dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-10, 14:09 
Przyjaciel

haha a co do kolegi to witamy, witamy ;-) no rzeczywiście zrobiłeś nam niespodziankę... tak się z Olą zastanawiałyśmy na meilu kilka dni wcześniej co to za "niezidentyfikowany" osobnik... I właśnie Ola mi pisała, że Ty powiedziałeś, że nie zawitasz tutaj... i powiem, że zrobiłeś nam miłą niespodziankę ;-) czytając dzisiaj te wcześniejsze wpisy i ujrzawszy awatar tak myślałam, że skądś znam te oczy :-D ale już w końcu doszłam do końca wypowiedzi... i jednak się nie myliłam, że to Ty ;D nie powiem, że nie byłam zaskoczona :-D[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam gorąco i serdecznie :-)
Bardzo mi miło że chociaż Ty Julito spośród Pań uważasz mnie za "miłą niespodziankę" a nie zagrożenie czy intruza ;-)
Dziękuję też za życzenia - pozdrawiam i przyjemnego Dnia Życzę :->
... każdy zostawia piosenkę - to i ja: Można posłuchać ale i popatrzeć.... i nie koniecznie chodzi o piękne kobiety - kol. Grzesiek zauważy z pewnością :-P
http://www.youtube.com/watch?v=VUjdiDeJ0xg&ob=av2e

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 14:36 
Bohater

szabla napisał(a):
Znuzona dala bys rade tylko jeszcze o tym nie wiesz ;) hehe

hmm oj za dobra jestes obiadki robisz i wogole rozpuscisz tam wszystkich
ja zadko obiady robie ale zdarza mi sie :mrgreen: do obiadu jeszcze troche czasu jest :P
ale ja i tak nie mam dzis apetytu :P

A u mnie jak nigdy jest obiad :mrgreen: i w dodatku już po :mrgreen: hehe szokujące... zawszę w granicach 16-18 :mrgreen: no ale ojciec się pośpieszył :-/ ziemniaki obrał i wstawił... a więc no zimne nie dobre i w ogóle zmusił mnie do ruszenia dupy z krzesła :lol: :mrgreen: co do tego czy dam radę może może :-P ale szczerze w to wątpię ja śpioch jestem :mrgreen: wczoraj poszłam po 2 spać wstałam o 10 a jeszcze bym się z chęcią położyła :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 14:39 
Bohater

niezidentyfikowany napisał(a):
haha a co do kolegi to witamy, witamy ;-) no rzeczywiście zrobiłeś nam niespodziankę... tak się z Olą zastanawiałyśmy na meilu kilka dni wcześniej co to za "niezidentyfikowany" osobnik... I właśnie Ola mi pisała, że Ty powiedziałeś, że nie zawitasz tutaj... i powiem, że zrobiłeś nam miłą niespodziankę ;-) czytając dzisiaj te wcześniejsze wpisy i ujrzawszy awatar tak myślałam, że skądś znam te oczy :-D ale już w końcu doszłam do końca wypowiedzi... i jednak się nie myliłam, że to Ty ;D nie powiem, że nie byłam zaskoczona :-D

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam gorąco i serdecznie :-)
Bardzo mi miło że chociaż Ty Julito spośród Pań uważasz mnie za "miłą niespodziankę" a nie zagrożenie czy intruza ;-)
Dziękuję też za życzenia - pozdrawiam i przyjemnego Dnia Życzę :->
... każdy zostawia piosenkę - to i ja: Można posłuchać ale i popatrzeć.... i nie koniecznie chodzi o piękne kobiety - kol. Grzesiek zauważy z pewnością :-P
http://www.youtube.com/watch?v=VUjdiDeJ0xg&ob=av2e[/quote]

O zmiana awatara :-P widzę, że kolega się rozkręca :mrgreen: a co do niespodzianki to rzeczywiście gdyż tak jak napisałam wcześniej "nie spodziewaliśmy się Ciebie tutaj" :mrgreen: i to też dlatego ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 14:49 
Przyjaciel

