 21:48 
Awanturnik

Dzięki i wzajemnie. Troszkę faktycznie sobie pozwoliłam poleniuchować. Ale od jutra biorę się ostro do pracy. Czas zarobić na fajne wakacje. :)

Masz już plany?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-25, 22:07 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
Dzięki i wzajemnie. Troszkę faktycznie sobie pozwoliłam poleniuchować. Ale od jutra biorę się ostro do pracy. Czas zarobić na fajne wakacje. :)

Masz już plany?

Witaj samba_mamba :-) Cieszę się, że dzisiaj pozwoliłaś sobie troszkę na poleniuchowanie - wiesz czasami trzeba sobie zrobić odpoczynek od obowiązków :-) I nie zazdroszczę ci, że jutro musisz ostro się zabrać do pracy :-/ Nie ja, jeszcze nie mam żadnych planów odnośnie wakacji :-) A ty już masz jakieś plany na wakacje???? :-) ;-) Ja już będę uciekała samba_mamba, życzę ci dobrej nocy i kolorowych snów DOBRANOC i do usłyszenia trzymaj się ciepło pa pa :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-26, 19:48 
Władca pierścieni

Pozdrawiam cię samba_mamba ;-) :-) I życzę ci miłego wieczoru i jakbyśmy się już dzisiaj nie widziały to również, życzę ci dobrej nocy :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-27, 12:40 
Awanturnik

A ja życzę miłego dnia :) Co robisz na co dzień tak w ogóle?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-27, 21:06 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
A ja życzę miłego dnia :) Co robisz na co dzień tak w ogóle?

Witaj samba_mamba :-) ;-) Pytasz co robię na co dzień i tak w ogóle..... hmm..... jak jest pogoda to siedzę na dworze, opalam się, chodzę na spacery itd.itp. jak nie ma pogody to szukam sobie jakiegoś zajęcia w domu :-) ;-) To tyle co porabiam na co dzień i w ogóle :-) Jakbyśmy się już dzisiaj nie widziały to życzę ci miłego wieczoru i dobrej nocy - DOBRANOC :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-27, 22:36 
Awanturnik

Ja bym tak chciała móc nic nie robić. Jestem niestety pracoholikiem strasznym i nie umiem tak w pełni odpoczywać i korzystać z wolnego. Ale pracuję nad tym! Kolorowych!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-28, 12:00 
Witam ,ja mam właśnie wolne i to nie dzień czy dwa, ale mam inne sprawy do załatwienia.
Denerwuje mnie takie zachowanie, po co to robić nadzieję, na spełnienie marzeń ,a tak naprawdę nawet się palcem nie kiwnie, są terminy i one obowiązują. Mało tego że się samemu nie skorzysta ,to utrudni się jak całe sielskie życie komuś drugiemu. Cola ,Sasza, Misza kto jeszcze ,
ja nie tamta od Jury(Jurka). I ja nie olewam, ja zamykam drzwi.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2