dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-05-19, 22:06 
u nas w Poland młoda godzina;)
nie jestem zbytnio dziś zmęczona, by tak szybko zasnąć, tym bardziej że nie mogę

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 11:46 
Wtam, przyszłam tu, bo nie mam zajęcia,wertuję skrzynkę odbiorczą,nadawczą i nic. A ja to lubię odpisywać, tworzyć, tu też cisza ,nie lubię tak. Była szansa by narodziła się przyjaźń, ale ja nie chcę.
Podoba mi się , chociaż nie wierze w przjaźń damsko-męska. Podoba mi się że w nią nie wierzę, Każda znajomość międzypłciowa ma podtekst erotyczny, to właśnie mi się podoba,bo to strata życia ,gdy się już jest w zaawansowanym wieku na przyjaźnie damsko- damskie, męsko-męskie

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 14:08 
Awanturnik

Pocieszę się, że kontekst erotyczny znika zazwyczaj po epizodzie łóżkowym. Potem to już na spokojnie można się przyjaźnić. ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 14:35 
właśnie o to mi chodzi, po co komu przyjaciel, kochanek styknie:) epizod łóżkowy i koniec znajomości, trafi się metodą prób na tego odpowiedniego przyjaciela i tu podtekst erotyczny się rozwinie:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 20:42 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
Wtam, przyszłam tu, bo nie mam zajęcia,wertuję skrzynkę odbiorczą,nadawczą i nic. A ja to lubię odpisywać, tworzyć, tu też cisza ,nie lubię tak. Była szansa by narodziła się przyjaźń, ale ja nie chcę.
Podoba mi się , chociaż nie wierze w przjaźń damsko-męska. Podoba mi się że w nią nie wierzę, Każda znajomość międzypłciowa ma podtekst erotyczny, to właśnie mi się podoba,bo to strata życia ,gdy się już jest w zaawansowanym wieku na przyjaźnie damsko- damskie, męsko-męskie

Wiesz co, dam ci małą radę, daj sobie spokój w ogóle z forum i tym internetem, wiesz... bo skoro tak jak piszesz nie wierzysz w żadną przyjaźń czy nawet w przyjaźń damsko-męską to po co będziesz tracić swój cenny czas na takie rzeczy jak to forum zielone czy internet, będziesz się tylko niepotrzebnie męczyć... nie warto naprawdę..... lepiej zajmij się życiem w realu, bo sama mówiłaś, że bardzo lubisz coś w domu robić i mieć obowiązki domowe..... Dobrze ci radzę przemyśl sobie tą kwestię, zrezygnowania ze świata wirtualnego dobrze ci to zrobi i świetnie na tym wyjdziesz, bo sama powiedz: po co robić coś czego się nie chce bądź coś czego się nie lubi, prawda.......???? Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 21:27 
Wybacz ,ale co ma internet do przyjaźni, bo ja tego nie rozumiem, chyba Ci się coś pomyliło,
tak napisałaś jakbyś wiązała swoje życie z ludźmi tu poznanymi. Ja bardzo lubię to forum i ogólnie internet, nie wyobrażam sobie życia bez niego, nie mam zamiaru rezygnować z czegoś co mi sprawia przyjemność. Mam super psa jakbyś poszła z nią się przejść to na pewno by Ci było lepiej i nie przejmuj się ,będzie lepiej

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 21:37 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
Wybacz ,ale co ma internet do przyjaźni, bo ja tego nie rozumiem, chyba Ci się coś pomyliło,
tak napisałaś jakbyś wiązała swoje życie z ludźmi tu poznanymi. Ja bardzo lubię to forum i ogólnie internet, nie wyobrażam sobie życia bez niego, nie mam zamiaru rezygnować z czegoś co mi sprawia przyjemność. Mam super psa jakbyś poszła z nią się przejść to na pewno by Ci było lepiej i nie przejmuj się ,będzie lepiej

Bo tak już zaczęłaś narzekać, że nie lubisz tego i nie chcesz tamtego, że napisałam ci co o tym myślę rozumiesz!!!!!!!!!! I skoro nie masz zamiaru rezygnować z netu to przynajmniej nie narzekaj!!!!!!!!!!!! Spacer z psem.....???? Bardzo chętnie bym poszła, ale niestety jest to u mnie NIEMOŻLIWE DO WYKONANIA i nie pytaj dlaczego, bo nawet nie mam zamiaru ci się z tego tłumaczyć ani wyjaśniać szczegółów z tego dlaczego niemożliwe jest dla mnie pójście na spacer z psem, a poza tym ja już byłam dzisiaj na spacerze i na dworze....
P.S. Jeszcze jedno ci powiem na koniec: Wiesz, nie mam najmniejszego zamiaru ci się tłumaczyć z tego czy związałam swoje życie z ludźmi poznanymi przez internet czy nie związałam z nimi swojego życia, bo to jest moja prywatna sprawa i tobie nic do tego!!!!!!!!!!! Nie mam ochoty już tutaj siedzieć, więc mówię tobie już DOBRANOC.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 22:12 
jeśli domyślam się tego i to prawda to mi przykro, ja nie narzekam w sposób tak dosłowny nigdy.
nawet czasem wydaje mi się że w tej kwestii zachowuję się jak idiotka .
nie wnikam w to czy wiązałaś z kimś tu poznanym jakieś plany.
nic nie musisz mówić , wiem to są Twoje osobiste sprawy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 22:17 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
jeśli domyślam się tego i to prawda to mi przykro, ja nie narzekam w sposób tak dosłowny nigdy.
nawet czasem wydaje mi się że w tej kwestii zachowuję się jak idiotka .
nie wnikam w to czy wiązałaś z kimś tu poznanym jakieś plany.
nic nie musisz mówić , wiem to są Twoje osobiste sprawy.

Nic nie możesz się o mnie domyślać, bo mnie nie znasz Ewelino i nie masz zielonego pojęcia jaka jestem naprawdę wiesz??

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-20, 22:39 
Przyznam się że wolałabym by było tak ja sobie wymyśliłam , lepiej żeby nie było tak jak Ty insynuujesz . Bo ja nadal wierzę że pomożesz mi w poszukiwaniu tego pana

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2