Hej witam was ;-D
No macie rację święta, święta i po świętach
No jeżeli chodzi o mnie to spędziłam je fantastycznie byłam u siostry no i jak do niej pojechałam to tego samego dnia poszłam z siostrą i szwagrem na nocną mszę paschalną trwała 2 h no i jak wróciliśmy to wypiliśmy drinka ja ze szwagrem 2, a siostra 1 i poszliśmy spać
W pierwszy dzień świąt wstaliśmy rozpakowaliśmy zająca, zjedliśmy śniadanie, później po południu była kawa i ciasto, a potem poszliśmy na spacer (szwagier z dzieciakami poszli na boisko grać w piłkę, a ja z siostrą poszłyśmy po spacerować i pogadałyśmy sobie no i to by było na tyle jeżeli chodzi o pierwszy dzień świąt)
Natomiast w drugi dzień świąt wstaliśmy i poszliśmy na mszę no i przyszliśmy i moja mama zapytała jakie mamy plany w tym dniu, bo ona może by pojechała do mojego brata, (który mieszka 21 km od mojej siostry) JAAA oczywiście nie chciałam jechać, bo na samą myśl, że mam jechać do brata by siedzieć i żreć to zrobiło mi się niedobrze
oczywiście żart wcale tak nie myślałam
No i związku z tym mój szwagier zrobił mi małą niespodziankę - zabrał mnie do kina na film, który trwał 2 h i jak się skończył to pieszo poszliśmy na tramwaj i pojechaliśmy do domu.... no i tak mi święta zleciały
P.S. damianust96 wiesz ja mam nadzieję, że mnie się nie przytyło, chociaż kto to wie...
A propos Ania co masz na myśli mówiąc, że lepiej by było DLA NAS by zajęło NAS prawdziwe życie...?????? wytłumacz mi to, bo nie rozumiem cię.... czy chodzi ci o to, że mamy się zająć swoim życiem i dać sobie spokój z tym FORUM....?? Wiesz co powiem ci tak: Wszyscy się tu polubiliśmy i jestem pewna, że będziemy tu zaglądać od czasu do czasu.... jak będzie nam na to pozwalał czas oraz jeżeli będziemy tego chcieli, a napewno będziemy chcieli
Tak więc głowa do góry Aniu jeszcze nie raz sobie tu pogadamy
Pozdrawiam cię cieplutko pa
:* :* :* :*
Dobranoc wszystkim i kolorowych snów życzę pa
:*