samba_mamba napisał(a):
jezabel, moje słowa odnosiły się przede wszystkim do Eweliny. Ciebie trzymam za słowo i wierzę, że nie dasz się więcej sprowokować. Każde forum ma jakiegoś trolla, ale to nie znaczy, że mamy go karmić. A takie osoby karmią się właśnie tym, że kogoś udało się sprowokować. Tak to działa niestety.
Oni, przeczytałaś - owszem - to co zostawiłam. I mogłaś odnieść takie wrażenie. Nikomu nie zabraniam dyskutować, dopóki jest to decyzja na poziomie i nie zawiera wycieczek personalnych. Jeśli się pojawiają - interweniuję i będę interweniowała nadal. Po to jestem moderatorem.
Jak mija wieczór kochani? :) Czujecie jak nadchodzi lato? :)
Bardzo się cieszę, samba mamba mam nadzieję, że będziesz kasowała posty Eweliny, bardzo cię o to proszę denerwuje mnie ta osoba już.... wszystkiego się czepia, zawsze musi mieć swoje racje i prowokuje jeszcze na dodatek do awantur i udaje potem niewiniątko i mówi że to nie ona, bo jej tu nie było, no to jest jakaś paranoja....
proszę cię, abyś miała to na uwadze, bo ja już nie chcę z nią gadać, bo z nią tak naprawdę się nie da gadać
U mnie wieczór mija bardzo dobrze i czuję że idzie lato, bo już 2 dzień OPALAŁAM SIĘ NA DWORZE
P.S. A jak u ciebie mija wieczór??
I oczywiście nie dam się więcej sprowokować na zaczepki Eweliny, ale bardzo cię proszę miej ten temat na oku jakby co ok.....????? Będę czuła się pewniejsza