dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-03-08, 14:49 
Bohater

onikarasu napisał(a):
ja dalej wierze w mikołaja i mam 30 lat ...aktualnie mikolaj widocznie obrazil sie na mnie bo zabilem cala rodzine ale w nastepnym roku bede lepszy :D

:lol: lepszy....zabijesz inną Rodzinę (pyt. czyją zabiłeś wtedy :D )a Mikołajowi i Elfom dasz spokój? :-P Tylko Zajączkowi daj spokój! Zbyt słodki jest :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-03-31, 05:13 
Pochłaniacz

samba_mamba napisał(a):
ale swoją czy Mikołaja..? że tak z buta zapytam..

przepraszam, że tak późno ale byłem zajęty ... prawdopodobnie zabiłem rodzine mikołajasa własną myślą aczkolwiek on żyje w umysłach ludzi którzy będą do tego zmuszeni nieświadomie ale jeśli ktoś dostanie prezent od nikogo prosze o zgłoszenie :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-06-02, 22:01 
Władca pierścieni

onikarasu napisał(a):
samba_mamba napisał(a):
ale swoją czy Mikołaja..? że tak z buta zapytam..

przepraszam, że tak późno ale byłem zajęty ... prawdopodobnie zabiłem rodzine mikołajasa własną myślą aczkolwiek on żyje w umysłach ludzi którzy będą do tego zmuszeni nieświadomie ale jeśli ktoś dostanie prezent od nikogo prosze o zgłoszenie :)

Witam ;-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie oraz ciebie onikarasu ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-11, 10:53 
Nudziarz

Ana19 napisał(a):
El Che88 napisał(a):
Co tu tak pusto wieczorową porą, czyżby wszyscy poszli balować i to beze mnie? Nieładnie:-P

Nie wszyscy ;-) ale laptopa zaraz wyrzuce przez okno :compcrush:

Nie wyrzucaj laptopa przez okno boram. Szkoda laptopa! ;) Nowy wcale mało nie kosztuje.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-02, 22:00 
Władca pierścieni

Widzę, że NIKT tutaj z naszej paczki nie zagląda - szkoda :( Pozdrowienia dla wszystkich tych co tutaj kiedyś zajrzą :-D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :* :* :* :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-03, 13:45 
witam, przyznam, że nie widziałam wcześniej tego tematu, nawet nie wiem o czym tu gadacie, ale tytuł wszystko i nic, więc wszystko można. Fajnie, szukałam czegoś takiego sama założyłam 2 wątki, ale tam nikt się nie odzywa. Mam na myśli taką idee obecnie :człowiek jak jest młody to wszystko mu pasuje, jak Wy uważacie? ,bo ja właśnie tak myślę, kocham młodych ludzi, uważam że powinni się śmiać, bawić, bo wszystko tak szybko mija.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-09, 23:06 
Pochłaniacz

mlodzi ludzie zyja pelnia zycia bo w wychowaniu od wielu pokolen isnieje pewien idiotyczny defekt zabraniania wszystkiego co "dobre" ....ale czy ktos sie zastanawial nad znaczeniem dobra i zla aczkolwiek to inny temat do rozwijania .... ludzie z natury sa ciekawscy ..ucza sie poprzaz bol albo cierpienie innych ..nikt nigdy nie pomyslal o rozwiazaniu tego instynktu idiotyzmu u ludzi ... mloda malpka im mniej wie tym mniej jest ciekawska czyli albo dzieci pozamykac w odosobnionych placowkach totez pokoikach i ksztalcic albo narazac na stycznosc z innymi pogladami ....moje przekonanie wychodzi z autopsji ...gdy wysylamy dzieci do szkoly publicznej niewazne jak ladnie je wychowamy spotkaja sie z dziecmi inaczej wychowanymi ktore maja inne rzezcy wyuczone i wtedy teoretyczne czyste dziecko uczy sie ciekawosci i co gorsza zazdrosci ....jak to wyelimimowac? .....izolacyjne pokoiki albo selekcja w klasach szkol publicznych na oglade i holote ......i tak ..dzieci powinny bawic sie i eksperymentowac bo to wplywa na ich kreatywnosc w dalszym zyciu ....ale niestety kreatywnosc dzieci konczy sie w miejscu ich ograniczonych rodzicow .....wiec dajmy dzieciom sie rozwijac w kreatywny sposob ale zachowujac w tym zasady BHŻ ktore nie sa tylko jednymi z zasad ktore czlowiek musi sie pilnowac podczas lamania czy bedzie przylapany ale z uwagi na własne bezpieczenstwo i innych totez wlasnych latorośli

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-10, 12:02 
kurde nie wiem co to BHŻ, ale zgodzę się z tym że ludzie dzielą się na hołotę i ogładę. Myślę również: z pewnością dom rodzinny kształci młodego człowieka, ale on wszystkiego nie przyjmuję do siebie, całe szczęście że tak jest

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-11, 15:39 
a tak mi teraz przyszło to na myśl ,czyli pójście na kompromis to całkowite poświęcenie,
odrzucenie tego co się chcę na rzecz tego co chcę to drugie. Takie myślenie to mają tylko mężczyźni, oni to chcą by tak było jak oni sobie zaplanują, tylko krzyczą jak to im zależy, ale nic nie robią w tym kierunku. Nie mają przecież żadnego prawa ,okres niewolnictwa się skończył,
Uważam że kompromis powinien być obopólny. Ja czekam ,a Ty robisz szybko i wracasz, a nie podpisujesz kontrakt na 10 lat . nie mówię teraz o reszcie zła :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-13, 20:06 
Władca pierścieni

Ewelinaaa napisał(a):
witam, przyznam, że nie widziałam wcześniej tego tematu, nawet nie wiem o czym tu gadacie, ale tytuł wszystko i nic, więc wszystko można. Fajnie, szukałam czegoś takiego sama założyłam 2 wątki, ale tam nikt się nie odzywa. Mam na myśli taką idee obecnie :człowiek jak jest młody to wszystko mu pasuje, jak Wy uważacie? ,bo ja właśnie tak myślę, kocham młodych ludzi, uważam że powinni się śmiać, bawić, bo wszystko tak szybko mija.

Witaj Ewelinaa:)

Nie widziałaś wcześniej tego tematu, bo zszedł na psy... poznałam na innym forum paczkę fajnych znajomych i jak tam stało się niemożliwe pisanie to założyliśmy temat tutaj, a dział wszystko, albo nic oznacza, że można rozmawiać o wszystkim jak i o niczym, jeżeli masz ochotę to możesz tutaj się odzywać i pisać na różne tematy, oczywiście ja jak nie zapomnę to postaram się częściej tutaj zaglądać :-) a co do twojej idei myślenia o młodym człowieku to zgadzam się z tobą - człowiek jak jest młody to powinien korzystać z życia, tylko jest jedno ALE... mianowicie takie, że jedni mogą sobie na to pozwolić i mają do tego idealne warunki i czasami bywa tak że z tego nie korzystają, a drudzy, bardzo by chcieli z takiego życia skorzystać, ale okazuje się to dla nich NIEMOŻLIWE, bo nie mogą sobie na to pozwolić jak również nie mają do tego warunków... TAKIE JEST MOJE ZDANIE, oczywiście nie musi się nikt z tym zdaniem zgadzać - POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ POGAWĘDKI i czujcie się w tym temacie jak u siebie.. PA :-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2