Ewelinaaa napisał(a):
Wtam, przyszłam tu, bo nie mam zajęcia,wertuję skrzynkę odbiorczą,nadawczą i nic. A ja to lubię odpisywać, tworzyć, tu też cisza ,nie lubię tak. Była szansa by narodziła się przyjaźń, ale ja nie chcę.
Podoba mi się , chociaż nie wierze w przjaźń damsko-męska. Podoba mi się że w nią nie wierzę, Każda znajomość międzypłciowa ma podtekst erotyczny, to właśnie mi się podoba,bo to strata życia ,gdy się już jest w zaawansowanym wieku na przyjaźnie damsko- damskie, męsko-męskie
Wiesz co, dam ci małą radę, daj sobie spokój w ogóle z forum i tym internetem, wiesz... bo skoro tak jak piszesz nie wierzysz w żadną przyjaźń czy nawet w przyjaźń damsko-męską to po co będziesz tracić swój cenny czas na takie rzeczy jak to forum zielone czy internet, będziesz się tylko niepotrzebnie męczyć... nie warto naprawdę..... lepiej zajmij się życiem w realu, bo sama mówiłaś, że bardzo lubisz coś w domu robić i mieć obowiązki domowe..... Dobrze ci radzę przemyśl sobie tą kwestię, zrezygnowania ze świata wirtualnego dobrze ci to zrobi i świetnie na tym wyjdziesz, bo sama powiedz: po co robić coś czego się nie chce bądź coś czego się nie lubi, prawda.......???? Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.