dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-05-15, 19:50 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
Hej, ja zrobiłam sobie przerwę czynną , fajnie że tu jest z kim porozmawiać, ale czy nie ma żadnego mężczyzny ? Super że możemy sobie pogadać , ale było by bardziej super ,gdybyśmy sobie pogadały z kimś całkiem innym :)

Witaj Ewelino ;-) No wiesz o tym samym dzisiaj pomyślałam, że fajnie by było, jakby dołączył do naszej rozmowy - miły, fajny i kulturalny pan...... hihihihihihihi, no ale jak nikogo z płci przeciwnej tutaj nie widać, to jesteśmy jak na razie zdane na swoje towarzystwo, mnie to nie przeszkadza, że mogę sobie tylko z tobą pogadać i mam nadzieję, że tobie to również nie przeszkadza???? :-) Życzę miłego wieczoru i pozdrawiam :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 20:38 
No pewnie że mi nie przeszkadza, cieszę się ,ale teraz zmuszona jestem poszukać pana, musimy coś wymyślić :) a dziś to mi taka myśl przeleciała przez głowę, ale odgoniłam ja całe szczęście, że to ohydne musieć się pobierać, bo jest się w ciąży. Wcześniej to taki pogląd mi się wyrył i utrwalił do dziś ,że ja to marzę żeby tak wszystko na tip top było dograne, nie podoba mi się takie załatwianie sprawy, ale lepiej tak niż w ogóle

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 20:58 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
No pewnie że mi nie przeszkadza, cieszę się ,ale teraz zmuszona jestem poszukać pana, musimy coś wymyślić :) a dziś to mi taka myśl przeleciała przez głowę, ale odgoniłam ja całe szczęście, że to ohydne musieć się pobierać, bo jest się w ciąży. Wcześniej to taki pogląd mi się wyrył i utrwalił do dziś ,że ja to marzę żeby tak wszystko na tip top było dograne, nie podoba mi się takie załatwianie sprawy, ale lepiej tak niż w ogóle

Hej :-) Nie musisz szukać żadnego pana, pozwolisz że ja się tym zajmę, jak mi się nie uda to ty przejmiesz pałeczkę ode mnie zgoda???? :-P Ooooo gratuluję wychodzisz za mąż i będziesz miała małego bobaska :-D Spokojnie, nie możesz się teraz tym denerwować, by nie zaszkodzić dziecku - wszystko się ułoży zobaczysz ;-) Ja wiem, że ty byś chciała na tip top hurra, ale nie zawsze się tak uda :-) Pozdrawiam :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 21:53 
Ciebie do niecnych planów wykorzystam:) a pana potrzebuję, wiesz żeby pasowało:) a na tip top ja wszystko dogram, mam czas przecież;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 22:23 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
Ciebie do niecnych planów wykorzystam:) a pana potrzebuję, wiesz żeby pasowało:) a na tip top ja wszystko dogram, mam czas przecież;)

Ok, ok - ja już nic nie mówię :-P Mam pewnego pana na oku, więc jak wszystko dogram to tu ci napiszę ;-) A teraz już uciekam do spania tak, więc DOBRANOC śpij dobrze i do usłyszenia jutro pa pa :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 22:27 
widzę że narodzi się między nami przyjaźń:) Też idę spać. Dobranoc

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 23:11 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
widzę że narodzi się między nami przyjaźń:) Też idę spać. Dobranoc

Pożyjemy zobaczymy Ewelino :-) Dobranoc :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-16, 10:21 
ale wiesz przyjaźni też nie szukam, jest, albo jej nie ma. Niektórzy ludzie tak przyciągają innych do siebie

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-16, 19:18 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
ale wiesz przyjaźni też nie szukam, jest, albo jej nie ma. Niektórzy ludzie tak przyciągają innych do siebie

Hej :-) ;-) czyli mam to rozumieć tak, że ja Ciebie przyciągam do siebie tak?? Hihihihihihihi - ok ok rozumiem :-) Wiesz tak się składa, że ja już zawierałam tutaj w internecie przyjaźnie i na niektórych osobach się zawiodłam, wiec wolałabym na razie w takie coś się nie pakować, wiesz jak to jest w tym naszym życiu, DZISIAJ PRZYJAŹŃ JEST JUTRO, JEJ NIE MA, mam nadzieję, że mnie zrozumiesz i wybaczysz tą szczerość :oops: Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-16, 21:19 
Ja nie wierzę, że w ten sposób czyli drogą online można zawierać trwałe więzi.
jedynym sposobem na taką operację jest zmierzenie się wspólnie z jakimś problemem.
]uż nie robią na mnie żadnego wrażenie i są raczej niemożliwe więzi takie za darmo:)
Również jestem szczera ,i mam powody by tak twierdzić.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2