dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-04-03, 19:30 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
:( ja się zaraz powieszę..Pralka wylała wodę:/ a pralkę mamy w kuchni a obok niej kuchenkę elektryczną-to miało być tymczasowe! Mówiłam im,że to bardzo zły pomysł,by mieć to obok siebie!Nikt mnie nie słuchał..i co ja mam teraz zrobić?!Nie umiem wyłączyć tej cholernej kuchenki:( jest jakoś dziwnie zasilana...a woda pod nią:( tak mnie kopnął prąd ,że hej.Muszę czekać jeszcze z 3 godziny..Mówię Wam jak ja przetrwam te Święta to cud będzie...haha śmieję się ze swej głupoty i płaczę z bezsilności..I jak mi jakaś powie,że facet(prawdziwy!) nie jest potrzebny,że każda sobie ze WSZYSTKIM radzi to ją po stopach całować będę!Na to wszystko potłukłam mamy (UKOCHANĄ!)filiżankę..głucha będę po tym jak skończy mnie opierniczać..Już nigdy nie będę prać w pralce...tylko RĘCZNIE..jaka ze mnie sierota:(:( chyba mój armagedon przybył,bo massakra jakaś.Będę musiała sobie w wakacje zainwestować...albo szałas w lesie zrobie i będę tam odpoczywać miesiąc,jeszcze ta pogoda do du@@..Wogóle brat znów się nade mną pastwi,bo mu Jego kochanego bernardynka przejechali:( On kocha tą rasę..ma też jamnika,ale po tym jak tamten zginął nawet na niego nie spojrzy..Teraz szuka następnego z tej rasy i chyba chce zapełnic pustkę po Tosi:( współczuję mu,ale jeśli pastwienie się nade mną ma mu pomóc w cierpieniu...to czego się nie robi dla potrzebującego..Następna sprawa do dziewczyn..chodzi o ubiór..no chyba,że faceci też mogą coś podpowiedzieć...Ja nie wiem co ubrać na ten cholerny chrzest..Mama próbuje mi coś wcisnąć,bo uważa,że Ona zna się na tym,ale...haha:D no zawsze wybiera coś co mi się nie podoba..:D ale się rozpisałam:o przepraszam,ale chyba musiałam się jakoś wygadać:/ jak komus się czytać nie chce to trudno:D zajrzę wieczorem jak jeszcze żyć będę;) :*

Witam wszystkich oraz ciebie Aniu :* No wiesz z pralką to nie tylko ty masz takie przeboje, bo u mnie w domu też mam pralkę bodajże 9, albo 10 lat i też jak tam za dużo wody pobiera to potem zalewa całą łazienkę no po prostu szok :shock: :shock: tak, wiec albo wzywaj fachowca by ci ją naprawił, albo nowy nabytek by się przydał no, ale to jest moje zdanie, a decyzja należy do ciebie :-P A co do ubioru na chrzest no to tak jak powiedziała Ola możesz ubrać sukienkę i do tego marynarkę, albo możesz ubrać garsonkę tj. żakiet i spodnie, a wogóle to zgadzam się z Olkiem najlepiej to było jakbyś ubrała się w to w czym będziesz się czuła się najlepiej i najwygodniej i granatowy kolor to będzie strzał w dziesiątkę i będzie pasował do twoich pięknych szarych oczu ;-D
P.S. A co do Grzesia to również zauważyłam jego długą nieobecność, ale może faktycznie jest zajęty przed tymi świętami i być może niepotrzebnie się martwimy :-P Tak myślałam, że na dniach napiszę do niego maila i dowiem się co się u niego dzieje?? Pozdrawiam i całuski ślę dla ciebie Aniu:*:*:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 20:49 
Bohater

Aniu zgadzam się z Olkiem i Izą w 1000% tak na prawdę trudno nam doradzić w co masz się ubrać gdyż Cię nie widzimy :-P i nie wiemy tak na prawdę co masz tam ciekawego i w czym Ci tak naprawdę twarzowo... ale ja bym stawiała na tą sukienkę i żakiet ;-) chociaż najważniejsza jest wygoda... może masz coś co bardzo lubisz, jest wygodne i tak na prawdę pasowane na tą okazję? Mamy się nie słuchaj ;D każda mama doradza tak, że hoho :mrgreen: przeważnie na swój wiek... a więc wiesz ;-) wcale się nie dziwię, że jesteś przerażona mamy wyborem... ja bym tego nawet nie przymierzała... chyba, że by nalegała i tak dla "świętego spokoju" :lol: a co do tej pralki... to poważna sprawa... pewnie już ją zdążyłaś jakoś ogarnąć bo to niezbyt bezpieczna sprawa :-/ ale ja bym się na Twoim miejscu za to nie brała... albo wyłączyła korki i dopiero zastanawiała się jak pozbyć się tego nadmiaru wody... filiżanką się nie przejmuj :* pokrzyczy, pokrzyczy i jej minie ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 20:50 
Bohater

jezabel napisał(a):
Ana19 napisał(a):

