Ewelinaaa napisał(a):
witam, przyznam, że nie widziałam wcześniej tego tematu, nawet nie wiem o czym tu gadacie, ale tytuł wszystko i nic, więc wszystko można. Fajnie, szukałam czegoś takiego sama założyłam 2 wątki, ale tam nikt się nie odzywa. Mam na myśli taką idee obecnie :człowiek jak jest młody to wszystko mu pasuje, jak Wy uważacie? ,bo ja właśnie tak myślę, kocham młodych ludzi, uważam że powinni się śmiać, bawić, bo wszystko tak szybko mija.
Witaj Ewelinaa:)
Nie widziałaś wcześniej tego tematu, bo zszedł na psy... poznałam na innym forum paczkę fajnych znajomych i jak tam stało się niemożliwe pisanie to założyliśmy temat tutaj, a dział wszystko, albo nic oznacza, że można rozmawiać o wszystkim jak i o niczym, jeżeli masz ochotę to możesz tutaj się odzywać i pisać na różne tematy, oczywiście ja jak nie zapomnę to postaram się częściej tutaj zaglądać
a co do twojej idei myślenia o młodym człowieku to zgadzam się z tobą - człowiek jak jest młody to powinien korzystać z życia, tylko jest jedno ALE... mianowicie takie, że jedni mogą sobie na to pozwolić i mają do tego idealne warunki i czasami bywa tak że z tego nie korzystają, a drudzy, bardzo by chcieli z takiego życia skorzystać, ale okazuje się to dla nich NIEMOŻLIWE, bo nie mogą sobie na to pozwolić jak również nie mają do tego warunków... TAKIE JEST MOJE ZDANIE, oczywiście nie musi się nikt z tym zdaniem zgadzać - POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ POGAWĘDKI i czujcie się w tym temacie jak u siebie.. PA