dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-04-07, 19:29 
Szczypior

to ja sie tez przylacze do zyczen :P
zdrowych wesolech i mokrego dyngusa hehe

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-07, 20:25 
Szczypior

Przyłączam się do życzeń :) Życzę wam wszystkim i waszej rodzinie zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych, no i oczywiście mokrego dyngusa :) Pozdrawiam !

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-09, 17:05 
Bohater

Witam..o i podziękuję za życzenia,których wczesniej nie zauważyłam;) W sumie dla mnie już dziś było po Świętach w dodatku porażka totalna,bo z bratem nie najlepiej się dogaduje,wszyscy do niego pojechali w gościnę a ja sama w domu:/ przed chwilą żegnałam ''przyjaciółkę'',bo do domu wracała i znów sama;) szara rzeczywistość.Mam nadzieję,że wrócicie tu:D że aż tak bardzo nie zajmie Was codzienność:D chociaż....jednak dla Was lepiej by było by zajęło Was prawdziwe życie..NOSTALGIA..było fatalnie i jest i ni cholery nie da się tego zmienić..trzeba czekać..blabla;) popisze tak sama do siebie;) co mi szkodzi:D POZDRAWIAM WSZYSTKICH! i ślę całusy :*:*:*:*:*:*:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-09, 21:45 
Szczypior

I już po świętach.. :) Ciekawe ile się przytyło.. hehe :)

Prosiłbym o wejście, odczekanie 5 sekund i kliknięcie SKIPP ADD :) http://adf.ly/66bo4

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-10, 13:22 
Bohater

;D no ja też już po świętach... jak spędziliście święta? ;p ja w 1 dzień świąt u babuszki graliśmy w chińczyka nawet i oglądaliśmy "jak poznałem waszą matkę 4"... ;p w 2 dzień świąt chłopak przyjechał... to byliśmy sami przez jakiś czas bo reszta była u 2 babci na świętach (akurat za nią nie przepadam) później wrócili i siostry rozkręciły tu imprezkę %%% ze znajomymi... to później nas męczyli żebyśmy pojechali po % do nocnego bo im zabrakło... no i jak pojechaliśmy tak później trochę z nimi tam zostaliśmy... tak, że czuję się dziś struta... matko Boska jakie one drinki walą... jak jest taka duża-wysoka, gruba szklanka to 3/4 wódki reszta soku... wypiłam z 3 tak pod rząd... i od razu mnie ścięło ;p i poszliśmy spać... i tak właściwie mi minęło ;D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-10, 20:17 
Władca pierścieni

Hej witam was ;-D

No macie rację święta, święta i po świętach ;-) No jeżeli chodzi o mnie to spędziłam je fantastycznie byłam u siostry no i jak do niej pojechałam to tego samego dnia poszłam z siostrą i szwagrem na nocną mszę paschalną trwała 2 h no i jak wróciliśmy to wypiliśmy drinka ja ze szwagrem 2, a siostra 1 i poszliśmy spać ;-) W pierwszy dzień świąt wstaliśmy rozpakowaliśmy zająca, zjedliśmy śniadanie, później po południu była kawa i ciasto, a potem poszliśmy na spacer (szwagier z dzieciakami poszli na boisko grać w piłkę, a ja z siostrą poszłyśmy po spacerować i pogadałyśmy sobie no i to by było na tyle jeżeli chodzi o pierwszy dzień świąt) ;-) Natomiast w drugi dzień świąt wstaliśmy i poszliśmy na mszę no i przyszliśmy i moja mama zapytała jakie mamy plany w tym dniu, bo ona może by pojechała do mojego brata, (który mieszka 21 km od mojej siostry) JAAA oczywiście nie chciałam jechać, bo na samą myśl, że mam jechać do brata by siedzieć i żreć to zrobiło mi się niedobrze :-D oczywiście żart wcale tak nie myślałam :-D No i związku z tym mój szwagier zrobił mi małą niespodziankę - zabrał mnie do kina na film, który trwał 2 h i jak się skończył to pieszo poszliśmy na tramwaj i pojechaliśmy do domu.... no i tak mi święta zleciały :-D P.S. damianust96 wiesz ja mam nadzieję, że mnie się nie przytyło, chociaż kto to wie... :-D

A propos Ania co masz na myśli mówiąc, że lepiej by było DLA NAS by zajęło NAS prawdziwe życie...?????? wytłumacz mi to, bo nie rozumiem cię.... czy chodzi ci o to, że mamy się zająć swoim życiem i dać sobie spokój z tym FORUM....?? Wiesz co powiem ci tak: Wszyscy się tu polubiliśmy i jestem pewna, że będziemy tu zaglądać od czasu do czasu.... jak będzie nam na to pozwalał czas oraz jeżeli będziemy tego chcieli, a napewno będziemy chcieli :-D Tak więc głowa do góry Aniu jeszcze nie raz sobie tu pogadamy ;-) Pozdrawiam cię cieplutko pa ;-) :* :* :* :*

Dobranoc wszystkim i kolorowych snów życzę pa ;-) :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-11, 11:59 
Szczypior

dzien dobry wszystkim :P
widze wszyscy zajeci hehe albo przejedzeni po swietach :) hehe wreszcie wiosne czuc za oknem i slonce ;)
no nic milego popoludnia zycze wszystkim czas do pracy sie szykowac :P
pozdrawiam

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-11, 12:47 
Bohater

Witam ludzi:)hmm...tak pogoda dopisuje:D miło i przyjemnie dziś.Pozdrawiam:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-11, 19:31 
Władca pierścieni

Witam was ;-)

Pogoda dzisiaj u mnie fajna słońce świeciło, ale trochę też wiał wiatr :-P Pozdrawiam :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-11, 20:44 
Bohater

Przepraszam, że nie piszę.... ale mam bardzo trudny okres teraz w życiu... odezwę się jak się pozbieram - obiecuję... jak na razie nie mam głowy do odwiedzania forum. Pozdrawiam

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2