dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-05-13, 20:54 
ja się nie zgodzę, jak się jest młodym ,ale nie tylko duchem ale ciałem też to wszystko jest wskazane.
Nie ma żadnych ograniczeń, nie chcę teraz być samolubna ,ale to środowisko w jakim się obracamy nas blokuję, zakazuję jakiś zachowań, tłumacząc nam " to nie pasuję"
dziś z tego miejsca mówię do ludzi ,którzy nie zmarnowali jeszcze życia przez te głupie ograniczenia:
MIEJCIE TO W WIELKIM POWAŻANIU, to co mówią, myślą o Was inni

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-13, 21:15 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
ja się nie zgodzę, jak się jest młodym ,ale nie tylko duchem ale ciałem też to wszystko jest wskazane.
Nie ma żadnych ograniczeń, nie chcę teraz być samolubna ,ale to środowisko w jakim się obracamy nas blokuję, zakazuję jakiś zachowań, tłumacząc nam " to nie pasuję"
dziś z tego miejsca mówię do ludzi ,którzy nie zmarnowali jeszcze życia przez te głupie ograniczenia:
MIEJCIE TO W WIELKIM POWAŻANIU, to co mówią, myślą o Was inni

Hej :-) Wiesz ja mam trochę tych ograniczeń w życiu, to nie jest takie proste, by mieć to wszystko w wielkim poważaniu, ale cóż dzisiaj mamy WOLNOŚĆ słowa i każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, a ja staram się być człowiekiem tolerancyjnym i to szanuję jakie człowiek ma zdanie na każdy temat...

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-13, 22:32 
Władca pierścieni

Widzę, że nikogo już nie ma i dyskusja się urwała, może jutro ktoś jeszcze wyrazi swoje zdanie na temat idei młodego człowieka :-) Ja już uciekam DOBRANOC Ewelino i wszystkim tu zaglądającym - życzę wam dobrej nocy i kolorowych snów - pa pa ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-14, 20:49 
Witam ,nie mam czasu, mam obecnie masę obowiązków, ale ja uwielbiam taki stan.
Przyszłam tu dosłownie na jeden pościk, później jeszcze zajrzę. Macie rację nie powinnam tak napisać że w.............,powinnam napisać że w sercu:)przepraszam, zachowałam się co najmniej niestosownie. Powinnam dodać ,że nie trzeba się ze mną zgadzać, to może by się ostało a tak to ,sami widzicie;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-14, 20:54 
ten cytat to ja zawsze pamiętam ,też z tego co kojarzę księdza Twardowskiego " Nauczmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"
wszystkie takie zdania to tak mnie dotykają ,wtedy we mnie taki żal się pojawia, nie wiem czym to jest spowodowane, ale tak mam

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-14, 21:44 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
Witam ,nie mam czasu, mam obecnie masę obowiązków, ale ja uwielbiam taki stan.
Przyszłam tu dosłownie na jeden pościk, później jeszcze zajrzę. Macie rację nie powinnam tak napisać że w.............,powinnam napisać że w sercu:)przepraszam, zachowałam się co najmniej niestosownie. Powinnam dodać ,że nie trzeba się ze mną zgadzać, to może by się ostało a tak to ,sami widzicie;)

Witaj Ewelino :-)

Nie przepraszaj, to jest tylko FORUM i tutaj ludzie mają prawo do wyrażania swojego zdania oraz poglądów na życie :-) Tak więc nie ma o czym mówić, możemy spokojnie o tym zapomnieć i zacząć od nowa :-P Jezabel jestem....... i o czym będzie dzisiejszy temat......?? Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ;-) To fajnie, że lubisz mieć obowiązki w domu, aniżeli się nudzić i nic nie robić, najważniejsze to robić to co się kocha, wtedy człowiek podobno czuje się szczęśliwy i spełniony ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-14, 21:59 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
ten cytat to ja zawsze pamiętam ,też z tego co kojarzę księdza Twardowskiego " Nauczmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"
wszystkie takie zdania to tak mnie dotykają ,wtedy we mnie taki żal się pojawia, nie wiem czym to jest spowodowane, ale tak mam

Też znam ten cytat.... a ten żal u ciebie pewnie objawia się tym, że jak się ten cytat czyta to wtedy człowiek wpada w refleksję i zdaje sobie sprawę jakie to życie jest KRÓTKIE I KRUCHE, no i nawet w dzisiejszych czasach ludzie są tak zabiegani, że nie mają czasu dla siebie i rodziny, a potem jak
przychodzi, co do czego, to wtedy zdajemy sobie boleśnie sprawę, że jest już za późno na to by naszym najbliższym powiedzieć jak bardzo ich KOCHALIŚMY, JAK BARDZO ZA NIMI TĘSKNIMY I JAK BARDZO NAM ICH BRAKUJE....... itp itd. Ja również jak czytam ten cytat to wpadam właśnie taką refleksję..... Pozdrawiam i jakbyśmy się już dzisiaj nie usłyszały tu na forum to mówię tobie i wszystkim tym co kiedyś może tutaj zajrzą: DOBRANOC, ŻYCZĘ DOBREJ NOCY I KOLOROWYCH SNÓW i do usłyszenia niebawem pa pa :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-14, 22:36 
no jestem;) powiem szczerzę, że ja się tak naprawdę nigdy nie nudzę, zawsze coś sobie wynajdę nie mam czasu na taki stan. Nawet tv już nie oglądam dobre 2 lata, czasem zdarzy mi się coś tam obejrzeć ale nigdy nie żałuje mojego wyboru. Tak cytaty o przemijaniu zmuszają do takiej właśnie refleksji, jak to wszystko jest chwilowe . Mnie bardzo dużo cytatu wprawia w zadumę.
Dobranoc. Spokojnej nocy

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-14, 22:59 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
no jestem;) powiem szczerzę, że ja się tak naprawdę nigdy nie nudzę, zawsze coś sobie wynajdę nie mam czasu na taki stan. Nawet tv już nie oglądam dobre 2 lata, czasem zdarzy mi się coś tam obejrzeć ale nigdy nie żałuje mojego wyboru. Tak cytaty o przemijaniu zmuszają do takiej właśnie refleksji, jak to wszystko jest chwilowe . Mnie bardzo dużo cytatu wprawia w zadumę.
Dobranoc. Spokojnej nocy

Witaj :-)

Bardzo mi się podoba twoje fajne i miłe spędzanie czasu - naprawdę :-) Hmm.... jeżeli chodzi o telewizję to powiem tak: że w tej telewizji jest JEDNO WIELKIE GÓWNO za przeproszeniem, ludzie płacą abonament i nie wiadomo za co płacą, szkoda wogóle wypowiadać się na tej temat :-/ Racja, życie przemija..... to wszystko jest tu chwilowe..... i nic się na to nie poradzi :-) A te wszystkie cytaty są bardzo piękne, bo wprawiają w zadumę i dają człowiekowi dużo do myślenia - takie jest moje zdanie i ty jak najbardziej nie musisz się z nim zgadzać :-) DOBRANOC, dobrej nocy ci życzę i kolorowych snów, jeszcze raz i do usłyszenia być może jutro tj. w czwartek wieczorem pa pa :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 14:01 
Hej, ja zrobiłam sobie przerwę czynną , fajnie że tu jest z kim porozmawiać, ale czy nie ma żadnego mężczyzny ? Super że możemy sobie pogadać , ale było by bardziej super ,gdybyśmy sobie pogadały z kimś całkiem innym :)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2