dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-05-21, 21:55 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
jezabel, moje słowa odnosiły się przede wszystkim do Eweliny. Ciebie trzymam za słowo i wierzę, że nie dasz się więcej sprowokować. Każde forum ma jakiegoś trolla, ale to nie znaczy, że mamy go karmić. A takie osoby karmią się właśnie tym, że kogoś udało się sprowokować. Tak to działa niestety.

Oni, przeczytałaś - owszem - to co zostawiłam. I mogłaś odnieść takie wrażenie. Nikomu nie zabraniam dyskutować, dopóki jest to decyzja na poziomie i nie zawiera wycieczek personalnych. Jeśli się pojawiają - interweniuję i będę interweniowała nadal. Po to jestem moderatorem.

Jak mija wieczór kochani? :) Czujecie jak nadchodzi lato? :)

Bardzo się cieszę, samba mamba mam nadzieję, że będziesz kasowała posty Eweliny, bardzo cię o to proszę denerwuje mnie ta osoba już.... wszystkiego się czepia, zawsze musi mieć swoje racje i prowokuje jeszcze na dodatek do awantur i udaje potem niewiniątko i mówi że to nie ona, bo jej tu nie było, no to jest jakaś paranoja.... :-| :-/ proszę cię, abyś miała to na uwadze, bo ja już nie chcę z nią gadać, bo z nią tak naprawdę się nie da gadać :-/ U mnie wieczór mija bardzo dobrze i czuję że idzie lato, bo już 2 dzień OPALAŁAM SIĘ NA DWORZE :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: P.S. A jak u ciebie mija wieczór?? ;-) :-)

I oczywiście nie dam się więcej sprowokować na zaczepki Eweliny, ale bardzo cię proszę miej ten temat na oku jakby co ok.....????? Będę czuła się pewniejsza :-)

Ostatnio edytowano 2014-05-21, 22:42 przez jezabel, łącznie edytowano 2 razy

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-21, 22:04 
Władca pierścieni

I oczywiście samba mamba jakbyś chciała i miała czas to możesz częściej zaglądać do tego tematu i odpisywać na moje posty :-) Jako moderator jesteś bardzo mile widziana w tym dziale i w tym temacie pozdrawiam ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-22, 08:55 
Wiecie mogę sobie być nastoletnim trollem, nie obchodzi mnie to. Proszę kasować moje posty ,to również mnie mało co interesuję.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-22, 09:40 
Awanturnik

jezabel - Ewelinę wszyscy znamy i nie sądzę, aby ktokolwiek przejmował się jej intrygami tutaj. :) Ciebie za to znam niewiele - chętnie zobaczę w dyskusjach także w innych tematach, bo na pewno wiele masz do powiedzenia. :) Czemu tak niewiele się udzielasz? :) Jesteś z tego co widzę "starym" użytkownikiem forum!

A co do troli - powtarzam raz jeszcze - nie karmić! :) Najlepiej po prostu ignorować. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-22, 11:16 
No pisałam ,ale musiałam uciekać, ten temat też trzeba zablokować,może całe forum ,bo trol jest ciężki do ubicia.Powodzenia

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-22, 19:56 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
jezabel - Ewelinę wszyscy znamy i nie sądzę, aby ktokolwiek przejmował się jej intrygami tutaj. :) Ciebie za to znam niewiele - chętnie zobaczę w dyskusjach także w innych tematach, bo na pewno wiele masz do powiedzenia. :) Czemu tak niewiele się udzielasz? :) Jesteś z tego co widzę "starym" użytkownikiem forum!

A co do troli - powtarzam raz jeszcze - nie karmić! :) Najlepiej po prostu ignorować. :)

Witam samba mamba :-) Ok, ok masz rację tak jak mówiłam będę ją traktować jak powietrze i ignorować ;-) Wiesz nie udzielam się w innych tematach bo w tym temacie czuję się najlepiej no i po prostu jest mi tu dobrze :-) Tak, tak jestem dwuletnim użytkownikiem tego forum i cieszę się z tego ;-) Pozdrawiam Ciebie i życzę ci miłego wieczoru :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-22, 22:01 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):

DOBRANOC - samba_mamba :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-23, 20:46 
cały czas to jestem ja Ewelina, podpisuję się za każdym razem a się to nie odnotowuje , ale tylko gdy jest tak to zostaje trochę dłużej, nikt mi tego nie usuwa. Najfajniejsza osoba na forum pamiętajcie to Ewelinaaa:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-24, 12:09 
Awanturnik

jezabel jak spędzasz weekend? Piękna pogoda dzisiaj!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-24, 20:19 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
jezabel jak spędzasz weekend? Piękna pogoda dzisiaj!

Witaj samba_mamba ;-) A dobrze spędzam weekend, miałam gości, ale już pojechali i byłam też na dworze późnym popołudniem, ale nie opalałam się, bo przez weekend odpoczywam i do opalania wracam w poniedziałek, jak będzie oczywiście słońce i pogoda, bo dzisiaj oczywiście były u mnie burze i deszcz :-/ :-| A u Ciebie jak weekend mija?? Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru i jakbyśmy się dzisiaj już tu nie zobaczyły to mówię tobie też DOBRANOC i życzę ci kolorowych snów pa pa :-) ;-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2