Ana19 napisał(a):
Dzień dobry
Miło poznać Sebastianie Hmm...powiem Ci w sekrecie,że tu każda z Pań ma czarujące oczy..
Łeee..Izaa! Koniecznie odnów ze mną maila by się umawiać tutaj,bo inaczej się chyba nie dorwiemy Nasza Dj-ka relaxuje się i dobrze niech odpocznie-należy się Jej! Juli to chyba siłą trzeba tu przysłać,a Grzesiek...cóż mimo,że nie mam z nim kontaktu może uda się Go dyskretnie zaprosić A Harnasia zaproś też w moim imieniu Brakuje mi Was Witaj Aniu
Widzę, że dzięki tobie znowu się forum rozkręca
No to super
Oczywiście zajmę się tym by się z tobą mailowo umawiać powiedz tylko kiedy będzie ci pasowało pisać tu, a wtedy sprawa będzie załatwiona
Aaaa Olek się relaksuje to dobrze, należy jej się jak najbardziej tak sobie myślę by maila do niej napisać, bo chyba o mnie zapomniała
A co do Grzesia.... to nie masz do niego maila?? Bo jeżeli nie masz to ja mogę do niego napisać i wspomnieć by zajrzał na to forum jak będzie miał czas
Wiesz, że dla mnie nie ma problemu, aby tu wszystkich ściągnąć
Wiesz jeżeli chodzi o Harnasia to zapomniałam mu o tym zaproszeniu wspomnieć - taka ze mnie gapa, sorry
P.S. I witam naszego nowego kolegę Sebastiana
Jestem Iza i bardzo mi miło, że do nas dołączyłeś i mam nadzieję, że będziesz tu często do nas zaglądał
Pozdrawiam was wszystkich i do usłyszenia pa pa