P.S. A co do Grzesia to również zauważyłam jego długą nieobecność, ale może faktycznie jest zajęty przed tymi świętami i być może niepotrzebnie się martwimy :-P Tak myślałam, że na dniach napiszę do niego maila i dowiem się co się u niego dzieje?? Pozdrawiam i całuski ślę dla ciebie Aniu:*:*:*

Uważam, że to dość dobry pomysł Izuś żebyś do Grzesia napisała meila... :-) może rzeczywiście coś poważniejszego się z nim dzieje :-/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 20:52 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
Aniu zgadzam się z Olkiem i Izą w 1000% tak na prawdę trudno nam doradzić w co masz się ubrać gdyż Cię nie widzimy :-P i nie wiemy tak na prawdę co masz tam ciekawego i w czym Ci tak naprawdę twarzowo... ale ja bym stawiała na tą sukienkę i żakiet ;-) chociaż najważniejsza jest wygoda... może masz coś co bardzo lubisz, jest wygodne i tak na prawdę pasowane na tą okazję? Mamy się nie słuchaj ;D każda mama doradza tak, że hoho :mrgreen: przeważnie na swój wiek... a więc wiesz ;-) wcale się nie dziwię, że jesteś przerażona mamy wyborem... ja bym tego nawet nie przymierzała... chyba, że by nalegała i tak dla "świętego spokoju" :lol: a co do tej pralki... to poważna sprawa... pewnie już ją zdążyłaś jakoś ogarnąć bo to niezbyt bezpieczna sprawa :-/ ale ja bym się na Twoim miejscu za to nie brała... albo wyłączyła korki i dopiero zastanawiała się jak pozbyć się tego nadmiaru wody... filiżanką się nie przejmuj :* pokrzyczy, pokrzyczy i jej minie ;-)

Hej Julitko ;-) Widzę, że po raz kolejny się zgadzamy :-P w doradzaniu Ani co ma się ma ubrać na chrzest :-) kochana powiedz co tam u ciebie??

Tak, tak napiszę do Grzesia maila tylko nie bardzo wiem czy mi odpisze - skoro możliwe, że jest zajęty przed tymi świętami :-/ ale napisać, napewno do niego napiszę :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 20:57 
Szczypior

Dobry wieczoru dziewczyny jak wam mija wieczór?:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 21:04 
Władca pierścieni

El Che88 napisał(a):
Dobry wieczoru dziewczyny jak wam mija wieczór?:-)

A mnie wieczór mija bardzo fajnie :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 21:09 
Bohater

Witajcie :-D
Jestem, ale trochę zajęć mam w realu i niestety czasami nie mam siły. Ale co wieczór Was czytam.
Piszcie, piszcie, czytać to ja akurat lubię ;-) :-D
Aniu koniecznie!!! sukienka!!! Do tego jakieś pantofelki czy szpileczki i kwiatek we włosach :-D , a... i no ten.... kurcze zapomniałem! Grymas! na twarzy! :-D Pozytywny uśmiech ma się rozumieć :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 21:17 
Władca pierścieni

brave napisał(a):
Jestem, ale trochę zajęć mam w realu i niestety czasami nie mam siły. Ale co wieczór Was czytam.
Aniu koniecznie!!! sukienka!!! Do tego jakieś pantofelki czy szpileczki i kwiatek we włosach :-D , a... i no ten.... kurcze zapomniałem! Grymas! na twarzy! :-D Pozytywny uśmiech ma się rozumieć :lol:

noooo witaj Grzesiu :-D Martwiliśmy się o ciebie no i ja właśnie miałam do ciebie maila pisać co się z tobą dzieje, że taak długo cię nie ma na forum nooo :-D :mrgreen: :lol:

A tak wogóle to ty nie masz nas czytać tylko z nami PISAAAAAĆ, ma się rozumieć tak, no oczywiście jak będziesz miał czas :mrgreen: :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 21:26 
Pochłaniacz

brave napisał(a):

:shock: :shock: :shock: Ania... Bez kwiatka... :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-03, 21:36 
Władca pierścieni

Alexa napisał(a):
brave napisał(a):

:shock: :shock: :shock: Ania... Bez kwiatka... :lol:

Olek no przecież napisał Z KWIATKIEM no :mrgreen: :lol:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2