O zmiana awatara :-P widzę, że kolega się rozkręca :mrgreen: a co do niespodzianki to rzeczywiście gdyż tak jak napisałam wcześniej "nie spodziewaliśmy się Ciebie tutaj" :mrgreen: i to też dlatego ;-)[/quote]
Tamten awatar co niektórych przerażał wiec może ten nie będzie ;-)
No ciekawe kiedy Wy się rozkręcicie w kwestii awatarów :-D
Hmm no napisałem koleżance że "raczej" mnie tu nie będzie... ale podobno tylko krowa nie zmienia poglądów. A np. byczki już tak :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:19 
Pochłaniacz

Julita, jakie położyła? Od 2 do 10 to całe 8 godzin, czyli optymalnie i zdrowo:)
Co do awatarów, to my się rozkręcamy powoli, widziałeś na tlenie... ;-) Najpierw jedno oko, później dwoje... a teraz kto wie... może przyjdzie pora na nos? :lol: A tak poważnie to właśnie przeglądałam zdjęcia, może coś się tutaj nada...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:24 
Bohater

O zmiana awatara :-P widzę, że kolega się rozkręca :mrgreen: a co do niespodzianki to rzeczywiście gdyż tak jak napisałam wcześniej "nie spodziewaliśmy się Ciebie tutaj" :mrgreen: i to też dlatego ;-)

Tamten awatar co niektórych przerażał wiec może ten nie będzie ;-)
No ciekawe kiedy Wy się rozkręcicie w kwestii awatarów :-D
Hmm no napisałem koleżance że "raczej" mnie tu nie będzie... ale podobno tylko krowa nie zmienia poglądów. A np. byczki już tak :lol:[/quote]

hehe byczki :lol: no nie mogę :-P a co do awatarów... niech będzie - niech stracę ;-) a co mi tam też sobie machnęłam czarno-białe :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:26 
Przyjaciel

skądś znam te oczy :-D ale już w końcu doszłam do końca wypowiedzi... i jednak się nie myliłam, że to Ty ;D nie powiem, że nie byłam zaskoczona :-D[/quote]
I ja skądś znam te oczy i też nie powiem - jestem zaskoczony.... mile zaskoczony, nawet bardzo :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:27 
Bohater

Alexa napisał(a):
Julita, jakie położyła? Od 2 do 10 to całe 8 godzin, czyli optymalnie i zdrowo:)
Co do awatarów, to my się rozkręcamy powoli, widziałeś na tlenie... ;-) Najpierw jedno oko, później dwoje... a teraz kto wie... może przyjdzie pora na nos? :lol: A tak poważnie to właśnie przeglądałam zdjęcia, może coś się tutaj nada...

całe 8 godzin? ;D jak dla mnie to 10 co najmniej :-P coś mi tych 2h brakuje :mrgreen: przez to nic mi się nie chce :-/ hehe też przeglądałam zdjęcia... w końcu i tak wybrałam pierwsze lepsze :mrgreen: :lol: a więc nie masz co przeglądać :-P bo zapewne bd tak samo jak ze mną... chociaż może zmienię na ten nos :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:28 
Bohater

skądś znam te oczy :-D ale już w końcu doszłam do końca wypowiedzi... i jednak się nie myliłam, że to Ty ;D nie powiem, że nie byłam zaskoczona :-D

I ja skądś znam te oczy i też nie powiem - jestem zaskoczony.... mile zaskoczony, nawet bardzo :-)[/quote]

czy ja wiem czy tak bardzo :-P koszmary będą wam się śniły po nocy :mrgreen: :lol: hehehe o losie... masakra :-P Widzicie jak to przez oczy można poznać człowieka :mrgreen: hehe

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-10, 15:30 
Przyjaciel

Alexa napisał(a):

Nada, nada co do tego to nie mam najmniejszych wątpliwości .... dziękuję za życzenia :-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2