dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-04-11, 20:54 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
Przepraszam, że nie piszę.... ale mam bardzo trudny okres teraz w życiu... odezwę się jak się pozbieram - obiecuję... jak na razie nie mam głowy do odwiedzania forum. Pozdrawiam

Trzymaj się kochana i pamiętaj zawsze możesz do mnie napisać :-) Pozdrawiam cię ciepło pa :-) :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-11, 23:21 
Szczypior

znuzona dasz rade :) problemy szybko mijaja :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 14:51 
Bohater

http://youtu.be/k4xjSzOX6PM Znużona..dla Ciebie;)
Witam wszystkich ;) i miłego dnia życzę.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 19:12 
Pochłaniacz

Witam wszystkich. :-D
A ja sobie przedłużyłam święta i dopiero dziś wróciłam do Łdz. I to tylko dlatego, że koleżanka z pracy poprosiła mnie o zastępstwo, gdyby nie to leżałabym w domu do niedzieli.:)
Grzesiek, miałeś rację z tym zegarem. Dziękuję. :-D Nawet nie zwróciłam uwagi, bo godzina się zgadzała, tylko rok był 2007… A jak się później okazało mój siostrzeniec zrobił mi dowcip i to on przestawił. Ja też za Wami "lekko" tęskniłam. :-D
Hmmm… A moje święta… leżałam i jadłam :-D , a wieczorami odświeżałam znajomości. I oczywiście przez niemal cały czas płakałam ze śmiechu… Za sprawą rodziny i znajomych. :-D
Ja bardzo rzadko oglądam TV, bo to zjadacz czasu ale świąteczny zestaw mnie rozwalił… Na vivie całymi dniami leciały: „Łowy króla disco”… Moja siostra błagała mnie żebym przełączyła, a ja twardo oglądałam dalej… skończyło się na dwóch odcinkach… Więcej nie dałam rady… :-D Nawet nie wiem jak to skomentować… Jeśli nie oglądaliście polecam. :lol: A i obejrzałam w końcu „Zmierzch”, również płacząc ze śmiechu… Z góry przepraszam wszystkich fanów ekranizacji . :-D Więc na mojej liście filmów, które powinnam zobaczyć został jeszcze „Avatar”…
Co poza tym… Dowiedziałam się, że mężczyźni oceniają kobiety w skali 1-10… A dokładnie robią tak moi koledzy jeszcze z czasów liceum… (zorganizowaliśmy sobie świąteczny zjazd absolwentów) Im starsi tym głupsi… Ale śmiechu było co niemiara… :lol:
I przytyłam… :-D czyli wszystko w normie :-D
No to tyle u mnie. Miłego wieczoru :-D

Juli, a co do problemów… myślę, że przydałoby Ci się coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=wu9dLanT ... re=related
Może ich nie rozwiąże ale na pewno pozwoli na chwilę zapomnieć. Gdyby coś to jadę z Tobą :-D

Ostatnio edytowano 2012-04-12, 19:14 przez Alexa, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 19:13 
Władca pierścieni

Hej wam ;)

życzę wam miłego wieczoru ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 19:18 
Władca pierścieni

Alexa napisał(a):
Witam wszystkich. :-D
A ja sobie przedłużyłam święta i dopiero dziś wróciłam do Łdz. I to tylko dlatego, że koleżanka z pracy poprosiła mnie o zastępstwo, gdyby nie to leżałabym w domu do niedzieli.:)
Grzesiek, miałeś rację z tym zegarem. Dziękuję. :-D Nawet nie zwróciłam uwagi, bo godzina się zgadzała, tylko rok był 2007… A jak się później okazało mój siostrzeniec zrobił mi dowcip i to on przestawił. Ja też za Wami "lekko" tęskniłam. :-D
Hmmm… A moje święta… leżałam i jadłam :-D , a wieczorami odświeżałam znajomości. I oczywiście przez niemal cały czas płakałam ze śmiechu… Za sprawą rodziny i znajomych. :-D
Ja bardzo rzadko oglądam TV, bo to zjadacz czasu ale świąteczny zestaw mnie rozwalił… Na vivie całymi dniami leciały: „Łowy króla disco”… Moja siostra błagała mnie żebym przełączyła, a ja twardo oglądałam dalej… skończyło się na dwóch odcinkach… Więcej nie dałam rady… :-D Nawet nie wiem jak to skomentować… Jeśli nie oglądaliście polecam. :lol: A i obejrzałam w końcu „Zmierzch”, również płacząc ze śmiechu… Z góry przepraszam wszystkich fanów ekranizacji . :-D Więc na mojej liście filmów, które powinnam zobaczyć został jeszcze „Avatar”…
Co poza tym… Dowiedziałam się, że mężczyźni oceniają kobiety w skali 1-10… A dokładnie robią tak moi koledzy jeszcze z czasów liceum… (zorganizowaliśmy sobie świąteczny zjazd absolwentów) Im starsi tym głupsi… Ale śmiechu było co niemiara… :lol:
I przytyłam… :-D czyli wszystko w normie :-D
No to tyle u mnie. Miłego wieczoru :-D

Juli, a co do problemów… myślę, że przydałoby Ci się coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=wu9dLanT ... re=related
Może ich nie rozwiąże ale na pewno pozwoli na chwilę zapomnieć. Gdyby coś to jadę z Tobą :-D

OOOLEK nooo witaj kochana widzę, że zadowolona po świętach :-D A prztyciem się nie przejmuj bo napewno wrócisz do dawnej wagi niedługo :-P P.S. mam nadzieję, że niedługo napiszesz do mnie maila co..? Pozdrawiam kochana pa :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 19:23 
Pochłaniacz

Iza, właśnie piszę:) Po prostu przez prawie całe święta nie siedziałam na necie, więc mam trochę zaległości... Ale już nadrabiam :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 19:29 
Władca pierścieni

Alexa napisał(a):
Iza, właśnie piszę:) Po prostu przez prawie całe święta nie siedziałam na necie, więc mam trochę zaległości... Ale już nadrabiam :-D

dobra dobra nie spiesz się tak... nadrobisz potem nie chodziło mi o to byś pisała tak od razu :-P A swoją drogą stęskniłam się za tobą :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 19:41 
Pochłaniacz

jezabel napisał(a):
Alexa napisał(a):

dobra dobra nie spiesz się tak... nadrobisz potem nie chodziło mi o to byś pisała tak od razu :-P A swoją drogą stęskniłam się za tobą :*

Nigdy nie zostawiam niczego na potem :-D Już odpisałam :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-12, 19:46 
Władca pierścieni

Alexa napisał(a):
jezabel napisał(a):
Alexa napisał(a):

Nigdy nie zostawiam niczego na potem :-D Już odpisałam :-D

Dobrze dobrze własnie przeczytałam od ciebie maila i zabieram się za odpisywanie :-P

Dobrze ja już się pożegnam, bo to forum coś szwankuje, wogóle przed chwilą nie mogłam wejść... zapewne coś z serwerem było :-/ dobranoc kochani kolorowych snów wam życzę pa ;-) :*

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2