dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-10, 15:34 
Przyjaciel

czy ja wiem czy tak bardzo :-P koszmary będą wam się śniły po nocy :mrgreen: :lol: hehehe o losie... masakra :-P Widzicie jak to przez oczy można poznać człowieka :mrgreen: hehe[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
...koszmary? Hmm - to niech już zawsze mi się śnią "koszmary" - jak tak one mają wyglądać ;-)
Oczy ...podobno to w nich tkwi siła duszy... :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:37 
Bohater

tak w ogóle to podobno "kobieta zmienną jest" :-P

Ostatnio edytowano 2012-03-10, 15:41 przez Znuzonaaa, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:40 
Bohater

niezidentyfikowany napisał(a):
czy ja wiem czy tak bardzo :-P koszmary będą wam się śniły po nocy :mrgreen: :lol: hehehe o losie... masakra :-P Widzicie jak to przez oczy można poznać człowieka :mrgreen: hehe

-------------------------------------------------------------------------------------------------
...koszmary? Hmm - to niech już zawsze mi się śnią "koszmary" - jak tak one mają wyglądać ;-)
Oczy ...podobno to w nich tkwi siła duszy... :-)[/quote]

haha dobra, dobra :-P a co do tych oczu to podobno tak :-P ale czy rzeczywiście... :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:44 
Przyjaciel

haha dobra, dobra :-P a co do tych oczu to podobno tak :-P ale czy rzeczywiście... :mrgreen:[/quote]
... zmienia się wiek, zmienia się wygląd a oczy pozostają wciąż takie same ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:45 
Przyjaciel

Znuzonaaa napisał(a):

Wykreśl "podobno" i już wszystko wiesz :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:45 
Pochłaniacz

Bez komentarza... Nigdy nie wstawiałam tyle czasu żadnego zdjęcia... 100/100 pikseli... Kto to wymyślił? Ech, dobra...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:52 
Przyjaciel

Alexa napisał(a):
Bez komentarza... Nigdy nie wstawiałam tyle czasu żadnego zdjęcia... 100/100 pikseli... Kto to wymyślił? Ech, dobra...

....nie można tak bez komentarza - "bardzo udana fotka"... bardzo ła... :mrgreen:
(a te zmysłowe oczy obu Pań.... ach ... ja myślałem że mam ładne... :oops: )

Ostatnio edytowano 2012-03-10, 15:57 przez niezidentyfikowany, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:56 
Bohater

haha dobra, dobra :-P a co do tych oczu to podobno tak :-P ale czy rzeczywiście... :mrgreen:

... zmienia się wiek, zmienia się wygląd a oczy pozostają wciąż takie same ;-)[/quote]

nie zupełnie ;-) biorąc pod uwagę to, że moje oczy zmieniają się jak kameleon dosłownie :mrgreen: Jak byłam młodsza miałam błękitne... później zrobiły mi się na nich brązowe plamki i jedno miałam zielone drugie niebieskie ;D a teraz mam niebieskie, ale wyglądają jak zielone bo mają zielone plamki i brązowe zresztą też :mrgreen: Ba ostatnio mama do mnie nawet "Julita Ty masz zielone oczy... na to ja no i? nie miałaś takich! no jak nie miałam? no nie miałaś... jakie masz wpisane w dowodzie? zielone... i tak się przygląda, przygląda... ale nie miałaś takich... są takie no dzikie... :shock: " hehe 2 dni później siostra " Julita Ty masz zielone oczy... :shock: no i? nie miałaś takich. :shock: miałam... ale nie aż tak :shock: " i tak prawdę mówiąc sama widzę, że mi się zmieniają... pamiętam jak w szkole średniej opisywaliśmy typ urody i pani opisywała moje oczy " niebieskie z zieloną obwolutką w zielono, brązowe plamki, że są niebieskie ale sprawiają wrażenie zielonych" dlatego też miałam dylemat jak wpisać w dowodzie :mrgreen: bo kogo się nie pytałam to jedni mówili, że mam zielone inni, że niebieskie... i taki miałam z tym dylemat ,a że lubię zielony kolor więc wpisałam zielone... i chociaż z tym się nie pomyliłam raczej :mrgreen: a więc czy ja wiem czy się nie zmieniają... ja jak się patrzę na swoje to z upływem czasu są coraz bardziej inne... Po za tym myślę, że na starość zmieniają swój żywy koloryt i robią się bladsze... tak mi się wydaje ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:57 
Bohater

Alexa napisał(a):

Nie wiem kto to wymyślił chociaż zapewne administrator... wiem, że też musiałam zmienić format :-/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:58 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):

Wykreśl "podobno" i już wszystko wiesz :lol:

hehe bardzo śmieszne :-D ej no jesteś żywym przykładem, że nie tylko Kobiety są zmienne :mrgreen:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2